Τέλος οι «μόνιμες» ομπρέλες σε παραλίες στη Χαλκιδική

14 Ιουλίου, 2020
Τέλος οι «μόνιμες» ομπρέλες σε παραλίες στη Χαλκιδική
Το φαινόμενο κατά το οποίο λουόμενοι προσπαθούν να κάνουν «κράτηση» της θέσης τους, κλειδώνοντας ομπρέλες και καθίσματα κατά τη διάρκεια της νύχτας θα επιδιώξει ο Δήμος Κασσάνδρας.

Το φαινόμενο κατά το οποίο λουόμενοι προσπαθούν να κάνουν «κράτηση» της θέσης τους στην παραλία, κλειδώνοντας ομπρέλες και καθίσματα κατά τη διάρκεια της νύχτας θα επιδιώξει ο Δήμος Κασσάνδρας.

Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή του θα πραγματοποιηθούν αιφνιδιαστικοί έλεγχοι και θα απομακρύνονται ομπρέλες και ξαπλώστρες που χρησιμοποιούνται για αυτόν τον σκοπό.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Τις επόμενες μέρες στα πλαίσια εύρυθμης λειτουργίας των παραλιών του δήμου μας, η δημοτική αρχή,κατόπιν σχετικού εγγράφου που έχει κοινοποιηθεί απ’ την κτηματική υπηρεσία με αριθμό πρωτοκόλλου 59458/04-07-2020, θα προβεί απροειδοποίητα σε απομακρύνσεις των ομπρελών που παραμένουν στον αιγιαλό και τη νύχτα, με κλειδωμένες ή όχι επάνω τους ξαπλώστρες και καρέκλες καθώς και τις βάσεις αυτών θεωρώντας τες εγκαταλειμμένα αντικείμενα (ρύπους) που ρυπαίνουν και αλλοιώνουν το χώρο της ακτής. Για το λόγο αυτό παρακαλούνται οι πολίτες που έχουν τοποθετήσει τις παραπάνω κατασκευές να τις απομακρύνουν εντός (5) πέντε ημερών από την ανακοίνωση του παρόντος.


ΠΑΣΚΚΕΔΙ

Πανελλήνιο Σωματείο Καταστημάτων και Καταναλωτών Εστίασης και Διασκέδασης. Εξειδικευμένο portal ενημέρωσης για τον κλάδο της Εστίασης και τους καταναλωτές – Αποκλειστικές υπηρεσίες για καταστήματα ΚΥΑ – Πιστοποιημένος φορέας αδειών δημόσιας εκτέλεσης μουσικής με αναγνώριση από τον ΟΠΙ.


ΚΑΛΕΣΤΕ ΜΑΣ


Ενισχύστε την προσπάθειά μας!

ΔΩΡΕΑΝ Εγγραφή μέλους