Πυγμαχία: Σοκ έχει προκαλέσει ο θάνατος 18χρονης πυγμάχου μετά από νοκ άουτ

4 Σεπτεμβρίου, 2021
61323fdd280000580171f0c0

Η Ζαπάτα έδινε μάχη εδώ και πέντε ημέρες μετά τον αγώνα με την Καναδή Μέρι Πιέρ Χουλ, η οποία της κατάφερε δύο πολύ ισχυρά χτυπήματα.

JEANETTEG_ZZ/INSTAGRAM

Σοκ έχει προκαλέσει στο χώρο της πυγμαχίας ο θάνατος της 18χρονης Ζανέτ Ζακάριας Ζαπάτα.

Η Ζαπάτα έδινε μάχη εδώ και πέντε ημέρες μετά τον αγώνα με την Καναδή Μέρι Πιέρ Χουλ, η οποία της κατάφερε δύο πολύ ισχυρά χτυπήματα.

Η Χουλ έβγαλε νοκ άουτ την Ζαπάτα, που έχασε τις αισθήσεις της και μεταφέρθηκε σε κωματώδη κατάσταση στο νοσοκομείο Μόντρεαλ, όπου τελικά δεν τα κατάφερε και άφησε την τελευταία πνοής της.

«Με μεγάλη θλίψη και οδύνη, μάθαμε από κάποιον εκπρόσωπο της οικογένειάς της ότι η Ζανέτ Ζακάριας Ζαπάτα πέθανε σήμερα  το απόγευμα στις 3.45μμ» ανέφερε σε ανακοίνωσή της ο όμιλος “Yvon Michel” που είχε αναλάβει την αθλήτρια.

Η αντίπαλός της η Χουλ δεν πήγε δίπλα της να δει σε τι κατάσταση ήταν η Ζαπάτα, αλλά πανηγύριζε τη νίκη της. Απολογούμενη γι’ αυτό είπε: «Η πυγμαχία εμπεριέχει κινδύνους. Είναι η δουλειά μας, το πάθος μας. Ποτέ όμως δεν έχω πρόθεση να τραυματίσω σοβαρά κάποια αντίπαλο».

Δυστυχώς η άτυχη αθλήτρια δεν τα κατάφερε και έφυγε από τη ζωή πάνω στο ρινγκ.

Προσοχή! Σκληρές εικόνες!


ΠΑΣΚΚΕΔΙ

Πανελλήνιο Σωματείο Καταστημάτων και Καταναλωτών Εστίασης και Διασκέδασης. Εξειδικευμένο portal ενημέρωσης για τον κλάδο της Εστίασης και τους καταναλωτές – Αποκλειστικές υπηρεσίες για καταστήματα ΚΥΑ – Πιστοποιημένος φορέας αδειών δημόσιας εκτέλεσης μουσικής με αναγνώριση από τον ΟΠΙ.


ΚΑΛΕΣΤΕ ΜΑΣΣΗΜΑΝΤΙΚΑ


Εγγραφή στο newsletter

Ενισχύστε την προσπάθειά μας!

ΔΩΡΕΑΝ Εγγραφή μέλους