Συνέντευξη της Ν.Κωνσταντίνου Προέδρου ΠΑΣΚΚΕΔΙ στον Γ.Τράγκα: «Έβαλαν λουκέτο ήδη 7.000 επιχειρήσεις εστίασης»

7 Οκτωβρίου, 2021
ΝΙΚΗ ΤΡΑΓΚΑΣ

Αποκαλυπτική συνέντευξη για την κατάσταση που επικρατεί στις επιχειρήσεις εστίασης έδωσε σήμερα το πρωί η Πρόεδρος του ΠΑΣΚΚΕΔΙ κ. Νίκη Κωνσταντίνου, στον επικεφαλής του Κινήματος «ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ», Γιώργο Τράγκα, στην εκπομπή «Εν Αθήναις» του Crash Radio. 

Η κ. Κωνσταντίνου αποκάλυψε ότι 7.000 επιχειρήσεις έκλεισαν από τα ακραία περιοριστικά μέτρα και 17.000 πρόκειται να κλείσουν διότι δεν αντέχουν ούτε τα περιοριστικά μέτρα, ούτε τα έξοδα, ούτε τις ζημιές, που έχουν συσσωρευθεί.

 

Η πρόεδρος όλων των εστιατόρων και κέντρων ψυχαγωγίας υπογράμμισε ότι για χιλιάδες επιχειρηματίες του κλάδου έχει χαθεί η αξιοπρέπεια εξαιτίας των μέτρων που πήρε η κυβέρνηση Μητσοτάκη και αναρωτήθηκε ποιος θα δώσει πίσω αυτή την αξιοπρέπεια.

Με αφορμή την «φυλάκιση» του μισού πληθυσμού, που είναι ανεμβολίαστος, η κα Νίκη Κωνσταντίνου είπε ότι η εστίαση είναι ο κρίκος της κοινωνικής συνοχής και κατέληξε με έμφαση ότι όσα δεν γιορτάζονται, καταστρέφονται στη ζωή μας. Η Πρόεδρος των εστιατόρων είπε ακόμη ότι είναι πραγματικά παράλογο να αφήνεις τον μισό πληθυσμό έξω από την ταβέρνα, ενώ τον στοιβάζεις σε λεωφορεία και μετρό.

ΠΗΓΗ


ΠΑΣΚΚΕΔΙ

Πανελλήνιο Σωματείο Καταστημάτων και Καταναλωτών Εστίασης και Διασκέδασης. Εξειδικευμένο portal ενημέρωσης για τον κλάδο της Εστίασης και τους καταναλωτές – Αποκλειστικές υπηρεσίες για καταστήματα ΚΥΑ – Πιστοποιημένος φορέας αδειών δημόσιας εκτέλεσης μουσικής με αναγνώριση από τον ΟΠΙ.


ΚΑΛΕΣΤΕ ΜΑΣΣΗΜΑΝΤΙΚΑ


Εγγραφή στο newsletter

Ενισχύστε την προσπάθειά μας!

ΔΩΡΕΑΝ Εγγραφή μέλους