Πρόστιμα σε ταβέρνες και πρατήριο υγρών καυσίμων στην Ερμιονίδα

23 Αυγούστου, 2020
Πρόστιμα σε ταβέρνες και πρατήριο υγρών καυσίμων στην Ερμιονίδα

Πρόστιμα επιβλήθηκαν από την Περιφέρεια Πελοποννήσου σε τρεις επιχειρήσεις της Ερμιονίδας για αγορανομικές παραβάσεις: σε δύο εστιατόρια και πρατήριο υγρών καυσίμων.

• Σε εστιατόριο – μεζεδοπωλείο στην Ερμιόνη, επιβλήθηκε πρόστιμο συνολικού ποσού 1000€. Κατά τον έλεγχο που διενεργήθηκε στις 2 Ιουλίου από τα αρμόδια όργανα του Τμήματος Εμπορίου και Τουρισμού της Π. Ε. Αργολίδας, διαπιστώθηκε η μη αναγραφή της ένδειξης «κατεψυγμένο» στον τιμοκατάλογο της επιχείρησης για καλαμάρια και χταπόδια, κατά παράβαση του νόμου. Για καθένα από τα προϊόντα που δεν αναγράφονταν οι ενδείξεις «κατεψυγμένο» το πρόστιμο είναι 500€.

• Επίσης σε ταβέρνα στην Ερμιόνη, επιβλήθηκε πρόστιμο ύψους 500€ επειδή κατά τον έλεγχο διαπιστώθηκε ότι δεν αναγραφόταν η ένδειξη «κατεψυγμένο» στον τιμοκατάλογο για καλαμάρια τα οποία σερβίρονταν ως φρέσκα

• Τέλος, επιβλήθηκε σε πρατήριο υγρών καυσίμων στην περιοχή του Κρανιδίου, πρόστιμο ύψους 2.000€ επειδή κατά τον έλεγχο που διενεργήθηκε στις 6 Οκτωβρίου 2019, από τα όργανα της Υπηρεσίας Ερευνών & Διασφάλισης Δημοσίων Εσόδων Πάτρας (Υ.Ε.Δ.Δ.Ε. Πάτρας), διαπιστώθηκε η μη καταχώρηση της λιανικής τιμής προϊόντος που εμπορευόταν σε δικτυακό τόπο.


ΠΑΣΚΚΕΔΙ

Πανελλήνιο Σωματείο Καταστημάτων και Καταναλωτών Εστίασης και Διασκέδασης. Εξειδικευμένο portal ενημέρωσης για τον κλάδο της Εστίασης και τους καταναλωτές – Αποκλειστικές υπηρεσίες για καταστήματα ΚΥΑ – Πιστοποιημένος φορέας αδειών δημόσιας εκτέλεσης μουσικής με αναγνώριση από τον ΟΠΙ.


ΚΑΛΕΣΤΕ ΜΑΣΣΗΜΑΝΤΙΚΑ


Εγγραφή στο newsletter

Ενισχύστε την προσπάθειά μας!

ΔΩΡΕΑΝ Εγγραφή μέλους