Στέφανος Μάνος: Κάνει λόγο για σκάνδαλο υπέρ των καναλαρχών μέσω DIGEA

Απρίλιος 5, 2021
manos

Ο πρώην υπουργός Στέφανος Μάνος τονίζει ότι μεταφέρει πληροφορία που έχει περιέλθει σε γνώση του και αναφέρει ότι στην Εθνική Επιτροπή Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων (ΕΕΤΤ) θα συζητηθεί η μείωση των τελών χρήσης του φάσματος από τη DIGEA κατά 50%, υποστηρίζοντας πως κάτι τέτοιο θα αποτελούσε σκάνδαλο υπέρ των καναλαρχών μέσω DIGEA.

Όπως αναφέρει το πρόσχημα είναι η πανδημία του κορωνοϊού και επισημαίνει «Αν είναι αλήθεια θα πρόκειται περί μεγάλου σκανδάλου προς όφελος των καναλιών εθνικής εμβέλειας».

Ο πρώην υπουργός συνεχίζει στην ανάρτησή του ότι τα έσοδα από διαφήμιση στα κανάλια εθνικής εμβέλειας δεν μειώθηκαν τους τελευταίους 12 μήνες αλλά αυξήθηκαν λίγο, υπονοώντας ότι δεν υπάρχει βάση για να δικαιολογηθεί μείωση των τελών χρήσης λόγω covid-19 και μείωσης εσόδων.

Και καταλήγει: «Την ίδια στιγμή που κατηγορείται η προηγούμενη κυβέρνηση για προσπάθεια ελέγχου των καναλιών, η ΕΕΤΤ παραδίδεται στις επιθυμίες της DIGEA!».


ΠΑΣΚΚΕΔΙ

Πανελλήνιο Σωματείο Καταστημάτων και Καταναλωτών Εστίασης και Διασκέδασης. Εξειδικευμένο portal ενημέρωσης για τον κλάδο της Εστίασης και τους καταναλωτές – Αποκλειστικές υπηρεσίες για καταστήματα ΚΥΑ – Πιστοποιημένος φορέας αδειών δημόσιας εκτέλεσης μουσικής με αναγνώριση από τον ΟΠΙ.


ΚΑΛΕΣΤΕ ΜΑΣΣΗΜΑΝΤΙΚΑ


Εγγραφή στο newsletter

Ενισχύστε την προσπάθειά μας!

ΔΩΡΕΑΝ Εγγραφή μέλους