Στον επιβλητικό Μακρύγιαλο Πιερίας, σε έναν τόπο πλούσιο σε ιστορία και παράδοση, η καλλιέργεια μυδιών εκτείνεται σε μια πολύχρωμη πανοπλία που καθιστά τον τόπο αυτόν γαστρονομικό θησαυρό της Ελλάδας. Καλλιέργειες Μυδιών Πιερίας: Το Στίγμα της Εξειδίκευσης Η συστηματική καλλιέργεια ξεκίνησε το 1987, και σήμερα ο τόπος αυτός κατέχει την τέταρτη μεγαλύτερη παραγωγή μυδιών στην Ευρώπη. […]

Εμπνευσμένη από την αγαπημένη στιγμή του ελληνικού κινηματογράφου και αφιερωμένη σε όλους τους καλοφαγάδες, η Suzi Tros ανοίγει τις πύλες της στην Αγγλία, φέρνοντας μαζί της τη φιλοσοφία των αυθεντικών γαστρονομικών ελληνικών ταβερνών. Κατεβαίνοντας την οδό Hillgate του Λονδίνου, ξεχωρίζει ένα μπλε πλαίσιο, σαν μια πύλη προς την κορυφαία ελληνική γεύση. Το Suzi Tros, με […]

Καθώς περάσαμε στο κατώφλι του νέου έτους, ας πραγματοποιήσουμε έναν ευχάριστο περίπατο στον δρόμο των αναμνήσεων και ας ξαναζήσουμε την γλύκα των στιγμών – τις κορυφαίες συνταγές που μας χάρισε το παρελθόν. Και πρωταθλητές αναδεικνύονται τα υπέροχα πιάτα της ΄΄λαδερής΄΄ μας κουζίνας. Συνεχίζουν να εντυπωσιάζουν – μαγειρεμένα, ψημένα, για όλους μας, παρουσιασμένα με αγάπη. Και […]


ΠΑΣΚΚΕΔΙ

Πανελλήνιο Σωματείο Καταστημάτων και Καταναλωτών Εστίασης και Διασκέδασης. Εξειδικευμένο portal ενημέρωσης για τον κλάδο της Εστίασης και τους καταναλωτές.


ΚΑΛΕΣΤΕ ΜΑΣ