Ποια είναι τα πλεονεκτήματά μου στο θέμα μουσικής, εάν είμαι μέλος του ΠΑΣΚΕΔΙ;

14 Δεκεμβρίου, 2021
texnologia_78882501a2048cf9473f858d60fbb72f

Προηγούμενα θέματα:

Με την καταβολή της  ετήσιας συνδρομής σας, αποκτάτε αυτομάτως πρόσβαση στο πλήρες ρεπερτόριο της Soundreef® για 1 χρόνο, όσο δηλαδή διαρκεί και η εγγραφή σας ως μέλους. Το ΠΑΣΚΕΔΙ, ως αποκλειστικός αδειοδότης στην Ελλάδα, για καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος, σας χορηγεί άδεια δημόσιας εκτέλεσης, για όσο καιρό διατηρείτε την ιδιότητα του μέλους. Δηλαδή αν κάνετε την Εγγραφή σας 30 Ιανουαρίου 2019, η άδεια Δημόσιας εκτέλεσης θα λήξει 30 Ιανουαρίου 2020 και όχι Δεκέμβριο 2019, που ισχύει για τους άλλους Οργανισμούς.

–         Η άδεια δημόσιας εκτέλεσης περιλαμβάνει όλα τα πνευματικά δικαιώματα (100%) για το ρεπερτόριο της Soundreef®, που σημαίνει ότι δεν πληρώνετε ΕΔΕΜ (κρατική ΑΕΠΙ), Αυτοδιαχείριση ή άλλους ΟΣΔ ή ΑΟΔ, αν αναπαράγετε μόνο το ρεπερτόριο της Soundreef®.

         Η άδεια δημόσιας εκτέλεσης περιλαμβάνει επιπλέον και τα συγγενικά δικαιώματα (100%) για το ρεπερτόριο της Soundreef®, που σημαίνει ότι δεν πληρώνετε ούτε GEA!

–         Μπορείτε να μεταδώσετε το πρόγραμμα της επιλογής σας διαλέγοντας ανά πάσα στιγμή οποιοδήποτε από τα 41 live κανάλια (web radios) της Soundreef® με όλα τα δημοφιλή είδη ξένης μουσικής.

–         Πολύ σύντομα, μάλιστα, η Soundreef® θα ετοιμάσει, ειδικά για το ελληνικό ρεπερτόριο του ΠΑΣΚΚΕΔΙ, 3 έως 5 νέα κανάλια με αποκλειστικά ελληνική μουσική!

–         Αποκτάτε μια, ενιαία άδεια δημόσιας εκτέλεσης που περιλαμβάνει όλες τις εγκαταστάσεις σας.

Η συνέχεια αύριο με θέμα: ΄΄Τι είναι η άδεια δημόσιας εκτέλεσης μουσικής΄΄

Εγγραφή Μέλους ΔΩΡΕΑΝ – Κατάστημα Εστίασης/Διασκέδασης

Αγαπητέ επισκέπτη σε προσκαλούμε να εγγραφείς ως μέλος του ΠΑΣΚΕΔΙ. Μαζί μπορούμε να πετύχουμε πολλά. Τα 40.000 μέλη μας το ξέρουν. Γίνε κι εσύ μέλος!

Αν είσαι ήδη μέλος επέλεξε: Σύνδεση

Αν δεν είσαι μέλος μπορείς να εγγραφείς ΔΩΡΕΑΝ τώρα: Εγγραφή

Έχοντας την ιδιότητα του καταστηματάρχη υγειονομικού ενδιαφέροντος μπορείς να εγγραφείς ως μέλος του ΠΑΣΚΕΔΙ εντελώς ΔΩΡΕΑΝ

Αναλυτικότερα τα προνόμια των μελών εδώ.

Θέλεις να μαθαίνεις πρώτος όλα τα νέα πάνω στην εστίαση, τον κλάδο της φιλοξενίας και τον τουρισμό; Θέλεις να ξέρεις όλα τα νέα που θα απογειώσουν την επιχείρησή σου;

Ακολούθησε τώρα το ΠΑΣΚΚΕΔΙ στα social media και μείνει διαρκώς online!

Κάντε like στο Facebook, ή follow σε Instagram & twitter!

Ελάτε σε επαφή μαζί μας

Είμαστε στη διάθεσή σας 24/24 για κάθε ζήτημα που αφορά την επιχείρησή σας.

Θεσσαλονίκη

Μαυροκορδάτου 24 με Λεωφ. Βασιλίσσης Όλγας 151, 1ος όροφος – 546 45 Θεσσαλονίκη 2310 932420 – 932473 – 932481

Αθήνα

Λεωφ. Συγγρού 196 2ος όροφος 176 71 Καλλιθέα Αθήνα (Κέντρο) 210 22 41 227

paskedi@paskedi.gr


ΠΑΣΚΚΕΔΙ

Πανελλήνιο Σωματείο Καταστημάτων και Καταναλωτών Εστίασης και Διασκέδασης. Εξειδικευμένο portal ενημέρωσης για τον κλάδο της Εστίασης και τους καταναλωτές – Αποκλειστικές υπηρεσίες για καταστήματα ΚΥΑ – Πιστοποιημένος φορέας αδειών δημόσιας εκτέλεσης μουσικής με αναγνώριση από τον ΟΠΙ.


ΚΑΛΕΣΤΕ ΜΑΣΣΗΜΑΝΤΙΚΑ


Άμεσο μήνυμα    Ενισχύστε την προσπάθειά μας!

    ΔΩΡΕΑΝ Εγγραφή μέλους