Προνόμια οφέλη των εγγεγραμμένων μελών του ΠΑΣΚΕΔΙ (ανά κατηγορία)


Αγαπητέ επισκέπτη σε προσκαλούμε να εγγραφείς ως μέλος του ΠΑΣΚΕΔΙ. Μαζί μπορούμε να πετύχουμε πολλά. Τα 35.000 μέλη μας το ξέρουν. Γίνε κι εσύ μέλος!

Ενωμένοι παλεύουμε… Οργανωμένοι νικάμε!!!

ΜΕΛΟΣ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ

1) Με Ετήσια συνδρομή 80 Ευρώ, αποκτάς όλα τα παρακάτω προνόμια, εκτός του Νο 1

2) Με Ετήσια συνδρομή 230 Ευρώ, αποκτάς όλα τα παρακάτω προνόμια.

3) Εάν δεν επιθυμείς ή αδυνατείς να συνεισφέρεις, μπορείς να γίνεις μέλος και ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ

ΠΑΡΟΧΕΣ

Προνόμια Μέλους – Κατάστημα Εστίασης/Διασκέδασης

1) Παροχή ΑΔΕΙΑΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΕΚΤΕΛΕΣΗΣ ΜΟΥΣΙΚΗΣ στο κατάστημά σας μέσω της Soundreef για 310.000 τραγούδια, Ελληνικά και Ξένα, χωρίς να πρέπει να πληρώνετε συνδρομές σε ΕΥΕΔ-ΑΥΤΟΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ–GEA

2) Συμμετοχή στην προσφυγή για τον Αντικαπνιστικό Νόμο στο ΣτΕ

3) Προβολή στην ιστοσελίδα του ΠΑΣΚΕΔΙ, με επισκεψιμότητα 15.000 μοναδικών χρηστών / εβδομάδα.

4) Συνεχή ενημέρωση με email και SMS για ότι συμβαίνει και αφορά τον κλάδο (π.χ. νομοθετικές ρυθμίσεις, εκδηλώσεις, σεμινάρια, ημερίδες, αποφάσεις του ΠΑΣΚΕΔΙ). Δηλαδή την γνώση που είναι σημαντική και απαραίτητη για κάθε επιχειρηματία.

5) Μέσω της περιοχής μελών του web site του ΠΑΣΚΕΔΙ τα μέλη θα μπορούν να δημοσιεύουν ΔΩΡΕΑΝ αιτήσεις εύρεσης προσωπικού για τις οποίες θα ενημερώνονται ηλεκτρονικά οι ενδιαφερόμενοι.

6) Μέσω της νέας ιστοσελίδας του ΠΑΣΚΕΔΙ Real Estate, θα έχετε την δυνατότητα ΔΩΡΕΑΝ, να καταχωρείτε, να αγοράζετε και να πουλάτε ακίνητα, επιχείρηση, εξοπλισμό κλπ.

7) Μέσω άλλης ιστοσελίδας του ΠΑΣΚΕΔΙ, θα μπορείτε να έρχεστε απευθείας σε επαφή με 30.000 προμηθευτές, απολαμβάνοντας ειδικές τιμές, εκπτώσεις, προσφορές, να κάνετε on line αγορές, από ειδικές πλατφόρμες e-shop, ελεγμένες από το ΠΑΣΚΕΔΙ, για την πλήρη ασφάλειά σας

8) Μέσω άλλης ιστοσελίδας του ΠΑΣΚΕΔΙ, θα έρχεστε σε επαφή με εκατομμύρια καταναλωτές από όλο τον κόσμο, προβάλλοντας ΔΩΡΕΑΝ τις υπηρεσίες σας, διότι το ΠΑΣΚΕΔΙ με το που γίνεστε μέλη, σας καταχωρεί ΔΩΡΕΑΝ.

9) Μπορείτε να κάνετε οποιαδήποτε καταγγελία π.χ. στον Δήμο ή στην Αστυνομία, χρησιμοποιώντας το όνομα του ΠΑΣΚΕΔΙ, για να μην φαίνεται το δικό σας και στοχοποιείστε στον τόπο σας….γιατί κι εσείς έχετε δικαιώματα, όχι μόνο υποχρεώσεις.

10) Το ΠΑΣΚΕΔΙ είναι σε επαφή με όλους τους Tour Operators του εξωτερικού και προβάλλει, προτείνοντας τα μέλη του στα εκατομμύρια τουριστών που επισκέπτονται τη χώρα μας. Με αυτόν τον τρόπο θα αποκτήσουμε πλεονέκτημα στο πρόβλημα του all inclusive (βραχιολάκια).

