ΕΟΠΥΥ – Ιδιωτικές κλινικές: “τέλος” στις ουρές της ντροπής

23 Αυγούστου, 2019
ΕΟΠΥΥ - Ιδιωτικές κλινικές: "τέλος" στις ουρές της ντροπής
Η υπογραφή του μνημονίου συνεργασίας μεταξύ ιδιωτικών κλινικών και ΕΟΠΥΥ σηματοδοτεί τη σταδιακή υλοποίηση των ανακουφιστικών μέτρων για τους καρκινοπαθείς

Η υπογραφή του μνημονίου συνεργασίας μεταξύ ιδιωτικών κλινικών και ΕΟΠΥΥ σηματοδοτεί τη σταδιακή υλοποίηση των ανακουφιστικών μέτρων για τους καρκινοπαθείς. Από την επόμενη εβδομάδα και σταδιακά έως τα τέλη του μήνα θα ξεκινήσει πιλοτικά η παραλαβή των χημειοθεραπευτικών σκευασμάτων από τα φαρμακεία του Οργανισμού με ευθύνη των κλινικών για λογαριασμό των ασθενών.

Με τον τρόπο αυτόν αναμένεται να αποσυμφορηθούν βαθμιαία – και εφόσον ξεδιπλωθεί και η δεύτερη φάση του σχεδίου για τη βελτίωση της καθημερινότητας των ασθενών που αντιμετωπίζουν σοβαρά νοσήματα και αφορά τη διεύρυνση των καναλιών διανομής υψηλού κόστους (ΦΥΚ) μέσω και των ιδιωτικών φαρμακείων – οι ουρές της ντροπής που σχηματίζονται στα φαρμακεία του ΕΟΠΥΥ.

Μετά την υπογραφή του μνημονίου οι ιδιωτικές κλινικές δεσμεύονται να ορίσουν δύο υπαλλήλους οι οποίοι θα αναλάβουν αποκλειστικά την παραλαβή των φαρμάκων από τα φαρμακεία του Οργανισμού.

Απαραίτητη προϋπόθεση όμως είναι και η συμπλήρωση υπεύθυνης δήλωσης των ασθενών που υποβάλλονται σε χημειοθεραπεία σε ιδιωτικές κλινικές, με επικύρωση του γνησίου της υπογραφής σε ΚΕΠ, ώστε να μπορεί με το επίσημο έγγραφο ο εργαζόμενος να εκτελέσει τη συνταγή.

Ρεπορτάζ από ΤΑ ΝΕΑ

Εγγραφή Μέλους ΔΩΡΕΑΝ – Κατάστημα Εστίασης/Διασκέδασης

Αγαπητέ επισκέπτη σε προσκαλούμε να εγγραφείς ως μέλος του ΠΑΣΚΕΔΙ. Μαζί μπορούμε να πετύχουμε πολλά. Τα 35.000 μέλη μας το ξέρουν. Γίνε κι εσύ μέλος!

Αν είσαι ήδη μέλος επέλεξε: Σύνδεση

Αν δεν είσαι μέλος μπορείς να εγγραφείς ΔΩΡΕΑΝ τώρα: Εγγραφή

Έχοντας την ιδιότητα του καταστηματάρχη υγειονομικού ενδιαφέροντος μπορείς να εγγραφείς ως μέλος του ΠΑΣΚΕΔΙ εντελώς ΔΩΡΕΑΝ

Αναλυτικότερα τα προνόμια των μελών εδώ.

Θέλεις να μαθαίνεις πρώτος όλα τα νέα πάνω στην εστίαση, τον κλάδο της φιλοξενίας και τον τουρισμό; Θέλεις να ξέρεις όλα τα νέα που θα απογειώσουν την επιχείρησή σου;

Ακολούθησε τώρα το ΠΑΣΚΚΕΔΙ στα social media και μείνει διαρκώς online!

Κάντε like στο Facebook, ή follow σε Instagram & twitter!


ΠΑΣΚΚΕΔΙ

Πανελλήνιο Σωματείο Καταστημάτων και Καταναλωτών Εστίασης και Διασκέδασης. Εξειδικευμένο portal ενημέρωσης για τον κλάδο της Εστίασης και τους καταναλωτές – Αποκλειστικές υπηρεσίες για καταστήματα ΚΥΑ – Πιστοποιημένος φορέας αδειών δημόσιας εκτέλεσης μουσικής με αναγνώριση από τον ΟΠΙ.


ΚΑΛΕΣΤΕ ΜΑΣ


Ενισχύστε την προσπάθειά μας!

ΔΩΡΕΑΝ Εγγραφή μέλους