Προπληρωμή επιδομάτων και δώρου Χριστουγέννων – Πότε ξεκινούν

27 Νοεμβρίου, 2019
Προπληρωμή επιδομάτων και δώρου Χριστουγέννων - Πότε ξεκινούν
Νωρίτερα σε σχέση με άλλες χρονιές θα καταβληθεί το δώρο Χριστουγέννων έτους 2019 από τον ΟΑΕΔ.

Νωρίτερα σε σχέση με άλλες χρονιές θα καταβληθεί το δώρο Χριστουγέννων έτους 2019 από τον ΟΑΕΔ. Τα επιδόματα αναμένεται να προπληρωθούν ως εξής:

  • Από Δευτέρα 9 Δεκεμβρίου 2019: ξεκινά η καταβολή του δώρου Χριστουγέννων 2019 στους επιδοτούμενους ανέργους και στις δικαιούχους της ειδικής παροχής προστασίας μητρότητας.
  • Από Δευτέρα 9 Δεκεμβρίου 2019: ξεκινά η προπληρωμή των επιδομάτων ανεργίας, επιδομάτων μακροχρονίως ανέργων καθώς και τα βοηθήματα ανεργίας των αυτοτελώς και ανεξαρτήτως απασχολουμένων. Η καταβολή θα γίνει από τις 9 Δεκεμβρίου 2019 μέχρι και τις 6 Ιανουαρίου 2020.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι πιστώσεις των επιδομάτων θα γίνουν στους τραπεζικούς λογαριασμούς των δικαιούχων. Ο έλεγχος για την αυτοπρόσωπη παρουσία των τακτικά επιδοτούμενων ανέργων, των δικαιούχων του βοηθήματος των αυτοτελώς και ανεξαρτήτως απασχολουμένων, καθώς και των μακροχρόνια άνεργων (μέσα στα χρονικά διαστήματα που τους έχουν οριστεί) εξακολουθεί να ισχύει.


ΠΑΣΚΚΕΔΙ

Πανελλήνιο Σωματείο Καταστημάτων και Καταναλωτών Εστίασης και Διασκέδασης. Εξειδικευμένο portal ενημέρωσης για τον κλάδο της Εστίασης και τους καταναλωτές – Αποκλειστικές υπηρεσίες για καταστήματα ΚΥΑ – Πιστοποιημένος φορέας αδειών δημόσιας εκτέλεσης μουσικής με αναγνώριση από τον ΟΠΙ.


ΚΑΛΕΣΤΕ ΜΑΣ


Ενισχύστε την προσπάθειά μας!

ΔΩΡΕΑΝ Εγγραφή μέλους