Ελληνικές Νοστιμιές: Κορυφαίες & παραδοσιακές Γεύσεις

3 Μαρτίου, 2021
ellinikesnostimieskentriki

Έχοντας ενσωματώσει την τριανταπεντάχρονη εμπειρία των ιδρυτών της τόσο στον χώρο της εστίασης και δημιουργίας εδεσμάτων, όσο και στον τομέα της παραγωγής μίας απεριόριστης επιλογής από προϊόντα κοτόπουλου, κρεατοσκευασμάτων και ορεκτικών. Το εργοστασιο κρεάτων, με το εξειδικευμένο επιστημονικό προσωπικό που διαθέτει, ελέγχει καθημερινά όλες τις πρώτες ύλες που χρησιμοποιούνται για την παραγωγή προϊόντων.

Στρατηγική επιλογή αλλά και δέσμευση όλων των ανθρώπων της εταιρίας είναι η παραγωγή και διάθεση τροφίμων εξαιρετικής ποιότητας. Στόχος είναι η σταθερή παραγωγή αρίστων ποιότητας προιόντων πριν αυτά διατεθούν στην αγορά αλλά και μέχρι να φτάσουν στο πιάτο του καταναλωτή είτε με την ετικέτα Ελληνικές Νοστιμιές είτε με την ιδιωτική ετικέτα των πελατών μας που έτσι μας εμπιστεύονται.

Οι Κορυφαίες Κατηγορίες μας

Τα προϊόντα που προσφέρει το εργοστασιο κρεατων Ελληνικές Νοστιμιές είναι μοναδικά και απευθύνονται σε απαιτητικούς
πελάτες

Χάρη στο έμπειρο και καταρτισμένο προσωπικό η εταιρία παραγωγής τροφίμων Ελληνικές Νοστιμιές μπορεί να προσφέρει στον πελάτη μια μεγάλη πληθώρα προϊόντων με γνώμονα το βασικό υλικό το κοτάπουλο.

Μεγάλη γκάμα λιχουδιών παρασκευασμένα απο φρέσκα διαλεχτά πουλερικά, πρός ικανοποίηση των ορέξεων και των πιό απαιτιτικών γεύσεων διατριβούμε στα εξαιρετικά προϊόντα μας τα οποία σχετίζονται με το κοτάπουλο.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Η ποιότητα και η Γεύση των εδεσμάτων μας
από μοσχαρισια κρέατα σε συνδυασμό με το άρτιο ψήσιμο συνθέτουν ένα άψογο αποτέλεσμα

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Η παραγωγή χειροποίητων παραδοσιακών προϊόντων είναι πλέον ένας εφικτός στόχος που δημιούργει το εργοστασιό μας Ελληνικές Νοστιμιές Α.Ε.
Είναι κοινά αποδεκτό το γεγονός ότι οι καταναλωτές τα τελευταία χρόνια έχουν στρέψει το ενδιαφέρον τους προς τις ελληνικές, παραδοσιακες γευσεις.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Κορυφαία εδέσματα, υπέροχες γεύσεις τα οποία προσφέρουν μοναδικές συγκινήσεις.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

63080 ΛΑΚΚΩΜΑ, ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ
Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 23990 – 51190
Fax : 23990 – 51191
Email:info@ellinikesnostimies.gr


ΠΑΣΚΚΕΔΙ

Πανελλήνιο Σωματείο Καταστημάτων και Καταναλωτών Εστίασης και Διασκέδασης. Εξειδικευμένο portal ενημέρωσης για τον κλάδο της Εστίασης και τους καταναλωτές – Αποκλειστικές υπηρεσίες για καταστήματα ΚΥΑ – Πιστοποιημένος φορέας αδειών δημόσιας εκτέλεσης μουσικής με αναγνώριση από τον ΟΠΙ.


ΚΑΛΕΣΤΕ ΜΑΣΣΗΜΑΝΤΙΚΑ


Εγγραφή στο newsletter

Ενισχύστε την προσπάθειά μας!

ΔΩΡΕΑΝ Εγγραφή μέλους