«Σατανικός καρκίνος» για τον Κιμ η νοτιοκορεατική ποπ!

15 Ιουνίου, 2021
kim_gionk_oyn_vlosyros

Διαφθορά προκαλεί στους νέους της Βόρειας Κορέας η διαδεδομένη κορεατική ποπ – γνωστή ως Κ-pop – σύμφωνα με τον Κιμ Γιονγκ Ουν!

Πρόκειται για… «σατανικό καρκίνο» δήλωσε ο ηγέτης της ασιατικής χώρας, ο οποίος, σύμφωνα με πληροφορίες, προσπαθεί να σταματήσει την αύξηση της δημοτικότητας των βίντεο με την δημοφιλή σε όλον τον κόσμο νοτιοκορεατική ποπ.

Η οποία προβάλλεται στις τηλεοπτικές σειρές K-dramas της Νότιας Κορέας, με φανατικούς θαυμαστές, καθώς και σε νοτιοκορεατικές ταινίες.

Ο κομμουνιστής Κιμ Γιονγκ Ουν εκτιμά πως το πολιτιστικό «αντισοσιαλιστικό» υλικό από τη Νότια Κορέα φέρεται να επιδρά αρνητικά στην «ενδυμασία, τα χτενίσματα, την ομιλία και τη συμπεριφορά» των Βορειοκορεατών, τονίζοντας ότι η K-pop προωθεί «καπιταλιστικό lifestyle».

Δείχνοντας δε, για μια ακόμη φορά την ιδιοσυγκρασία και την κοσμοθεωρία του, ο Κιμ Γιονγκ  Ουν θέσπισε νέους νόμους αυστηροποίησης της τιμωρίας για «κατοχή ή / και παρακολούθηση ψυχαγωγικού περιεχομένου από τη Νότια Κορέα» από πέντε σε 15 χρόνια καταναγκαστικής εργασίας!..

Όταν η κρατική εφημερίδα «Rodong Sinmum» ανακοίνωσε τον κατάλογο των απαγορευμένων εμφανίσεων και χτενισμάτων, προειδοποίησε:

«Η ιστορία μάς διδάσκει ένα κρίσιμο μάθημα, ότι μια χώρα μπορεί να γίνει ευάλωτη και τελικά να καταρρεύσει σαν υγρός τοίχος ανεξάρτητα από την οικονομική και αμυντική της δύναμη, αν δεν διατηρούμε τον δικό μας τρόπο ζωής».

ΠΗΓΗ


ΠΑΣΚΚΕΔΙ

Πανελλήνιο Σωματείο Καταστημάτων και Καταναλωτών Εστίασης και Διασκέδασης. Εξειδικευμένο portal ενημέρωσης για τον κλάδο της Εστίασης και τους καταναλωτές – Αποκλειστικές υπηρεσίες για καταστήματα ΚΥΑ – Πιστοποιημένος φορέας αδειών δημόσιας εκτέλεσης μουσικής με αναγνώριση από τον ΟΠΙ.


ΚΑΛΕΣΤΕ ΜΑΣ



ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ


Εγγραφή στο newsletter

Ενισχύστε την προσπάθειά μας!

ΔΩΡΕΑΝ Εγγραφή μέλους