11) Το ΠΑΣΚΕΔΙ δέχεται εκατοντάδες e-mails από ΚΑΠΗ, Πανελλήνια σωματεία, Ιδρύματα, Γυμνάσια, Λύκεια, με αιτήματα προτάσεις για καταστήματα εστίασης στους τόπους που επισκέπτονται, κατά την διάρκεια των εκδρομών τους. Έτσι αν π.χ. είστε μέλος του ΠΑΣΚΕΔΙ στην Καστοριά και δείτε ξαφνικά να σταματάνε μπροστά στο μαγαζί σας 2 πούλμαν, να γνωρίζετε πως τα έστειλε το ΠΑΣΚΕΔΙ, τιμώντας την ψήφο εμπιστοσύνης σας.

12) Πρόσβαση σε εκπαιδευμένο προσωπικό που κατέχει τις απαραίτητες πιστοποιήσεις (ΕΦΕΤ, πιστοποιητικό υγείας, κάρτα εργασίας) με τις συστάσεις του ΠΑΣΚΕΔΙ αλλά και προηγούμενων εργοδοτών, προκειμένου να σταματήσουν οι εκβιασμοί στις επιχειρήσεις σας, μετά από κάποια απόλυση.

13) Χορήγηση βεβαιώσεων προϋπηρεσίας για όλες τις ειδικότητες που υπάρχουν στον κλάδο των καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος προκειμένου να τους χρησιμεύσουν σε οποιαδήποτε Αρχή (Ασφαλιστική, Εθνική ή Αλλοδαπή), π.χ. Εύρεση εργασίας στο Εξωτερικό. (Πολύ χρήσιμο επίσημο έγγραφο για επιχειρηματίες που έχουν κάνει έναρξη επιχείρησης σε άλλο όνομα π.χ. συζύγου, κόρης κλπ)

14) Προνομιακές τιμές σε σεμινάρια του κλάδου (π.χ. σεμινάριο ΕΦΕΤ).

15) Δωρεάν συμβουλευτικές υπηρεσίες από τους δικηγόρους του ΠΑΣΚΕΔΙ σε όλη τη διάρκεια του 24ώρου, ακόμη και Σ/Κ. Ιδίως τα καλοκαίρια, που όλοι οι Δικηγόροι σχεδόν είναι σε διακοπές, εσείς δεν θα μένετε ψάχνοντας τον Δικηγόρο σας. Θα έχετε τους δικούς μας.

16) Δωρεάν συμβουλευτικές υπηρεσίες από συνεργαζόμενους μηχανικούς και λογιστές.

17) Δωρεάν προβολή των καταστημάτων σας στο site του ΠΑΣΚΕΔΙ, πλην των εξειδικευμένων περιπτώσεων.

18) Έκδοση κάρτας μέλους ΠΑΣΚΕΔΙ για bonus, μεγάλες εκπτώσεις και δώρα από προμηθευτές.

19) Ειδικές τιμές για την ατομική και οικογενειακή Κάρτα Υγείας της EY CLUB.

20) Δυνατότητα συμμετοχής για απόκτηση Σήματος Ποιότητας Επιλεγμένης Επιχείρησης Εστίασης ή Διασκέδασης σε συνεργασία με τον ΕΦΕΤ και τον ΕΟΤ.

Καταθέσεις- Εμβάσματα

Αρ. Λογ/σμού ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ 56 1108 2664 545

IBAN: GR55 0172 6110 0056 1108 2664 545

Κύριος Δικαιούχος Λογαριασμού ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΩΝ ΕΣΤΙΑΣΗΣ ΚΑΙ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗΣ

Προνόμια Μέλους – Προμηθευτής

– Προβολή μέσω του site στους καταστηματάρχες-μέλη μας πλήρους καρτέλας παρουσίασης των στοιχείων και αντικειμένου του προμηθευτή

– Άμεση πληροφόρηση των προσφορών σας στους εγγεγραμμένους καταστηματάρχες – μέλη μας, μέσω αποστολής ομαδικών email στα μέλη του ΠΑΣΚΕΔΙ ανά κατηγορία καταστήματος.

– Μαζική ενημέρωση καταστηματαρχών εστίασης για νέα προϊόντα σας, μέσω αποστολής ομαδικών email στα μέλη του ΠΑΣΚΕΔΙ ανά κατηγορία καταστήματος.

– Δυνατότητα προβολής μέσω διαφημιστικών banner. Αποστολή στατιστικών σε σχέση με τα αποτελέσματα κάθε καμπάνιας.

– Διαρκής ενημέρωση με εκπτώσεις και προσφορές για χιλιάδες καταστήματα εστίασης και διασκέδασης, μέσω λήψης σχετικών ενημερωτικών email που θα περιλαμβάνουν ηλεκτρονικά κουπόνια.

– Ειδικές τιμές για την ατομική και οικογενειακή Κάρτα Υγείας της EY CLUB.

