Σημαντική εκδήλωση για το παθητικό κάπνισμα στη Θεσσαλονίκη

26 Μαρτίου, 2019
Σημαντική εκδήλωση για το παθητικό κάπνισμα στη Θεσσαλονίκη
Ένα σημαντικό θέμα που αφορά άμεσα όλα τα καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος, αγγίζοντας μια μεγάλη μάζα καταναλωτών που επηρεάζονται άμεσα από την (μη) εφαρμογή του νόμου

Σημαντική εκδήλωση για το παθητικό κάπνισμα στη Θεσσαλονίκη

Ημερίδα με θέμα «Παθητικό κάπνισμα και δημόσια υγεία. 10 χρόνια αντικαπνιστικός νόμος;» διοργανώνει το ερχόμενο Σάββατο στις 30 Μαρτίου στις 19:00-21:00 στο Πολιτιστικό Κέντρο «Αλέξανδρος» (Εθνικής Αμύνης 1, στη Θεσσαλονίκη) ο σύλλογος «Προστασία από το παθητικό κάπνισμα».

 Ένα σημαντικό θέμα που αφορά άμεσα όλα τα καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος, αγγίζοντας μια μεγάλη μάζα καταναλωτών που επηρεάζονται άμεσα από την (μη) εφαρμογή του νόμου με τα μέχρι τώρα δεδομένα. 

Στην εκδήλωση θα παρευρεθούν εκπρόσωποι της τοπικής αυτοδιοίκησης και της περιφέρειας, βουλευτές, σωματεία, φορείς και υπηρεσίες της πόλης μας που εμπλέκονται στη Δημόσια Υγεία στην εφαρμογή του νόμου και στην επιβολή προστίμων. 

Η εκδήλωση αναμένεται να έχει τηλεοπτική κάλυψη από δημοσιογραφικά κανάλια, ραδιόφωνα και site της Θεσσαλονίκης.

Εγγραφή Μέλους ΔΩΡΕΑΝ – Κατάστημα Εστίασης/Διασκέδασης

Αγαπητέ επισκέπτη σε προσκαλούμε να εγγραφείς ως μέλος του ΠΑΣΚΕΔΙ. Μαζί μπορούμε να πετύχουμε πολλά. Τα 35.000 μέλη μας το ξέρουν. Γίνε κι εσύ μέλος!

Αν είσαι ήδη μέλος επέλεξε: Σύνδεση

Αν δεν είσαι μέλος μπορείς να εγγραφείς ΔΩΡΕΑΝ τώρα: Εγγραφή

Έχοντας την ιδιότητα του καταστηματάρχη υγειονομικού ενδιαφέροντος μπορείς να εγγραφείς ως μέλος του ΠΑΣΚΕΔΙ εντελώς ΔΩΡΕΑΝ

Αναλυτικότερα τα προνόμια των μελών εδώ.

Θέλεις να μαθαίνεις πρώτος όλα τα νέα πάνω στην εστίαση, τον κλάδο της φιλοξενίας και τον τουρισμό; Θέλεις να ξέρεις όλα τα νέα που θα απογειώσουν την επιχείρησή σου;

Ακολούθησε τώρα το ΠΑΣΚΚΕΔΙ στα social media και μείνει διαρκώς online!

Κάντε like στο Facebook, ή follow σε Instagram & twitter!


ΠΑΣΚΚΕΔΙ

Πανελλήνιο Σωματείο Καταστημάτων και Καταναλωτών Εστίασης και Διασκέδασης. Εξειδικευμένο portal ενημέρωσης για τον κλάδο της Εστίασης και τους καταναλωτές – Αποκλειστικές υπηρεσίες για καταστήματα ΚΥΑ – Πιστοποιημένος φορέας αδειών δημόσιας εκτέλεσης μουσικής με αναγνώριση από τον ΟΠΙ.


ΚΑΛΕΣΤΕ ΜΑΣ


Ενισχύστε την προσπάθειά μας!

ΔΩΡΕΑΝ Εγγραφή μέλους