ΣOK: Η κυβέρνηση πλαστογραφεί φωτογραφία για να υποβαθμίσει την ανικανότητά της στη αντιμετώπιση της κακοκαιρίας!

17 Οκτωβρίου, 2021
thrania_2_0

Πριν από λίγο από το γραφείο του αντιπροέδρου της κυβέρνησης, Παναγιώτη Πικραμμένου, ο σύμβουλός του Γρηγόρης Ψαριανός ανάρτησε πλαστή φωτογραφία, προκειμένου να εξαπατήσει τους πολίτες, επιχειρώντας να διαψεύσει τα όσα σοκαρισμένοι αντίκρυσαν οι Έλληνες!

Στην φωτογραφία ένα από τα παιδιά που περπατά επάνω στην «γέφυρα ζωής» των θρανίων, έχει μεταφερθεί από τους πλαστογράφους μερικά μέτρα πιο πέρα και φαίνεται να περπατά κανονικά επάνω στα νερά.

Ο σύμβουλος της κυβέρνησης Γρηγόρης Ψαριανός, προφανώς εκτελώντας κυβερνητικές εντολές, γράφει τα εξής εμετικά: «Η προπαγάνδα, φονερό εργαλείο χειραγώγησης των ηλιθίων (εδώ γέφυρα θρανίων για να σωθούν οι μαθητές από… βέβαιο πνιγμό. Δίπλα η μαθήτρια περπατά με άνεση Μεσσία επάνω στα νερά. Θαύμα, θαύμα!)».

Η αληθινή φωτογραφία είναι η παρακάτω, αλλά πλέον τίθεται ζήτημα, όχι μόνο πλαστογραφίας και εξαπάτησης των πολιτών, αλλά και εξύβρισης των Θείων, αφού χρησιμοποιεί το όνομα του Κυρίου για να τεκμηριώσει ένα ψεύδος!

Το άλλο θα μπορούσε κάποιος να περιμένει από ένα κυβερνητικό στέλεχος της νυν κυβέρνησης με «ταυτότητα» από το «Ποτάμι»;

Κάποιος εισαγγελέας για τα fake news της κυβέρνησης υπάρχει;

ΠΗΓΗ


ΠΑΣΚΚΕΔΙ

Πανελλήνιο Σωματείο Καταστημάτων και Καταναλωτών Εστίασης και Διασκέδασης. Εξειδικευμένο portal ενημέρωσης για τον κλάδο της Εστίασης και τους καταναλωτές – Αποκλειστικές υπηρεσίες για καταστήματα ΚΥΑ – Πιστοποιημένος φορέας αδειών δημόσιας εκτέλεσης μουσικής με αναγνώριση από τον ΟΠΙ.


ΚΑΛΕΣΤΕ ΜΑΣΣΗΜΑΝΤΙΚΑ


Εγγραφή στο newsletter

Ενισχύστε την προσπάθειά μας!

ΔΩΡΕΑΝ Εγγραφή μέλους