Το paskedi.gr Νο1 ενημερωτικό portal για την Εστίαση στην Ελλάδα

9 Μαΐου, 2020
Το paskedi.gr Νο1 ενημερωτικό portal για την Εστίαση στην Ελλάδα
Με συνεχή άρθρα, ειδησεογραφία, απόψεις και τοποθετήσεις, βάζουμε τη δική μας σφραγίδα στην ενημέρωση του κλάδου αποτελώντας αυτή τη στιγμή το Νο1 ενημερωτικό portal για την Εστίαση.

Η περίοδος αυτή που διανύουμε απέχει πολύ από το να χαρακτηριστεί “ρόδινη”. Ζούμε ακραίες καταστάσεις, ιδιαίτερα ως κλάδος και γι’ αυτό είναι εξαιρετικά σημαντικό να διατηρούμε την ψυχραιμία μας. Μέσα σε αυτό το κλίμα αμφισβήτησης, θυμού, αγανάκτησης και απόγνωσης, η ομάδα του ΠΑΣΚΕΔΙ στέκεται ακλόνητη χάρη στην εμπιστοσύνη που δείχνετε στον καθημερινό αγώνα μας για τη δική σας ενημέρωση.

Με συνεχή άρθρα, ειδησεογραφία, απόψεις και τοποθετήσεις, βάζουμε τη δική μας σφραγίδα στην ενημέρωση του κλάδου αποτελώντας αυτή τη στιγμή το Νο1 εξειδικευμένο ενημερωτικό portal για την Εστίαση.

Λειτουργώντας ως ένα ανεξάρτητο Σωματείο χωρίς “χρωματιστά” γυαλιά, είμαστε σε θέση να λέμε με πάθος την άποψή μας, εκφράζοντας τη φωνή των ανθρώπων της Εστίασης, όπως κανένα άλλο μέσο. Μοναδική μας κατεύθυνση είναι η ανάδειξη της αλήθειας και του δίκαιου που χαρακτηρίζει τον κλάδο, χωρίς σκοπιμότητες και ιδιοτελή συμφέροντα (από τα οποία άλλωστε πλήττεται σοβαρά ο κλάδος εδώ και πολλά χρόνια)…

Ειλικρινά, σας ευχαριστούμε, αν και θα θέλαμε τα πράγματα να ήταν αλλιώς και όλος αυτός ο ντόρος να αφορούσε μόνο θετικές εξελίξεις. Στόχος να παραμείνουμε μια ευνσυνείδητη φωνή λογικής και θάρρους για τον κάθε επαγγελματία ή εργαζόμενο στην Εστίαση.

Αναλυτικά στατιστικά επισκεψιμότητας στο paskedi.gr και τη σελίδα του ΠΑΣΚΕΔΙ στο Facebook

Πάνω από 100.000 επισκέπτες με κορυφαία ημέρα την Τετάρτη 29 Απριλίου όπου ξεπεράσαμε ημερησίως τους 26.000 επισκέπτες.


ΠΑΣΚΚΕΔΙ

Πανελλήνιο Σωματείο Καταστημάτων και Καταναλωτών Εστίασης και Διασκέδασης. Εξειδικευμένο portal ενημέρωσης για τον κλάδο της Εστίασης και τους καταναλωτές – Αποκλειστικές υπηρεσίες για καταστήματα ΚΥΑ – Πιστοποιημένος φορέας αδειών δημόσιας εκτέλεσης μουσικής με αναγνώριση από τον ΟΠΙ.


ΚΑΛΕΣΤΕ ΜΑΣ


Ενισχύστε την προσπάθειά μας!

ΔΩΡΕΑΝ Εγγραφή μέλους