Πρόγραμμα εκπαίδευσης σε εστίαση και τουρισμό από το Dual Hellas

22 Μαΐου, 2019
Πρόγραμμα εκπαίδευσης σε εστίαση και τουρισμό από το Dual Hellas
Ολοκληρώθηκε ο πρώτος κύκλος της θεωρητικής και πρακτικής εκπαίδευσης του προγράμματος διττής επαγγελματικής εκπαίδευσης στον κλάδο του τουρισμού και της εστίασης

Πρόγραμμα εκπαίδευσης σε εστίαση και τουρισμό από το Dual Hellas

Ολοκληρώθηκε ο πρώτος κύκλος της θεωρητικής και πρακτικής εκπαίδευσης του προγράμματος διττής επαγγελματικής εκπαίδευσης στον κλάδο του τουρισμού και της εστίασης, μέσα από το πρόγραμμα του εκπαιδευτικού κέντρου Dual Hellas του Ελληνογερμανικού Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου.

Οι εκπαιδευόμενοι έχουν διοχετευθεί στις ειδικότητες του ξενοδοχουπαλλήλου, ειδικού εστιατορίου και μάγειρα – μαγείρισσας. Τα μαθήματα ξεκίνησαν κατά τη φετινή θερινή σεζόν την εξάμηνη ενδοεπιχειρησιακή τους εκπαίδευση, με κάλυψη όλων των μισθολογικών, ασφαλιστικών και εργασιακών τους δικαιωμάτων, σε ξενοδοχεία των μεγαλύτερων ελληνικών και διεθνών τουριστικών ομίλων, όπως: Robinson Club Kyllini Beach (Κυλληνη – Πελοπόννησος), Robison Club Daidalos (Κως), Atlantica Beach Resort Κος (Κως), Atlantica Imperial Resort & Spa (Ρόδος) και Grand Resort Lagonissi (Αθήνα).

Σημειώνεται ότι το πρόγραμμα Dual Hellas ακολουθεί το γερμανικό πρότυπο διττής επαγγελματικής εκπαίδευσης και διαρκεί τρία έτη. Κάθε έτος εκπαίδευσης περιλαμβάνει θεωρητική και εργαστηριακή εκπαίδευση σε ειδικά διαμορφωμένους χώρους κατά τη χειμερινή περίοδο, που διαρκεί από τον Νοέμβριο έως και τον Μάρτιο.

Εγγραφή Μέλους ΔΩΡΕΑΝ – Κατάστημα Εστίασης/Διασκέδασης

Αγαπητέ επισκέπτη σε προσκαλούμε να εγγραφείς ως μέλος του ΠΑΣΚΕΔΙ. Μαζί μπορούμε να πετύχουμε πολλά. Τα 35.000 μέλη μας το ξέρουν. Γίνε κι εσύ μέλος!

Αν είσαι ήδη μέλος επέλεξε: Σύνδεση

Αν δεν είσαι μέλος μπορείς να εγγραφείς ΔΩΡΕΑΝ τώρα: Εγγραφή

Έχοντας την ιδιότητα του καταστηματάρχη υγειονομικού ενδιαφέροντος μπορείς να εγγραφείς ως μέλος του ΠΑΣΚΕΔΙ εντελώς ΔΩΡΕΑΝ

Αναλυτικότερα τα προνόμια των μελών εδώ.

Θέλεις να μαθαίνεις πρώτος όλα τα νέα πάνω στην εστίαση, τον κλάδο της φιλοξενίας και τον τουρισμό; Θέλεις να ξέρεις όλα τα νέα που θα απογειώσουν την επιχείρησή σου;

Ακολούθησε τώρα το ΠΑΣΚΚΕΔΙ στα social media και μείνει διαρκώς online!

Κάντε like στο Facebook, ή follow σε Instagram & twitter!


ΠΑΣΚΚΕΔΙ

Πανελλήνιο Σωματείο Καταστημάτων και Καταναλωτών Εστίασης και Διασκέδασης. Εξειδικευμένο portal ενημέρωσης για τον κλάδο της Εστίασης και τους καταναλωτές – Αποκλειστικές υπηρεσίες για καταστήματα ΚΥΑ – Πιστοποιημένος φορέας αδειών δημόσιας εκτέλεσης μουσικής με αναγνώριση από τον ΟΠΙ.


ΚΑΛΕΣΤΕ ΜΑΣ


Ενισχύστε την προσπάθειά μας!

ΔΩΡΕΑΝ Εγγραφή μέλους