Παράταση των μέτρων στις παραλίες μέχρι τέλη Ιουλίου – Τι θα γίνει με τα πανηγύρια

16 Ιουλίου, 2020
Παράταση των μέτρων στις παραλίες μέχρι τέλη Ιουλίου – Τι θα γίνει με τα πανηγύρια
Παράταση πήραν τα μέτρα για παραλίες ενώ η αύξηση των κρουσμάτων κορωνοϊού προβληματίζει - Παρατείνεται έως τις 31 Ιουλίου η ισχύς της κοινής απόφασης για τα μέτρα στις παραλίες.

Παράταση πήραν τα μέτρα για τις παραλίες ενώ η αύξηση των κρουσμάτων κορωνοϊού προβληματίζει. Συγκεκριμένα, παρατείνεται έως τις 31 Ιουλίου η ισχύς της κοινής απόφασης για τα μέτρα στις παραλίες. Νωρίτερα, μιλώντας στον ΑΝΤ1 ο υφυπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Νίκος Παπαθανάσης εκτίμησε πως το μέτρο της απαγόρευσης των πανηγυριών θα παραταθεί ως το τέλος Αυγούστου.

Παράλληλα σημείωσε πως οι έλεγχοι για την τήρηση των μέτρων για τον περιορισμό της εξάπλωσης του κορωνοϊού διεξάγονται από όλες τις Αρχές, ωστόσο, σημασία έχει η ατομική ευθύνη.

«Δεν μπορεί να είναι ένας αστυνομικός πέσω από κάθε πολίτη», τόνισε ο κ. Παπαθανάσης.

Μάλιστα προέτρεψε τους πολίτες να κάνουν παρατηρήσεις όταν βλέπουν ότι δεν τηρούνται τα μέτρα. Σε ερώτηση για το αν θα παρθούν νέα μέτρα, όπως αυτό που ακούστηκε για τη μείωση του μέγιστου αριθμού καθήμενων ανά τραπέζι στην εστίαση, απάντησε πως δεν υπήρξε τέτοιο σενάριο, αλλά και ότι «γενικά, δεν υπήρξε κανένα μέτρο στο τραπέζι, εκτός της εντατικοποίησης των ελέγχων».


ΠΑΣΚΚΕΔΙ

Πανελλήνιο Σωματείο Καταστημάτων και Καταναλωτών Εστίασης και Διασκέδασης. Εξειδικευμένο portal ενημέρωσης για τον κλάδο της Εστίασης και τους καταναλωτές – Αποκλειστικές υπηρεσίες για καταστήματα ΚΥΑ – Πιστοποιημένος φορέας αδειών δημόσιας εκτέλεσης μουσικής με αναγνώριση από τον ΟΠΙ.


ΚΑΛΕΣΤΕ ΜΑΣ


Ενισχύστε την προσπάθειά μας!

ΔΩΡΕΑΝ Εγγραφή μέλους