Πανταχού παρών δίπλα στον Κυριάκο Μητσοτάκη ο Α. Αδαμόπουλος – Κορυφαίο στέλεχος της ΝΔ στην Αττική (φώτο)

Ιανουάριος 17, 2021
er3ueuixiaee9srpspspspspspspspsps

Φωτογραφίες ντοκουμέντο δείχνουν τον Αριστείδη Αδαμόπουλο, το οποίον κατηγορεί για σεξουαλική κακοποίηση η ιστιοπλόος Σοφία Μπεκατώρου, σε παραπάνω από μία περιπτώσεις να βρίσκεται στο πλευρό του Κυριάκου Μητσοτάκη, δείγμα της υψηλής θέσης που κατείχε στη ΝΔ, καθώς ήταν ένα από τα κορυφαία στελέχη στην ανατολική Αττική.

Ο κ.Αδαμόπουλος, αντιπρόεδρος της Ελληνικής Ιστιοπλοϊκής Ομοσπονδίας (ΕΙΟ) από τον Ιούνιο του 1997, ήταν και αντιπρόεδρος της τοπικής οργάνωσης Ραφήνας-Πικερμίου της ΝΔ. 

Η πρώτη φωτογραφία είναι από επίσκεψη του Κυριάκου Μητσοτάκη τον Ιούλιο του 2018 στη Ραφήνα με αφορμή την τραγωδία στο Μάτι και πιο συγκεκριμένα το Δημαρχείο της Ραφήνας.

Η δεύτερη φωτογραφία πάρθηκε στο Μάτι τον Αύγουστο του 2019, στην επίσκεψη του πρωθυπουργού για την επίβλεψη των εργασιών καθαρισμού του οικοπέδου απόθεσης των καμένων δένδρων της περιοχής.

Μετά την αποκάλυψη του σκανδάλου η Νέα Δημοκρατία διέγραψε τον κ.Αδαμόπουλο, χωρίς να αναφέρει όμως την υψηλή του θέση του μέσα στο κόμμα, αφού στην ανακοίνωση έκανε λόγο για «μέλος της Τ.Ο. Ραφήνας». 

ΠΗΓΗ


ΠΑΣΚΚΕΔΙ

Πανελλήνιο Σωματείο Καταστημάτων και Καταναλωτών Εστίασης και Διασκέδασης. Εξειδικευμένο portal ενημέρωσης για τον κλάδο της Εστίασης και τους καταναλωτές – Αποκλειστικές υπηρεσίες για καταστήματα ΚΥΑ – Πιστοποιημένος φορέας αδειών δημόσιας εκτέλεσης μουσικής με αναγνώριση από τον ΟΠΙ.


ΚΑΛΕΣΤΕ ΜΑΣΣΗΜΑΝΤΙΚΑ


Εγγραφή στο newsletter

Ενισχύστε την προσπάθειά μας!

ΔΩΡΕΑΝ Εγγραφή μέλους