Προβάλλει τις μισές ομάδες, αλλά δεν κατεβάζει τον τιμοκατάλογο η NOVA στα καταστήματα εστίασης

27 Αυγούστου, 2018
Προβάλλει τις μισές ομάδες, αλλά δεν κατεβάζει τον τιμοκατάλογο η NOVA στα καταστήματα εστίασης
Αναμένοντας τις συνεχείς καταγγελίες των μελών μας, ενημερώνουμε τη NOVA πως δεν θα μείνουμε αδρανείς στην άδικη συμπεριφορά της.

Προβάλλει τις μισές ομάδες, αλλά δεν κατεβάζει τον τιμοκατάλογο η NOVA στα καταστήματα εστίασης

Είναι γνωστό πλέον πως οι παράγοντες των ομάδων στις μεταξύ τους συζητήσεις δείχνουν απολύτως ικανοποιημένοι για το γεγονός πως τα ποδοσφαιρικά ματς θα παίζουν σε ελεύθερο κανάλι και θα μπορεί να τα παρακολουθεί ο καθένας χωρίς να πληρώνει συνδρομή.

Τα «πηγαδάκια» μάλιστα αναφέρουν και τη… ζημιά που εκτιμούν ότι προκάλεσαν στη NOVA, η οποία εν τέλει πλήρωσε τα ίδια χρήματα με πέρυσι, για να δείχνει το μισό πρωτάθλημα. Είναι χαρακτηριστικό ότι οι 7 εκτιμούν πως η δική τους κίνηση να αμφισβητήσουν την μέθοδο της NOVA και των μεγάλων του ελληνικού ποδοσφαίρου που από κοινού κατήργησαν την κεντρική διαχείρηση, θα προκαλέσει οικονομική ζημιά στη συνδρομητική πλατφόρμα αφού πλέον το μισό πρωταθλημα θα μεταδίδεται από την ελεύθερη τηλεόραση. 

«Ο Ελληνας φίλαθλος μπορεί να δει το πρωτάθλημα χωρίς να πληρώνει ούτε ένα ευρώ». Αυτό είναι το μότο τους και μάλιστα σκοπεύουν να το καθιερώσουν…

 Η Nova, μετά την ΠΑΕ ΠΑΟΚ, εξασφάλισε τα τηλεοπτικά δικαιώματα για τη σεζόν 2018-19 και του Ολυμπιακού αλλά και της ΑΕΚ, κάτι που συμβαίνει κάθε χρόνο. 

Οι συνδρομητές των καναλιών Novasports θα απολαμβάνουν και τη σεζόν 2018-19 τόσο την αποκλειστική τηλεοπτική κάλυψη των εντός έδρας αγώνων του ελληνικού πρωταθλήματος ποδοσφαίρου, όσο και των εντός έδρας ευρωπαϊκών προκριματικών αγώνων καθώς και των φιλικών αναμετρήσεων προετοιμασίας των συγκεκριμένων ομάδων. 

Η Nova, η οποία κατέχει τα δικαιώματα πέντε επιπλέον ΠΑΕ, θα ολοκληρώσει το ρόστερ των ομάδων που θα καλύπτει τηλεοπτικά την ερχόμενη τηλεοπτική σεζόν 2018/2019, αφού οριστικοποιηθούν οι ΠΑΕ που θα αδειοδοτηθούν να συμμετέχουν στο πρωτάθλημα της σεζόν 2018-2019. Εκτός από τον ΠΑΟΚ, την ΑΕΚ και τον Ολυμπιακό, οι άλλες πέντε ομάδες που έχει κλείσει ήδη η Nova για τη σεζόν 2018-19 δεν είναι άλλες από τον Πανιώνιο, τον Αστέρα Τρίπολης, τον ΠΑΣ Γιάννινα, τη Λάρισα και τον Λεβαδειακό. 

 

Το λογικό θα ήταν όσο μειώνονται οι ομάδες που προβάλλει η συνδρομητική τηλεόραση της Nova, τόσο να μειώνεται και το κόστος που οφείλουν να καταβάλουν οι καταστηματάρχες. Το ΠΑΣΚΚΕΔΙ βρίσκεται πάντα στο πλευρό των καταστηματαρχών και καταγγέλλει την παραπάνω αδικία σε βάρος τους, η οποία είναι στοχευμένη, αφού όλα τα καταστήματα που διαθέτουν τηλεοράσεις και προβάλλουν αγώνες, ούτε λίγο ούτε πολύ είναι αναγκασμένα να διαθέτουν το πακέτο της NOVA για τις ανάγκες των πελατών τους. 

Αναμένοντας τις συνεχείς καταγγελίες των μελών μας, ενημερώνουμε τη NOVA πως δεν θα μείνουμε αδρανείς στην άδικη συμπεριφορά της.

Εγγραφή Μέλους ΔΩΡΕΑΝ – Κατάστημα Εστίασης/Διασκέδασης

Αγαπητέ επισκέπτη σε προσκαλούμε να εγγραφείς ως μέλος του ΠΑΣΚΕΔΙ. Μαζί μπορούμε να πετύχουμε πολλά. Τα 35.000 μέλη μας το ξέρουν. Γίνε κι εσύ μέλος!

Αν είσαι ήδη μέλος επέλεξε: Σύνδεση

Αν δεν είσαι μέλος μπορείς να εγγραφείς ΔΩΡΕΑΝ τώρα: Εγγραφή

Έχοντας την ιδιότητα του καταστηματάρχη υγειονομικού ενδιαφέροντος μπορείς να εγγραφείς ως μέλος του ΠΑΣΚΕΔΙ εντελώς ΔΩΡΕΑΝ

Αναλυτικότερα τα προνόμια των μελών εδώ.


ΠΑΣΚΚΕΔΙ

Πανελλήνιο Σωματείο Καταστημάτων και Καταναλωτών Εστίασης και Διασκέδασης. Εξειδικευμένο portal ενημέρωσης για τον κλάδο της Εστίασης και τους καταναλωτές – Αποκλειστικές υπηρεσίες για καταστήματα ΚΥΑ – Πιστοποιημένος φορέας αδειών δημόσιας εκτέλεσης μουσικής με αναγνώριση από τον ΟΠΙ.


ΚΑΛΕΣΤΕ ΜΑΣΣΗΜΑΝΤΙΚΑ


Εγγραφή στο newsletterΕνισχύστε την προσπάθειά μας!

ΔΩΡΕΑΝ Εγγραφή μέλους