Πότε θα ανοίξουμε επιτέλους την εστίαση ; 

Ιανουάριος 16, 2021
xania

Ο κλάδος της Εστίασης αγωνιά και ζητά απεγνωσμένα λύσεις.

Έχουμε να κάνουμε μεροκάματο από 28η Οκωβρίου

Δεν υποστηρίζουν όλες οι επιχειρήσεις ντελιβερι . Ούτε έχουν έξωτερικούς χώρους. Δεν γίνεται να είναι ανοιχτά τα κομμωτήρια και οι νυχουδες που έρχονται σε άμεση επαφή με το πελατολόγιο τους και εμείς που πιάνουμε τη μπριζόλα με τσιμπίδα και γάντια παρακαλώ, να είμαστε κλειστά .

Η εστίαση καλώς η κακώς είναι το 48% του ΑΕΠ .

Μάσκες φοράμε, αντισηπτικά έχουμε, τηρούμε όλα τα πρωτόκολλα, δεν ακουστηκε ποτέ ότι η εξάπλωση έγινε από μαγαζιά υγειονομικού ενδιαφέροντος πέρα από τα κλαμπ .

Πιέστε να ανοίξουμε τον Φεβρουάριο γιατί δεν μας βλέπω καθόλου καλά. Εκτός από τις επιχειρήσεις μας συντηρούμε και σπίτια και οικογένειες. Όλοι από εμάς περιμένουν να φάνε, να ντυθούν να ζεσταθούν. Διαφορετικά δώστε αποζημιώσεις για κάθε μήνα που είμαστε κλειστά  βάση του τζίρου κάθε μήνα και όχι με μοριοδοτησεις (τύπου τζιτζικωστα). Με στοιχεία από τις ΔΟΥ .

Δεν γίνεται να πάρω κύριοι 2000€ ελιστρεπτέα μόνο και 800€ (που και αυτό μειώθηκε ) όταν έχω ζημιά με 6 ψηφία για τους μήνες που είμαστε κλειστά .

Και ο χειμώνας μόλις αρχησε….

Ο συγκεκριμένος επιχειρηματίας Εστίασης, δραστηριοποιείται στα Χανιά.

Τα στοιχεία του βρίσκονται στο αρχείο του ΠΑΣΚΚΕΔΙ


ΠΑΣΚΚΕΔΙ

Πανελλήνιο Σωματείο Καταστημάτων και Καταναλωτών Εστίασης και Διασκέδασης. Εξειδικευμένο portal ενημέρωσης για τον κλάδο της Εστίασης και τους καταναλωτές – Αποκλειστικές υπηρεσίες για καταστήματα ΚΥΑ – Πιστοποιημένος φορέας αδειών δημόσιας εκτέλεσης μουσικής με αναγνώριση από τον ΟΠΙ.


ΚΑΛΕΣΤΕ ΜΑΣΣΗΜΑΝΤΙΚΑ


Εγγραφή στο newsletter

Ενισχύστε την προσπάθειά μας!

ΔΩΡΕΑΝ Εγγραφή μέλους