Θεσσαλονίκη: μετρούν τις καταστροφές από την επίθεση των κουκουλοφόρων οι επιχειρηματίες – Ελεύθεροι οι 29 συλληφθέντες

19 Δεκεμβρίου, 2019
Θεσσαλονίκη: μετρούν τις καταστροφές από την επίθεση των κουκουλοφόρων οι επιχειρηματίες - Ελεύθεροι οι 29 συλληφθέντες
Θεσσαλονίκη: μετρούν τις καταστροφές από την επίθεση των κουκουλοφόρων οι επιχειρηματίες - Ελεύθεροι οι 29 συλληφθέντες

Τις καταστροφές τους μετρούν σήμερα οι επιχειρηματίες της Θεσσαλονίκης, ύστερα από τη μεγάλη ζημιά που προκάλεσε η χθεσινοβραδινή καταδρομική επίθεση κουκουλοφόρων σε βιτρίνες καταστημάτων μεταξύ των οδών Τσιμισκή, Παύλου Μελά και Γρηγορίου Παλαμά. Από την επίθεση προκλήθηκαν ζημιές σε συνολικά 12 καταστήματα και ένα ταξιδιωτικό γραφείο.

Σύμφωνα με μαρτυρίες περίπου 15 άτομα έσπασαν τα τζάμια από τις βιτρίνες σε καταστήματα, ενώ πέταξαν τρικάκια στα οποία αναγράφεται συνθήματα στήριξης στις καταλήψεις όπως «Η οργή μας δεν παίρνει παράταση», «Την επόμενη φορά θα σας βρούμε σπίτια μας», καθώς και απειλητικά συνθήματα για βουλευτές, αστυνομία και εισαγγελείς.

Η μεγάλη αστυνομική επιχείρηση που εκδηλώθηκε αμέσως μετά την καταδρομική επίθεση των κουκουλοφόρων σε βιτρίνες καταστημάτων στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, οδήγησε σε προσαγωγές συνολικά 29 ατόμων. Τα άτομα που προσήχθησαν περιμετρικά του ΑΠΘ, μεταφέρθηκαν στην ΓΑΔΘ ωστόσο καμία εκ των προσαγωγών δεν μετατράπηκε σε σύλληψη και όλοι αφέθηκαν ελεύθεροι.


ΠΑΣΚΚΕΔΙ

Πανελλήνιο Σωματείο Καταστημάτων και Καταναλωτών Εστίασης και Διασκέδασης. Εξειδικευμένο portal ενημέρωσης για τον κλάδο της Εστίασης και τους καταναλωτές – Αποκλειστικές υπηρεσίες για καταστήματα ΚΥΑ – Πιστοποιημένος φορέας αδειών δημόσιας εκτέλεσης μουσικής με αναγνώριση από τον ΟΠΙ.


ΚΑΛΕΣΤΕ ΜΑΣ


Ενισχύστε την προσπάθειά μας!

ΔΩΡΕΑΝ Εγγραφή μέλους