Το ΠΑΣΚΕΔΙ δίπλα στην εκπομπή “Από Τόπο σε Τόπο”

1 Μαρτίου, 2020
Το ΠΑΣΚΕΔΙ δίπλα στην εκπομπή "Από Τόπο σε Τόπο"
Με μεγάλη μας χαρά στηρίξαμε την πολύ όμορφη εκπομπή "Από Τόπο σε Τόπο", τα γυρίσματα της οποίας πραγματοποιήθηκαν στο Χριστοδούλειο Ίδρυμα Παιδικής Προστασίας.

Με μεγάλη μας χαρά στηρίξαμε την πολύ όμορφη εκπομπή “Από Τόπο σε Τόπο” με τον Χρήστο Μυλωνά από το Κανάλι της Βουλής, τα γυρίσματα της οποίας πραγματοποιήθηκαν στο Χριστοδούλειο Ίδρυμα Παιδικής Προστασίας.

Την όλη εκδήλωση επιμελήθηκε η Εκτελεστική Διευθύντρια για την Ανάπτυξη, τις Δημόσιες σχέσεις και τον Πολιτισμό του ΠΑΣΚΕΔΙ κ. Μαρία Χριστίνα Μπακλαβά. Το ΠΑΣΚΕΔΙ μέσα από τα μέλη του επιχειρηματίες της Εστίασης, Παναγιώτη Σπίνουλα και Έλλη Σούλη, πρόσφεραν τα εξαιρετικά τους εδέσματα για να στηρίξουν το εορταστικό πρόγραμμα της εκπομπής. Στην εκδήλωση, μεταξύ άλλων διακεκριμένων καλεσμένων, παρευρέθηκε και η πρόεδρος του ΠΑΣΚΕΔΙ, κα Νίκη Κωνσταντίνου.

Το επεισόδιο, που προβλήθηκε σήμερα στις 12μμ στο κανάλι της Βουλής, γυρίστηκε μέσα στο Χριστοδουλειο Ορφανοτροφείο, εκεί που κάθε μέρα υπέροχοι άνθρωποι φροντίζουν να μεγαλώσουν με αγάπη 28 μικρά κορίτσια. Εκεί αξίζουν οι χαρές ,οι γιορτές και τα χαμόγελα!

Μπορείτε να απολαύσετε το εορταστικό πρόγραμμα της εκπομπής με τα υπέροχα τραγούδια και τους χορούς, αύριο Καθαρά Δευτέρα στις 12μμ. στο Κανάλι της Βουλής!

Καλή Σαρακοστή σε όλο τον κόσμο!

 

 

 

 

 


ΠΑΣΚΚΕΔΙ

Πανελλήνιο Σωματείο Καταστημάτων και Καταναλωτών Εστίασης και Διασκέδασης. Εξειδικευμένο portal ενημέρωσης για τον κλάδο της Εστίασης και τους καταναλωτές – Αποκλειστικές υπηρεσίες για καταστήματα ΚΥΑ – Πιστοποιημένος φορέας αδειών δημόσιας εκτέλεσης μουσικής με αναγνώριση από τον ΟΠΙ.


ΚΑΛΕΣΤΕ ΜΑΣΣΗΜΑΝΤΙΚΑ


Εγγραφή στο newsletterΕνισχύστε την προσπάθειά μας!

ΔΩΡΕΑΝ Εγγραφή μέλους