Τέλος οι «μόνιμες» ομπρέλες σε παραλίες στη Χαλκιδική

14 Ιουλίου, 2020
Τέλος οι «μόνιμες» ομπρέλες σε παραλίες στη Χαλκιδική
Το φαινόμενο κατά το οποίο λουόμενοι προσπαθούν να κάνουν «κράτηση» της θέσης τους, κλειδώνοντας ομπρέλες και καθίσματα κατά τη διάρκεια της νύχτας θα επιδιώξει ο Δήμος Κασσάνδρας.

Το φαινόμενο κατά το οποίο λουόμενοι προσπαθούν να κάνουν «κράτηση» της θέσης τους στην παραλία, κλειδώνοντας ομπρέλες και καθίσματα κατά τη διάρκεια της νύχτας θα επιδιώξει ο Δήμος Κασσάνδρας.

Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή του θα πραγματοποιηθούν αιφνιδιαστικοί έλεγχοι και θα απομακρύνονται ομπρέλες και ξαπλώστρες που χρησιμοποιούνται για αυτόν τον σκοπό.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Τις επόμενες μέρες στα πλαίσια εύρυθμης λειτουργίας των παραλιών του δήμου μας, η δημοτική αρχή,κατόπιν σχετικού εγγράφου που έχει κοινοποιηθεί απ’ την κτηματική υπηρεσία με αριθμό πρωτοκόλλου 59458/04-07-2020, θα προβεί απροειδοποίητα σε απομακρύνσεις των ομπρελών που παραμένουν στον αιγιαλό και τη νύχτα, με κλειδωμένες ή όχι επάνω τους ξαπλώστρες και καρέκλες καθώς και τις βάσεις αυτών θεωρώντας τες εγκαταλειμμένα αντικείμενα (ρύπους) που ρυπαίνουν και αλλοιώνουν το χώρο της ακτής. Για το λόγο αυτό παρακαλούνται οι πολίτες που έχουν τοποθετήσει τις παραπάνω κατασκευές να τις απομακρύνουν εντός (5) πέντε ημερών από την ανακοίνωση του παρόντος.

 

 

Ακολουθήστε μας στο Google News

 

 

Εγγραφή Μέλους ΔΩΡΕΑΝ – Κατάστημα Εστίασης/Διασκέδασης

Αγαπητέ επισκέπτη σε προσκαλούμε να εγγραφείς ως μέλος του ΠΑΣΚΕΔΙ. Μαζί μπορούμε να πετύχουμε πολλά. Τα 40.000 μέλη μας το ξέρουν. Γίνε κι εσύ μέλος!

Αν είσαι ήδη μέλος επέλεξε: Σύνδεση

Αν δεν είσαι μέλος μπορείς να εγγραφείς ΔΩΡΕΑΝ τώρα: Εγγραφή

Έχοντας την ιδιότητα του καταστηματάρχη υγειονομικού ενδιαφέροντος μπορείς να εγγραφείς ως μέλος του ΠΑΣΚΕΔΙ εντελώς ΔΩΡΕΑΝ

Αναλυτικότερα τα προνόμια των μελών εδώ.

Θέλεις να μαθαίνεις πρώτος όλα τα νέα πάνω στην εστίαση, τον κλάδο της φιλοξενίας και τον τουρισμό; Θέλεις να ξέρεις όλα τα νέα που θα απογειώσουν την επιχείρησή σου;

Ακολούθησε τώρα το ΠΑΣΚΚΕΔΙ στα social media και μείνει διαρκώς online!

Κάντε like στο Facebook, ή follow σε Instagram & twitter!

Ελάτε σε επαφή μαζί μας

Είμαστε στη διάθεσή σας 24/24 για κάθε ζήτημα που αφορά την επιχείρησή σας.

Θεσσαλονίκη

Μαυροκορδάτου 24 με Λεωφ. Βασιλίσσης Όλγας 151, 1ος όροφος – 546 45 Θεσσαλονίκη 2310 932420 – 932473 – 932481

Αθήνα

Λεωφ. Συγγρού 196 2ος όροφος 176 71 Καλλιθέα Αθήνα (Κέντρο) 210 22 41 227

paskedi@paskedi.gr


ΠΑΣΚΚΕΔΙ

Πανελλήνιο Σωματείο Καταστημάτων και Καταναλωτών Εστίασης και Διασκέδασης. Εξειδικευμένο portal ενημέρωσης για τον κλάδο της Εστίασης και τους καταναλωτές – Αποκλειστικές υπηρεσίες για καταστήματα ΚΥΑ – Πιστοποιημένος φορέας αδειών δημόσιας εκτέλεσης μουσικής με αναγνώριση από τον ΟΠΙ.


ΚΑΛΕΣΤΕ ΜΑΣΣΗΜΑΝΤΙΚΑ


Άμεσο μήνυμα    Ενισχύστε την προσπάθειά μας!

    ΔΩΡΕΑΝ Εγγραφή μέλους