Πανομογενειακή συγκέντρωση στη Βοστώνη για την παρέλαση

12 Μαρτίου, 2022
10000277paskedi

ΒΟΣΤΩΝΗ. Τη Δευτέρα 14 Μαρτίου στις 7 η ώρα το εσπέρας η Ομοσπονδία Ελληνοαμερικανικών Σωματείων Νέας Αγγλίας καλεί πανομογενειακή συγκέντρωση για τη διοργάνωση της παρέλασης του Ελληνισμού της Βοστώνης και Νέας Αγγλίας για την απελευθέρωση της Ελλάδας από τους Τούρκους, η οποία θα γίνει την Κυριακή 1η Μαΐου όπως έχει γράψει ο «Εθνικός Κήρυξ».

Η πανομογεναική θα γίνει στην Ελληνοαμερικανική Πολιτική Λέσχη (Greek American Political Club), η οποία βρίσκεται στη διεύθυνση 288 Green Street, στην πόλη Κέμπριτζ της Μασαχουσέτης.

Το τμήμα των ομογενών ευζώνων της Ομοσπονδίας Σωματείων Νέας Αγγλίας. Διακρίνεται ο αρχηγός τους κ. Δημήτρης Παπασλής, πρώην πρόεδρος της Ομοσπονδίας. Φωτογραφία αρχείου: «Ε.Κ.»/Θεόδωρος Καλμούκος.
Το τμήμα των ομογενών ευζώνων της Ομοσπονδίας Σωματείων Νέας Αγγλίας. Διακρίνεται ο αρχηγός τους κ. Δημήτρης Παπασλής, πρώην πρόεδρος της Ομοσπονδίας. Φωτογραφία αρχείου: «Ε.Κ.»/Θεόδωρος Καλμούκος.

Η Ομοσπονδία καλεί την Ομογένεια να συμμετάσχει και συμβάλλει στην άρτια διοργάνωση της παρέλασης. Στην πανομογενειακή θα διανεμηθεί το υλικό για την διάδοση και προαγωγή της παρέλασης, καθώς και οι αιτήσεις για τις υποτροφίες.

Σημειώνεται ότι θα δοθούν συνολικά έξι υποτροφίες σε ελληνικής καταγωγής φοιτητές και φοιτήτριες το βράδυ του επίσημου δείπνου. Οι υποτροφίες είναι οι εξής: Της Ομοσπονδίας Ελληνοαμερικανικών Σωματείων, Χάρη Κατή, «Εθνικού Κήρυκα», Ευβοϊκού Συλλόγου, στη Μνήμη Ιωάννου Ράμμου, Γεωργίου & Λόλας Γερανιώτη.

Στη διάρκεια του δείπνου θα τιμηθεί με το Βραβείο της Ελευθερίας ο κορυφαίος ιατρός και καθηγητής Νικόλαος Μαδίας.

Οι εορτασμοί θα ξεκινήσουν με την εκδήλωση της Νεολαίας η οποία έχει προγραμματισθεί για την Κυριακή 27 Μαρτίου με χορό στον δεύτερο όροφο της Ελληνοαμερικανικής Πολιτικής Λέσχης (Greek-American Political Club) στο Κέμπριτζ.

Την Πέμπτη 28 Απριλίου θα γίνει η αδελφοποίηση των πόλεων Λόουελ – Καλαμάτας στο Δημαρχείο του Λόουελ. Παρών θα είναι ο δήμαρχος Καλαμάτας με κλιμάκιο αξιωματούχων της πόλης. Την Παρασκευή 29 Απριλίου στις 10:30 το πρωί θα γίνει η έπαρση της ελληνικής σημαίας στο Δημαρχείο της Βοστώνης, στις 12 δεξίωση στο Κυβερνείο της Μασαχουσέτης και στη 1 η καθιερωμένη ετήσια εκδήλωση στο Κυβερνείο.

Την Κυριακή 1 Μαΐου στον Καθεδρικό ναό του Ευαγγελισμού Βοστώνης Θεία Λειτουργία και Δοξολογία και στη 1 η εκκίνηση της παρέλαση μπροστά από την Εθνική Βιβλιοθήκη της Βοστώνης, η οποία θα διασχίσει την οδό Boylston Street και θα καταλήξει στην οδό Charles Street, δίπλα από τον Εθνικό Κήπο Βοστώνης, όπου μετά το πέρας της παρέλασης θα υπάρχουν ελληνικά χορευτικά συγκροτήματα και ελληνικό φαγητό.

ΠΗΓΗ

Εγγραφή Μέλους ΔΩΡΕΑΝ – Κατάστημα Εστίασης/Διασκέδασης

Αγαπητέ επισκέπτη σε προσκαλούμε να εγγραφείς ως μέλος του ΠΑΣΚΕΔΙ. Μαζί μπορούμε να πετύχουμε πολλά. Τα 40.000 μέλη μας το ξέρουν. Γίνε κι εσύ μέλος!

Αν είσαι ήδη μέλος επέλεξε: Σύνδεση

Αν δεν είσαι μέλος μπορείς να εγγραφείς ΔΩΡΕΑΝ τώρα: Εγγραφή

Έχοντας την ιδιότητα του καταστηματάρχη υγειονομικού ενδιαφέροντος μπορείς να εγγραφείς ως μέλος του ΠΑΣΚΕΔΙ εντελώς ΔΩΡΕΑΝ

Αναλυτικότερα τα προνόμια των μελών εδώ.

Θέλεις να μαθαίνεις πρώτος όλα τα νέα πάνω στην εστίαση, τον κλάδο της φιλοξενίας και τον τουρισμό; Θέλεις να ξέρεις όλα τα νέα που θα απογειώσουν την επιχείρησή σου;

Ακολούθησε τώρα το ΠΑΣΚΚΕΔΙ στα social media και μείνει διαρκώς online!

Κάντε like στο Facebook, ή follow σε Instagram & twitter!

Ελάτε σε επαφή μαζί μας

Είμαστε στη διάθεσή σας 24/24 για κάθε ζήτημα που αφορά την επιχείρησή σας.

Θεσσαλονίκη

Μαυροκορδάτου 24 με Λεωφ. Βασιλίσσης Όλγας 151, 1ος όροφος – 546 45 Θεσσαλονίκη 2310 932420 – 932473 – 932481

Αθήνα

Λεωφ. Συγγρού 196 2ος όροφος 176 71 Καλλιθέα Αθήνα (Κέντρο) 210 22 41 227

paskedi@paskedi.gr


ΠΑΣΚΚΕΔΙ

Πανελλήνιο Σωματείο Καταστημάτων και Καταναλωτών Εστίασης και Διασκέδασης. Εξειδικευμένο portal ενημέρωσης για τον κλάδο της Εστίασης και τους καταναλωτές – Αποκλειστικές υπηρεσίες για καταστήματα ΚΥΑ – Πιστοποιημένος φορέας αδειών δημόσιας εκτέλεσης μουσικής με αναγνώριση από τον ΟΠΙ.


ΚΑΛΕΣΤΕ ΜΑΣΣΗΜΑΝΤΙΚΑ


Άμεσο μήνυμα    Ενισχύστε την προσπάθειά μας!

    ΔΩΡΕΑΝ Εγγραφή μέλους