SYRMATTICA: ο κορυφαίος συνεργάτης στον εξοπλισμό συρμάτινων εφαρμογών

17 Μαΐου, 2019
SYRMATTICA: ο κορυφαίος συνεργάτης στον εξοπλισμό συρμάτινων εφαρμογών
Η εταιρία SYRMATTICA συνεχίζει δυναμικά την πετυχημένη πορεία της, δίνοντας τις απαραίτητες λύσεις σε κάθε επαγγελματία στον ξενοδοχειακό κλάδο και εστίαση

SYRMATTICA: ο κορυφαίος συνεργάτης στον εξοπλισμό συρμάτινων εφαρμογών

Η εταιρία SYRMATTICA συνεχίζει δυναμικά την πετυχημένη πορεία της, δίνοντας τις απαραίτητες λύσεις σε κάθε επαγγελματία στον κλάδο των συρμάτινων εφαρμογών για ξενοδοχειακές μονάδες, αλυσίδες εστιατορίων, εταιρίες τροφοδοσίας συνεστιάσεων, προσφέροντας μεγάλη ποικιλία υλικών, τεχνικών επεξεργασίας και φινιρίσματος.

Διαθέτοντας εξειδίκευση στην κατασκευή σχαρών ορόφου για επαγγελματικά και οικιακά ψυγεία, πλυντήρια πιάτων, καταψύκτες, φούρνους και θερμοθαλάμους, η SYRMATTICA έχει εξελιχθεί στον απόλυτο «σύμμαχο» για τις λειτουργικές δραστηριότητες κάθε μεγάλης εταιρίας.

Στον κύκλο εργασιών της SYRMATTICA ανήκουν εταιρίες ανοξείδωτων κατασκευών και εμπορίας εξοπλισμού χώρων μαζικής εστιάσεως από το 1970. Με πολυετή πείρα, ειδικευμένο προσωπικό και μεγάλη γκάμα προϊόντων και υπηρεσιών μας υψηλής ποιότητας, καλύπτει με απόλυτο τρόπο τις ανάγκες κάθε επιχείρησης.

Όλες οι συρμάτινες κατασκευές της SYRMATTICA παράγονται σύμφωνα με τις ισχύουσες διεθνείς προδιαγραφές, με αντοχές που ανταποκρίνονται στη χρήση για την οποία προορίζονται και φυσικά ακολουθώντας τις οδηγίες του πελάτη. Το εξειδικευμένο φινίρισμα της εταιρίας εφαρμόζεται σε επιφάνειες ανοξείδωτες, πλαστικοποιημένες ή χρωμιωμένες. Εκτός από τις τυποποιημένες σχάρες, αναλαμβάνεται μελέτη και ανάπτυξη ειδικών κατασκευών για ξενοδοχειακές μονάδες, αλυσίδες εστιατορίων, εταιρίες τροφοδοσίας συνεστιάσεων κλπ.

Από την πρώτη μέρα της ίδρυσής της, βασική προτεραιότητα της SYRMATTICA είναι η δημιουργία προϊόντων με υψηλές ποιοτικές και τεχνικές προδιαγραφές:

  • Ποιότητα σχεδιασμού, από στελέχη με συσσωρευμένη πείρα δεκάδων ετών που ανταποκρίνεται αποτελεσματικά στις απαιτήσεις σας.
  • Εξελιγμένες τεχνικές, με σύγχρονες μεθόδους ανάπτυξης και παραγωγής, στο πλήρως εξοπλισμένο εργοστάσιο της εταιρίας.

Η ακρίβεια και η αξιοπιστία κατασκευής για τη SYRMATTICA είναι δύο έννοιες που δεν δέχονται συμβιβασμούς. Όλα τα προϊόντα και υλικά κατασκευής πληρούν τις απαιτήσεις ποιότητας των εθνικών και διεθνών προδιαγραφών. Και αυτός είναι ο λόγος που η SYRMATTICA έχει κατακτήσει την ελληνική αγορά, ανοίγοντας νέους δρόμους στον άρτιο εξοπλισμό κάθε επιχείρησης. 

του Αντώνη Καραμπουρνιώτη

Εγγραφή Μέλους ΔΩΡΕΑΝ – Κατάστημα Εστίασης/Διασκέδασης

Αγαπητέ επισκέπτη σε προσκαλούμε να εγγραφείς ως μέλος του ΠΑΣΚΕΔΙ. Μαζί μπορούμε να πετύχουμε πολλά. Τα 35.000 μέλη μας το ξέρουν. Γίνε κι εσύ μέλος!

Αν είσαι ήδη μέλος επέλεξε: Σύνδεση

Αν δεν είσαι μέλος μπορείς να εγγραφείς ΔΩΡΕΑΝ τώρα: Εγγραφή

Έχοντας την ιδιότητα του καταστηματάρχη υγειονομικού ενδιαφέροντος μπορείς να εγγραφείς ως μέλος του ΠΑΣΚΕΔΙ εντελώς ΔΩΡΕΑΝ

Αναλυτικότερα τα προνόμια των μελών εδώ.

Θέλεις να μαθαίνεις πρώτος όλα τα νέα πάνω στην εστίαση, τον κλάδο της φιλοξενίας και τον τουρισμό; Θέλεις να ξέρεις όλα τα νέα που θα απογειώσουν την επιχείρησή σου;

Ακολούθησε τώρα το ΠΑΣΚΚΕΔΙ στα social media και μείνει διαρκώς online!

Κάντε like στο Facebook, ή follow σε Instagram & twitter!


ΠΑΣΚΚΕΔΙ

Πανελλήνιο Σωματείο Καταστημάτων και Καταναλωτών Εστίασης και Διασκέδασης. Εξειδικευμένο portal ενημέρωσης για τον κλάδο της Εστίασης και τους καταναλωτές – Αποκλειστικές υπηρεσίες για καταστήματα ΚΥΑ – Πιστοποιημένος φορέας αδειών δημόσιας εκτέλεσης μουσικής με αναγνώριση από τον ΟΠΙ.


ΚΑΛΕΣΤΕ ΜΑΣ


Ενισχύστε την προσπάθειά μας!

ΔΩΡΕΑΝ Εγγραφή μέλους