Τα διαπιστευτήριά του παρέδωσε ο υπουργός Μεταφορών Κ.Καραμανλής στον Τ.Πάιατ…

30 Ιουλίου, 2021
karamanlis_k (1)

Ο υπουργός Μεταφορών Κώστας Καραμανλής ήταν το τελευταίο κυβερνητικό στέλεχος που «παρέλασε» από το γραφείο του πρέσβη των ΗΠΑ στην Ελλάδα κ. Τζέφρι Πάιατ για να παραδώσει τα «διαπιστευτήριά» του στην Ουάσιγκτον. 

Η συνάντηση αυτή καθ’ αυτή δεν είναι κακή ή καλύτερα δεν είναι ασυνήθιστη. Δυστυχώς αυτή είναι η πραγματικότητα που έχουν επιβάλει στη χώρα οι δύο τελευταίες κυβερνήσεις μετατρέποντάς την σε προτεκτοράτο. 

Όμως, ενώ η κοινοποίηση αυτής της συνάντησης θα μπορούσε να γίνει διακριτικά με μία απλή ανακοίνωση, ο Κώστας Καραμανλής έσπευσε να ανεβάσει φωτογραφία στα social media μαζί με τον πρέσβη! 

Και ρωτούμε για ποιο λόγο;

Για να δείξει ότι έχει την τιμή να μιλάει με τον πρέσβη; Για να ευχαριστήσει τον κ.Πάιατ; 

Έχει καταλάβει ο κ.Καραμανλής τι όνομα και τι κληρονομιά κουβαλάει; 

Μία κληρονομιά πολύ βαριά για να φαίνεται ως «υποτακτικός» οποιουδήποτε πρέσβη, ο οποίος είναι κυριολεκτικά ένας διορισμένος υπάλληλος.

Ή μήπως θεωρεί ο κ.Καραμανλής ότι είναι σωστό να αντιγράφει συμπεριφορές άλλων υπουργών οι οποίοι πριν λίγα χρόνια δεν ήταν «πουθενά» και δεν τους ήξερε κανείς.

Ας μάθει λοιπόν ο κ.Καραμανλής ότι πριν μερικά χρόνια αυτός που θα παρακαλούσε έναν άλλον Καραμανλή για μία φωτογραφία θα ήταν ο κ.Πάιατ και σίγουρα όχι το αντίστροφο. 

ΠΗΓΗ


ΠΑΣΚΚΕΔΙ

Πανελλήνιο Σωματείο Καταστημάτων και Καταναλωτών Εστίασης και Διασκέδασης. Εξειδικευμένο portal ενημέρωσης για τον κλάδο της Εστίασης και τους καταναλωτές – Αποκλειστικές υπηρεσίες για καταστήματα ΚΥΑ – Πιστοποιημένος φορέας αδειών δημόσιας εκτέλεσης μουσικής με αναγνώριση από τον ΟΠΙ.


ΚΑΛΕΣΤΕ ΜΑΣΣΗΜΑΝΤΙΚΑ


Εγγραφή στο newsletter

Ενισχύστε την προσπάθειά μας!

ΔΩΡΕΑΝ Εγγραφή μέλους