Πάτρα – Κορωνοϊός: «Μερακλήδες» γλεντούσαν με Ρουμάνες σε μπαρ

14 Σεπτεμβρίου, 2021
bar (1)
Οι αστυνομικοί μπήκαν με τα όπλα στα χέρια αλλά μόλις αντίκρισαν το θέαμα έμειναν άναυδοι

Τι κι αν βρίσκεται η Πάτρα υπό καθεστώς περιορισμού, με αποτέλεσμα να απαγορεύεται η απαγόρευση κυκλοφορίας από τη 1 το βράδυ και η μουσική όλο το 24ώρο.

Περίπου δέκα παππούδες είπαν να ξεφαντώσουν κάπως και μάλιστα με εκλεκτή παρέα.

Σύμφωνα με το pelop.gr, επισκέφτηκαν ένα μπαρ, στο οποίο μέσα βρίσκονταν και τέσσερις καλλίγραμμες Ρουμάνες και το παρατράβηξαν το ωράριο. Καλά, για μέτρα προστασίας για τον κορωνοϊό δεν το συζητάμε.

Όταν το ωράριο παραβιάστηκε, οι γείτονες ειδοποίησαν την αστυνομία και κατήγγειλαν το γεγονός.

Έφτασαν στο σημείο οι αστυνομικές αρχές και μάλιστα μπήκαν με τα όπλα στα χέρια, αλλά στη συνέχεια έμειναν άναυδοι με αυτό που αντίκρισαν.

Βεβαιώθηκε 300 ευρώ πρόστιμο στον καθένα και τους έστειλαν στα σπίτια τους, ενώ ο ιδιοκτήτης γνώρισε «βαριά καμπάνα», καθώς του επιβλήθηκαν 5 χιλιάδες ευρώ πρόστιμο και του αφαίρεσαν την άδεια του καταστήματος για μία εβδομάδα.


ΠΑΣΚΚΕΔΙ

Πανελλήνιο Σωματείο Καταστημάτων και Καταναλωτών Εστίασης και Διασκέδασης. Εξειδικευμένο portal ενημέρωσης για τον κλάδο της Εστίασης και τους καταναλωτές – Αποκλειστικές υπηρεσίες για καταστήματα ΚΥΑ – Πιστοποιημένος φορέας αδειών δημόσιας εκτέλεσης μουσικής με αναγνώριση από τον ΟΠΙ.


ΚΑΛΕΣΤΕ ΜΑΣΣΗΜΑΝΤΙΚΑ


Εγγραφή στο newsletter

Ενισχύστε την προσπάθειά μας!

ΔΩΡΕΑΝ Εγγραφή μέλους