Σκάνδαλο παιδοφιλίας Δ.Λιγνάδη: «Θεώρησαν» πως δεν σχετίζονται με την υπόθεση ερωτικά βοηθήματα σεξομαζοχιστικού τύπου!

8 Μαρτίου, 2021
lignadis_0

Νέες εξελίξεις για το σκάνδαλο παιδεραστίας του πρώην καλλιτεχνικού διευθυντή του Εθνικού Θεάτρου, Δημήτρη Λιγνάδη, καθώς οι αρχές κατάσχεσαν ερωτικά βοηθήματα σεξομαζοχιστικού τύπου, τα οποία κατά τη διάρκεια της πρώτης έρευνας… δεν θεωρήθηκαν σημαντικά. 

Όπως σας αναφέραμε στο pronews.gr το «φως» της δημοσιότητας είδαν ερωτικές επιστολές από 10χρονα παιδιά στον Δ.Λιγνάδη, τις οποίες κρατούσε στο αρχείο του και για τις οποίες… φυσικά δεν γνώριζε κανένα τίποτε, ούτε η κυβέρνηση.

Όμως σύμφωνα με πληροφορίες κατά τη διάρκεια της νέας έρευνας, έγινε εκ νέου έλεγχος στο διαμέρισμα του ηθοποιού όπου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τσάντες με ερωτικά βοηθήματα σεξομαζοχιστικού τύπου. Τα συγκεκριμένα αντικείμενα είχαν εντοπισθεί και στην έρευνα της Τετάρτης ωστόσο, κατά τις ίδιες πληροφορίες, δεν κατασχέθηκαν, καθώς προφανώς δεν θεωρήθηκε ότι αποτελούσαν σημαντικά αποδεικτικά στοιχεία παρότι το αδίκημα για το οποίο κατηγορείται ο κ. Λιγνάδης είναι σεξουαλικού περιεχομένου!

Το γεγονός αυτό έχει προκαλέσει ήδη την οργή σε δικαστικούς κύκλους καθώς θεωρείται αδιανόητο κατά τη διάρκεια της πρώτης έρευνας όχι μόνο να μην βρεθεί το υπόγειο αλλά και να μην κατασχεθούν τα συγκεκριμένα αντικείμενα από το διαμέρισμα του κ. Λιγνάδη.

Υπενθυμίζεται ότι ο τρίτος μηνυτής που ισχυρίζεται ότι βιάστηκε το 2018 κατέθεσε για επίδειξη παρόμοιων αντικειμένων από τον ίδιο τον ηθοποιό!


ΠΑΣΚΚΕΔΙ

Πανελλήνιο Σωματείο Καταστημάτων και Καταναλωτών Εστίασης και Διασκέδασης. Εξειδικευμένο portal ενημέρωσης για τον κλάδο της Εστίασης και τους καταναλωτές – Αποκλειστικές υπηρεσίες για καταστήματα ΚΥΑ – Πιστοποιημένος φορέας αδειών δημόσιας εκτέλεσης μουσικής με αναγνώριση από τον ΟΠΙ.


ΚΑΛΕΣΤΕ ΜΑΣΣΗΜΑΝΤΙΚΑ


Εγγραφή στο newsletter

Ενισχύστε την προσπάθειά μας!

ΔΩΡΕΑΝ Εγγραφή μέλους