Πρόεδρος ΠΑΣΚΕΔΙ στο STAR: “κ. Πρωθυπουργέ, ναι στον εμβολιασμό, όχι στον εξαναγκασμό, με απειλές και εκβιασμούς” (video)

9 Ιουνίου, 2021
ΝΙΚΗ

Όλγα Λαθύρη

Άμεση  ήταν η αντίδραση του Πανελληνίου Σωματείου Εστίασης και Διασκέδασης (ΠΑΣΚΕΔΙ), στην δήλωση του πρωθυπουργού για εμβολιασμένους και μη , πελάτες στα καταστήματα εστίασης από το Φθινόπωρο.

Μέσα από τον STAR FM η πρόεδρος της ΠΑΣΚΕΔΙ Νίκη Κωσνταντίνου δηλώνει ξεκάθαρα, ότι παρόλο, που τόσο η ίδια όσο και τα μέλη του Σωματείου έχουν κάνει το εμβόλιο, διαφωνούν κάθετα με την τακτική του εκβιασμού και των απειλών περί υποχρεωτικότητας και συνιστούν ξεκάθαρη και ολόπλευρη ενημέρωση και όχι διχασμό της Κοινωνίας.

 

Και ο νομικός κόσμος, αντιτίθεται στην υποχρεωτικότητα, γιατί όπως δηλώνει στον star fm ο ποινικολόγος Γιώργος Δούμας, με αυτόν τον τρόπο καταλύεται το δικαίωμα της αυτοδιάθεσης.

Ποτέ μέχρι τώρα δεν υπήρξε εξαναγκασμός των πολιτών σε μια ιατρική πράξη, δηλώνει ο κ. Δούμας.

 


ΠΑΣΚΚΕΔΙ

Πανελλήνιο Σωματείο Καταστημάτων και Καταναλωτών Εστίασης και Διασκέδασης. Εξειδικευμένο portal ενημέρωσης για τον κλάδο της Εστίασης και τους καταναλωτές – Αποκλειστικές υπηρεσίες για καταστήματα ΚΥΑ – Πιστοποιημένος φορέας αδειών δημόσιας εκτέλεσης μουσικής με αναγνώριση από τον ΟΠΙ.


ΚΑΛΕΣΤΕ ΜΑΣΣΗΜΑΝΤΙΚΑ


Εγγραφή στο newsletter

Ενισχύστε την προσπάθειά μας!

ΔΩΡΕΑΝ Εγγραφή μέλους