Πληροφορίες ότι θα γίνει η παρέλαση της 25ης Μαρτίου παρουσία Ε.Μακρόν & Β.Πούτιν

27 Ιανουαρίου, 2021
parelasi-sakellaropoulou

Σύμφωνα με δημοσιεύματα του φιλοκυβερνητικού τύπου η στρατιωτική παρέλαση της 25ης Μαρτίου αναμένεται να πραγματοποιηθεί και μάλιστα με υψηλούς προσκεκλημένους και συγκεκριμένα τον Βλαντιμίρ Πούτιν και τον Εμμανουήλ Μακρόν.

Οι πρώτες πληροφορίες ήθελαν την φετινή παρέλαση να αναβάλλεται λόγω των περιοριστικών μέτρων, όμως σύμφωνα με τα δημοσιεύματα αυτή τελικά θα γίνει και με τη συμμετοχή μάλιστα Γαλλικών αεροσκαφών Rafale και αμερικανικών F-15, αλλά και με εκλεκτούς καλεσμένους από τον ευρωπαϊκό πολιτικό χώρο.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες αντί να γίνει μπροστά από το Μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη υπάρχει η σκέψη για διεξαγωγή της στον διάδρομο από-προσγειώσεως του στρατιωτικού αεροδρομίου στο Τατόι. Πρόκειται για έναν απέραντο διάδρομο, όπου μπορούν να μεταφερθούν εκεί εξέδρες, σημαίες, άρματα μάχης, πυροβόλα και λοιπές δυνάμεις παρέλασης.

Αυτή θα είναι η πρώτη φορά η στρατιωτική παρέλαση της 25ης Μαρτίου μεταφέρεται στο Τατόι, χωρίς κόσμο να την παρακολουθεί αλλά με απευθείας τηλεοπτική κάλυψη, ώστε να τηρηθούν πλήρως τα υγειονομικά μέτρα. Η παρέλαση θα γίνει, όπως αποφασίστηκε, ενώπιον της Προέδρου της Δημοκρατίας και παρουσία του Πρωθυπουργού.

Στο ίδιο δημοσίευμα επισημαίνεται πως «Έχει ανακοινωθεί, χωρίς ακόμα να διαψευσθεί ή να αλλάξει το πρόγραμμα, ότι κατά την επέτειο των 200 ετών από την έναρξη της επανάστασης έχουν προσκληθεί τόσο ο Πρόεδρος Μακρόν, όσο και ο Πρόεδρος Πούτιν καθώς και ο διάδοχος του Βρετανικού Θρόνου Κάρολος» και προστίθεται πως -τουλάχιστον επί του παρόντος- δεν υπάρχει κάποια ακύρωση συμμετοχής, αν και αυτές θα εξαρτηθούν τελικά από την εξέλιξη της πανδημίας.

Η παρέλαση αναμένεται να είναι λαμπρή, καθώς θα περάσουν τιμητικά πάνω από την Αθήνα και πάνω από τον χώρο της παρελάσεως, 4 Rafale της L’Armee de l’Air καθώς και αμερικανικά F-15. Εκείνες τις ημέρες τα αμερικανικά F-15 θα βρίσκονται στην 115 Πτέρυγα Μάχης στη Σούδα μετέχοντας σε άσκηση με ελληνικά F-16.

ΠΗΓΗ


ΠΑΣΚΚΕΔΙ

Πανελλήνιο Σωματείο Καταστημάτων και Καταναλωτών Εστίασης και Διασκέδασης. Εξειδικευμένο portal ενημέρωσης για τον κλάδο της Εστίασης και τους καταναλωτές – Αποκλειστικές υπηρεσίες για καταστήματα ΚΥΑ – Πιστοποιημένος φορέας αδειών δημόσιας εκτέλεσης μουσικής με αναγνώριση από τον ΟΠΙ.


ΚΑΛΕΣΤΕ ΜΑΣΣΗΜΑΝΤΙΚΑ


Εγγραφή στο newsletterΕνισχύστε την προσπάθειά μας!

ΔΩΡΕΑΝ Εγγραφή μέλους