Η πρόεδρος του ΠΑΣΚΕΔΙ, κα Νίκη Κωνσταντίνου στην εκπομπή “ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΙΕΣΤΗΡΙΟΥ” στο ΚΟΝΤΡΑ TV (BINTEO)

19 Φεβρουαρίου, 2020
Η πρόεδρος του ΠΑΣΚΕΔΙ, κα Νίκη Κωνσταντίνου στην εκπομπή "ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΙΕΣΤΗΡΙΟΥ" στο ΚΟΝΤΡΑ TV (BINTEO)
Η πρόεδρος του ΠΑΣΚΕΔΙ, κα Νίκη Κωνσταντίνου στην εκπομπή "ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΙΕΣΤΗΡΙΟΥ" στο ΚΟΝΤΡΑ TV με τους Μάκη Κουρή και Γιώργο Σιαδήμα (BINTEO)

Την ευκαιρία να αναλύσει όλα όσα αφορούν το φλέγον θέμα του Αντικαπνιστικού νόμου, εν όψει και της επικείμενης απόφασης του ΣτΕ για την προσφυγή του ΠΑΣΚΕΔΙ σχετικά με τις αιτούμενες τροποποιήσεις του πλαισίου εφαρμογής του νόμου για την Εστίαση, είχε χθες η Πρόεδρος του ΠΑΣΚΕΔΙ κα Νίκη Κωνσταντίνου στην εκπομπή “ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΙΕΣΤΗΡΙΟΥ” στο ΚΟΝΤΡΑ TV με τους Μάκη Κουρή και Γιώργο Σιαδήμα. Στην εποικοδομητική συζήτηση που πραγματοποιήθηκε, τέθηκαν, επίσης, από κα Κωνσταντίνου τα ευρύτερα θέματα που απασχολούν τον κλάδο, τονίζοντας τις δυσκολίες που καλούνται καθημερινά να υπερβούν οι ιδιοκτήτες καταστημάτων.


ΠΑΣΚΚΕΔΙ

Πανελλήνιο Σωματείο Καταστημάτων και Καταναλωτών Εστίασης και Διασκέδασης. Εξειδικευμένο portal ενημέρωσης για τον κλάδο της Εστίασης και τους καταναλωτές – Αποκλειστικές υπηρεσίες για καταστήματα ΚΥΑ – Πιστοποιημένος φορέας αδειών δημόσιας εκτέλεσης μουσικής με αναγνώριση από τον ΟΠΙ.


ΚΑΛΕΣΤΕ ΜΑΣ


Ενισχύστε την προσπάθειά μας!

ΔΩΡΕΑΝ Εγγραφή μέλους