Σάρωσε το ΠΑΣΚΕΔΙ σε χθεσινή Ημερίδα στην Κοζάνη για τα Πνευματικά και συγγενικά δικαιώματα των δημιουργών

Οκτ 3, 2019
Σάρωσε το ΠΑΣΚΕΔΙ σε χθεσινή Ημερίδα στην Κοζάνη για τα Πνευματικά και συγγενικά δικαιώματα των δημιουργών
Πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης 2 Οκτωβρίου 2019 στο Κοβεντάρειο η ημερίδα με θέμα τα Πνευματικά και συγγενικά δικαιώματα των δημιουργών. Σάρωσε η παρουσία του ΠΑΣΚΕΔΙ!

Πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης 2 Οκτωβρίου 2019 στην Κοζάνη, στην αίθουσα του Δήμου Κοβεντάρειο, η ημερίδα που διοργάνωσε ο σύλλογος ιδιοκτητών καφετεριών, ζαχαροπλαστείων, εστιατορίων και συναφών επαγγελμάτων Ερμής με θέμα τα Πνευματικά και συγγενικά δικαιώματα των δημιουργών. Παρόν στην εκδήλωση έδωσε, φυΕγγραφή Μέλους ΔΩΡΕΑΝ – Κατάστημα Εστίασης/Διασκέδασης

Αγαπητέσικά, το ΠΑΣΚΕΔΙ σε μια ιδανική ευκαιρία να ενημερώσει αναλυτικά τους ιδιοκτήτες καταστημάτων στην Κοζάνη, τόσο για όσα ισχύουν από την Νομοθεσία σχετικά με τα πνευματικά και συγγενικά δικαιώματα, όσο και για τη δοκιμασμένη και νόμιμη λύση ΠΑΣΚΕΔΙ με τη μουσική της Soundreef. Από τη μεριά του ΠΑΣΚΕΔΙ, παρευρέθησαν ο Γενικός Γραμματέας του Σωματείου, Ηλίας Καλιώρας και ο Στέλιος Λαμπρόπουλος, υπεύθυνος γραμματειακής υποστήριξης και Ανάπτυξης.

 

Οι καταστηματάρχες που παραβρέθηκαν είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν πλήρως από όλους τους εμπλεκόμενους φορείς και εκπροσώπους των εταιριών που διαχειρίζονται τα πνευματικά και συγγενικά δικαιώματα των δημιουργών. Παρόντες ήταν επίσης από τη μεριά του GEA, οι κ. Μίλτος Καρποδίνης, Διευθυντής πωλήσεων και Κωνσταντίνος Σταμούλης, Προϊστάμενος τμήματος αδειοδότησης Δημόσιας εκτέλεσης, από τη μεριά της ΕΥΕΔ ο κ. Ευάγγελος Παπαδόπουλος, αντιπρόσωπος της Βόρειας και Κεντρικής Ελλάδας, και τέλος, από τη μεριά της ΑΥΤΟΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ, η κα. Βίκυ Κουβάνη.

 

Όπως συνηθίζουν σε ανάλογες περιπτώσεις, όταν δηλαδή πρέπει να ενημερώσουν με σαφήνεια και ειλικρίνεια το κοινό, οι εκπρόσωποι των Οργανισμών αναλώθηκαν ΠΑΛΙ σε νομολογίες, αερολογίες και φιλολογίες. Προσπάθησαν να κερδίσουν τις εντυπώσεις τρομοκρατώντας τεχνηέντως τους επιχειρηματίες Εστίασης της Κοζάνης, παρουσιάζοντας νούμερα ευφάνταστα όπως, για να είσαστε νόμιμοι και να μην αντιμετωπίζετε δικαστικές αίθουσες, θα πρέπει να πληρώνετε και ΕΥΕΔ και ΑΥΤΟΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ και GEA. Δηλαδή με λίγα λόγια ένα μικρό μαγαζί θα πρέπει να πληρώνει και στους 3 το λιγότερο 1000€ το χρόνο (ΚΑΘΕ χρόνο), φτάνοντας για ένα μπαρ ακόμα και τα 8000€ το χρόνο.

 

 

Το ΠΑΣΚΕΔΙ έκανε πάλι τη διαφορά!

 

Οι εκπρόσωποι των Οργανισμών έδειξαν να μην περιμένουν την επίσκεψη του ΠΑΣΚΕΔΙ στη συνάντηση. Όπως δεν περίμεναν ότι το ΠΑΣΚΕΔΙ θα γίνει ο αποκλειστικός εκπρόσωπος στην Ελλάδα της SOUNDREEF, της μεγαλύτερης ΑΟΔ στην Ευρώπη, έτσι και τώρα ξαφνιάστηκαν όταν ανέβηκαν στο βήμα οι εκπρόσωποι του ΠΑΣΚΕΔΙ. Το αποτέλεσμα; Για ακόμα μια φορά έπεσαν οι μάσκες περί των αμύθητων ποσών που πρέπει να πληρώνουν με το έτσι θέλω τα καταστήματα στους Οργανισμούς, με τους επιχειρηματίες της Κοζάνης να ακούν την αλήθεια όπως είναι και όχι όπως διαστρεβλωμένα παρουσιάζεται.

 

Οι τοποθετήσεις ΠΑΣΚΕΔΙ και η ξεκάθαρη και διαφανής πρόταση με τη μουσική της Soundreef αρκούσαν και με το παραπάνω γα να διαλύσουν τα σύννεφα και τους φόβους των επιχειρηματιών της Κοζάνης! Η μία μετά την άλλη, όλες οι περιοχές στην Ελλάδα, καταστήματα Εστίασης σε κάθε σημείο της χώρας συμφωνούν: η ιδανική λύση για νόμιμη άδεια δημόσιας εκτέλεσης μουσικής σε βιώσιμες τιμές και προσιτά κοστολόγια με ξεκάθαρους κανόνες είναι η μουσική της Soundreef από το ΠΑΣΚΕΔΙ!

 

 


ΠΑΣΚΚΕΔΙ

Πανελλήνιο Σωματείο Καταστημάτων και Καταναλωτών Εστίασης και Διασκέδασης. Εξειδικευμένο portal ενημέρωσης για τον κλάδο της Εστίασης και τους καταναλωτές – Αποκλειστικές υπηρεσίες για καταστήματα ΚΥΑ – Πιστοποιημένος φορέας αδειών δημόσιας εκτέλεσης μουσικής με αναγνώριση από τον ΟΠΙ.


ΚΑΛΕΣΤΕ ΜΑΣΣΗΜΑΝΤΙΚΑ


Εγγραφή στο newsletter

Ενισχύστε την προσπάθειά μας!

ΔΩΡΕΑΝ Εγγραφή μέλους