ΠΑΣΚΕΔΙ: “Να παραιτήσει τους συμβούλους του ο πρωθυπουργός. Ρίχνει δηλητήριο διχασμού στην κοινωνία” 

29 Ιουνίου, 2021
niki-konstantinou-kapnisma-sinenteuksi

Σοκαρισμένοι δηλώνουν οι επιχειρηματίες της εστίασης μετά την ανακοίνωση του πλαισίου λειτουργίας των υπηρεσιών ψυχαγωγίας για εμβολιασμένους και μη εμβολιασμένους που παρουσίασαν σήμερα το μεσημέρι οι υπουργοί Επικρατείας Γιώργος Γεραπετρίτης και Ανάπτυξης και Επενδύσεων Άδωνις Γεωργιάδης.

Σχολιάζοντας τις ανακοινώσεις η πρόεδρος του Πανελληνίου Σωματείου Καταστημάτων – Καταναλωτών Εστίασης και Διασκέδασης Νίκη Κωνσταντίνου στο δημοτικό ραδιόφωνο Θεσσαλονίκης και τη δημοσιογράφο Σοφία Ξανθοπούλου, επεσήμανε ότι “όλοι οι συνάδελφοι έχουμε πάθει σοκ. Πώς θα δουλέψουμε έτσι; Πώς θα δεχτούμε να κάνουμε τέτοιο διαχωρισμό στους ανθρώπους που έρχονται σε εμάς για να διασκεδάσουν; Κανείς από εμάς δεν είπε όχι στον εμβολιασμό αλλά όχι να μας πετούν το μπαλάκι ρίχνοντας δηλητήριο διχασμού στους πολίτες. Είναι τραγικό”.

Η κ. Κωνσταντίνου πρότεινε δε στον πρωθυπουργό να παραιτήσει τους συμβούλους του γιατί “καθώς φαίνεται του κάνουν κακό”. Η ίδια έκανε λόγο για ηθικό και κοινωνικό πλήγμα στον κλάδο της εστίασης ενώ παράλληλα τόνισε ότι ακόμη οι επιχειρηματίες της εστίασης δεν έχουν λάβει καμία ενημέρωση σχετικά με το πώς σχεδιάζει η κυβέρνηση να διενεργείται ο έλεγχος των πελατών σε εμβολιασμένους ή μη.

ΠΗΓΗ


ΠΑΣΚΚΕΔΙ

Πανελλήνιο Σωματείο Καταστημάτων και Καταναλωτών Εστίασης και Διασκέδασης. Εξειδικευμένο portal ενημέρωσης για τον κλάδο της Εστίασης και τους καταναλωτές – Αποκλειστικές υπηρεσίες για καταστήματα ΚΥΑ – Πιστοποιημένος φορέας αδειών δημόσιας εκτέλεσης μουσικής με αναγνώριση από τον ΟΠΙ.


ΚΑΛΕΣΤΕ ΜΑΣΣΗΜΑΝΤΙΚΑ


Εγγραφή στο newsletter

Ενισχύστε την προσπάθειά μας!

ΔΩΡΕΑΝ Εγγραφή μέλους