Επιστροφή στην αρχή> 

 Προνόμια Μέλους – Εργαζόμενος

– Δυνατότητα ανάρτησης βιογραφικού σημειώματος. Μέσω της ηλεκτρονικής καρτέλας μέλους, υπάρχει η δυνατότητα δημοσιοποίησης του βιογραφικού σημειώματος του μέλους, στο οποίο θα γίνεται αναφορά της εμπειρίας και των δεξιοτήτων του εργαζόμενου. Το βιογραφικό σημείωμα θα είναι προσβάσιμο σε πλήθος επιχειρήσεων που αναζητούν εργαζόμενους.

– Το μέλος θα λαμβάνει διαρκή ενημέρωση για θέσεις εργασίας στα χιλιάδες καταστήματα εστίασης και διασκέδασης που είναι μέλη μας.

– Προνομιακές τιμές σε σεμινάρια του κλάδου (π.χ. σεμινάριο ΕΦΕΤ). Ειδικά για τα σεμινάρια υγιεινής η παρακολούθηση των οποίων είναι απαραίτητη για του εργαζόμενους του κλάδου, ο ΠΑΣΚΕΔΙ τα παρέχει στα μέλη του στην προνομιακή τιμή των 65 €/άτομο. Στην τιμή αυτή περιλαμβάνεται η έκδοση της σχετικής βεβαίωσης και το εκπαιδευτικό υλικό (ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΒΑΣΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΙΕΙΝΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΧΕΙΡΙΣΜΟ ΤΩΝ ΤΡΟΦΙΜΩΝ, καθώς και ο ΟΔΗΓΟΣ ΥΓΙΕΙΝΗΣ που απαραιτήτως βάσει της νομοθεσίας πρέπει να έχει η κάθε επιχείρηση στον φάκελο αρχείου της).  

– Δυνατότητα υποβολής καταγγελιών και παραπόνων μέσω του site για παρατυπίες που συναντούν σε διάφορα καταστήματα που εργάζονται, ελεύθερα και άφοβα (δε θα δημοσιοποιούνται τα στοιχεία τους).

– Διαρκής ενημέρωση με εκπτώσεις και προσφορές για χιλιάδες καταστήματα εστίασης και διασκέδασης, μέσω λήψης σχετικών ενημερωτικών email που θα περιλαμβάνουν ηλεκτρονικά κουπόνια.

– Ειδικές τιμές για την ατομική και οικογενειακή Κάρτα Υγείας της EY CLUB.

Επιστροφή στην αρχή> 


Προνόμια Μέλους – Καταναλωτής

– Διαρκής ενημέρωση με εκπτώσεις και προσφορές για χιλιάδες καταστήματα εστίασης και διασκέδασης, μέσω λήψης σχετικών ενημερωτικών email που θα περιλαμβάνουν ηλεκτρονικά κουπόνια.


– Δυνατότητα υποβολής καταγγελιών και παραπόνων μέσω του site για παρατυπίες που συναντούν σε διάφορα καταστήματα που επισκέπτονται, ελεύθερα και άφοβα (δε θα δημοσιοποιούνται τα στοιχεία τους).


– Ειδικές τιμές για την ατομική και οικογενειακή Κάρτα Υγείας της EY CLUB.

Επιστροφή στην αρχή> 


Προνόμια Μέλους – Καλλιτέχνης/Δημιουργός

– Απευθύνεται σε τραγουδιστές, τραγουδίστριες, γκρουπ ή μπάντες, συνθέτες, στιχουργοί, μουσικοί, Dj, δισκογραφικές εταιρίες


– Δωρεάν ηχογράφηση στο studio του ΠΑΣΚΕΔΙ. Μετά την εγγραφή του το μέλος μπορεί να κλείσει ραντεβού για οντισιόν.

– Προώθηση εντελώς ΔΩΡΕΑΝ των τραγουδιών σε χιλιάδες μαγαζιά στην Ελλάδα και στην Ομογένεια (Εστιατόρια, καφετέριες, Bar, Beach Bar κλπ), μέσω της ιντερνετικής πλατφόρμας StereoCloud™.


– Ειδικές τιμές για την ατομική και οικογενειακή Κάρτα Υγείας της EY CLUB.

Επιστροφή στην αρχή> 


ΠΑΣΚΚΕΔΙ

Πανελλήνιο Σωματείο Καταστημάτων και Καταναλωτών Εστίασης και Διασκέδασης. Εξειδικευμένο portal ενημέρωσης για τον κλάδο της Εστίασης και τους καταναλωτές – Αποκλειστικές υπηρεσίες για καταστήματα ΚΥΑ – Πιστοποιημένος φορέας αδειών δημόσιας εκτέλεσης μουσικής με αναγνώριση από τον ΟΠΙ.


ΚΑΛΕΣΤΕ ΜΑΣΣΗΜΑΝΤΙΚΑ


Άμεσο μήνυμα