Θεσσαλονίκη: άνοιξε πάλι το πάρκινγκ στα δικαστήρια – Οι νέες τιμές

25 Φεβρουαρίου, 2020
Θεσσαλονίκη: άνοιξε πάλι το πάρκινγκ στα δικαστήρια - Οι νέες τιμές
Με νέους τιμοκαταλόγους λειτουργεί από χθες ο πολυώροφος σταθμός αυτοκινήτων στην Πολυτεχνείου, που είχε κλείσει λόγω χρεών του προηγούμενου μισθωτή.

Με νέους τιμοκαταλόγους λειτουργεί από χθες ο πολυώροφος σταθμός αυτοκινήτων στην Πολυτεχνείου, που είχε κλείσει λόγω χρεών του προηγούμενου μισθωτή.

Ανοιχτό είναι από χθες το πολυώροφο πάρκινγκ στη συμβολή των οδών Πολυτεχνείου και Ναυμαχίας Λήμνου, το οποίο είχε κλείσει λόγω χρεών του μισθωτή στην ΕΤΑΔ που έχει την κυριότητα του ακινήτου.

Η Εταιρεία Ακινήτων Δημοσίου από χθες λειτουργεί το εν λόγω ακίνητο, ενώ έχουν αναρτηθεί νέοι τιμοκατάλογοι για το κοινό.

Το ωράριο λειτουργίας για το κοινό θα είναι από τις 07.00 έως τις 23.00 τις καθημερινές. Το Σάββατο το πάρκινγκ θα είναι ανοιχτό από τις 08.00 έως τις 16.00, ενώ Κυριακές και αργίες θα παραμένει κλειστό.

Στόχος της ΕΤΑΔ είναι να προκηρύξει εν ευθέτω χρόνω διαγωνισμό, ώστε η εγκατάσταση να μισθωθεί εκ νέου σε ιδιώτη.

Ο σταθμός αυτοκινήτων «Μακεδονία» έκλεισε αιφνιδιαστικά στις 13 Φεβρουαρίου μετά από έξωση στην οποία προχώρησε η ΕΤΑΔ λόγω των υπέρογκων οφειλών του ιδιώτη.

Το απροειδοποίητο λουκέτο άφησε ξεκρέμαστους πολλούς οδηγούς, οι οποίοι μάλιστα είχαν προπληρώσει έναν ή και περισσότερους μήνες. Ερωτηθείσα από τη Voria.gr για το τι προβλέπεται για αυτές τις περιπτώσεις, η υπεύθυνη του πάρκιγνκ δήλωσε ότι δεν ισχύουν οι συμφωνίες που είχαν γίνει με τον ιδιώτη και πλέον υπάρχει νέος τιμοκατάλογος.

Οι νέες τιμές:

Πηγή: https://www.voria.gr


ΠΑΣΚΚΕΔΙ

Πανελλήνιο Σωματείο Καταστημάτων και Καταναλωτών Εστίασης και Διασκέδασης. Εξειδικευμένο portal ενημέρωσης για τον κλάδο της Εστίασης και τους καταναλωτές – Αποκλειστικές υπηρεσίες για καταστήματα ΚΥΑ – Πιστοποιημένος φορέας αδειών δημόσιας εκτέλεσης μουσικής με αναγνώριση από τον ΟΠΙ.


ΚΑΛΕΣΤΕ ΜΑΣ


Ενισχύστε την προσπάθειά μας!

ΔΩΡΕΑΝ Εγγραφή μέλους