«Σοκ» σε κλειστές συσκευασίες με φακές – Ειδοποιήθηκε ο ΕΦΕΤ

29 Νοεμβρίου, 2018
«Σοκ» σε κλειστές συσκευασίες με φακές - Ειδοποιήθηκε ο ΕΦΕΤ
Μετά τον βάτραχο σε συσκευασμένη σαλάτα στην αλυσίδα Σούπερ Μάρκετ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ, άλλο ένα αντίστοιχο περιστατικό ήρθε να ταράξει την ελληνική αγορά

 «Σοκ» σε κλειστές συσκευασίες με φακές – Ειδοποιήθηκε ο ΕΦΕΤ

Μετά τον βάτραχο σε συσκευασμένη σαλάτα στην αλυσίδα Σούπερ Μάρκετ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ, άλλο ένα αντίστοιχο περιστατικό ήρθε να ταράξει την ελληνική αγορά! Συγκεκριμένα στην Κρήτη, σε κατάστημα γνωστής αλυσίδας Σούπερ Μάρκετ στο Ηράκλειο, ένας καταναλωτής είδε μέσα σε συσκευασία με όσπρια… σκουλίκια!!!

Όσο απίστευτο κι αν ακούγεται, ο καταναλωτής είδε κάτι ύποπτο να κινείται εντός της συσκευασίας με σμυρνέικες φακές, που μόλις ήταν έτοιμος να προμηθευτεί! Μάλιστα σύμφωνα με βίντεο που δημοσιεύθηκε στο cretapost.gr δεν φαίνεται να υπάρχουν σκουλίκια μόνο μία, αλλά σε δύο συσκευασίες!

Φυσικά, αμέσως ειδοποιήθηκαν οι υπάλληλοι του Σούπερ Μάρκετ που έλεγξαν όλες τις συσκευασίες και τις απομάκρυναν από τα ράφια. Για το συγκεκριμένο θέμα βέβαια πρέπει να λάβει γνώση και ο ΕΦΕΤ καθώς υπάρχει ο κίνδυνος να βρίσκονται και αλλού τα συγκεκριμένα προϊόντα.

Με πληροφορίες από cretapost.gr

Εγγραφή Μέλους ΔΩΡΕΑΝ – Κατάστημα Εστίασης/Διασκέδασης

Αγαπητέ επισκέπτη σε προσκαλούμε να εγγραφείς ως μέλος του ΠΑΣΚΕΔΙ. Μαζί μπορούμε να πετύχουμε πολλά. Τα 35.000 μέλη μας το ξέρουν. Γίνε κι εσύ μέλος!

Αν είσαι ήδη μέλος επέλεξε: Σύνδεση

Αν δεν είσαι μέλος μπορείς να εγγραφείς ΔΩΡΕΑΝ τώρα: Εγγραφή

Έχοντας την ιδιότητα του καταστηματάρχη υγειονομικού ενδιαφέροντος μπορείς να εγγραφείς ως μέλος του ΠΑΣΚΕΔΙ εντελώς ΔΩΡΕΑΝ

Αναλυτικότερα τα προνόμια των μελών εδώ.

Θέλεις να μαθαίνεις πρώτος όλα τα νέα πάνω στην εστίαση, τον κλάδο της φιλοξενίας και τον τουρισμό; Θέλεις να ξέρεις όλα τα νέα που θα απογειώσουν την επιχείρησή σου;

Ακολούθησε τώρα το ΠΑΣΚΚΕΔΙ στα social media και μείνει διαρκώς online!

Κάντε like στο Facebook, ή follow σε Instagram & twitter!


ΠΑΣΚΚΕΔΙ

Πανελλήνιο Σωματείο Καταστημάτων και Καταναλωτών Εστίασης και Διασκέδασης. Εξειδικευμένο portal ενημέρωσης για τον κλάδο της Εστίασης και τους καταναλωτές – Αποκλειστικές υπηρεσίες για καταστήματα ΚΥΑ – Πιστοποιημένος φορέας αδειών δημόσιας εκτέλεσης μουσικής με αναγνώριση από τον ΟΠΙ.


ΚΑΛΕΣΤΕ ΜΑΣ


Ενισχύστε την προσπάθειά μας!

ΔΩΡΕΑΝ Εγγραφή μέλους