Πανελλήνιο κάλεσμα Δικηγόρων για συνεργασία. Νομική κάλυψη για όλα τα καταστήματα Εστίασης από το ΠΑ.Σ.Κ.Ε.ΔΙ.

11 Δεκεμβρίου, 2018
Πανελλήνιο κάλεσμα Δικηγόρων για συνεργασία. Νομική κάλυψη για όλα τα καταστήματα Εστίασης από το ΠΑ.Σ.Κ.Ε.ΔΙ.
Κάθε επιχείρηση χρειάζεται τους κατάλληλους συμμάχους για να τα καταφέρει μέσα στη δύσκολη καθημερινότητα που αντιμετωπίζει. Και ειδικά σε απαιτητικούς κλάδους όπως η Εστίαση

Νομική κάλυψη για όλα τα καταστήματα Εστίασης από το ΠΑ.Σ.Κ.Ε.ΔΙ.

Πανελλήνιο κάλεσμα Δικηγόρων για συνεργασία

Κάθε επιχείρηση χρειάζεται τους κατάλληλους συμμάχους για να τα καταφέρει μέσα στη δύσκολη καθημερινότητα που αντιμετωπίζει. Και ειδικά σε απαιτητικούς κλάδους όπως η Εστίαση και ο Τουρισμός.

Αυτή ακριβώς την απαραίτητη συμπαράσταση παρέχει το ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ & ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΩΝ ΕΣΤΙΑΣΗΣ ΚΑΙ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗΣ «ΠΑ.Σ.Κ.Ε.ΔΙ.», που καθημερινά είναι σε διαρκή εγρήγορση για να προσφέρει άμεση ενημέρωση και κάλυψη στα μέλη του, όπως και ευρύτερα στους τομείς της Εστίασης και της Διασκέδασης!

Μετρώντας πλέον 35.000 επίσημα μέλη-καταστήματα και 120.000 εν δυνάμει μέλη από όλη την Ελλάδα, το «ΠΑ.Σ.Κ.Ε.ΔΙ.» προσφέρει άμεση υποστήριξη για:

·       Πρόστιμα – ΕΓΚΛΗΣΕΙΣ – κατασχέσεις από Οργανισμούς Συλλογικής Διαχείρισης Πνευματικών δικαιωμάτων (πρώην ΑΕΠΙ), ΕΥΕΔ, ΑΥΤΟΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ

·       Πρόστιμα – ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΜΕΤΡΩΝ – κατασχέσεις από GEA.

·       Πρόστιμα – αγωγές – κατασχέσεις από ΔΗΜΟΥΣ.

·       Μηνύσεις από ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ.

·       Μηνύσεις από ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ.

·       Μηνύσεις από ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ.

·       Πρόστιμα από ΕΦΕΤ.

·       Μηνύσεις από ΛΙΜΕΝΑΡΧΕΙΟ.

·       Πρόστιμα από ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΗ.

·       Πρόστιμα από ΠΟΛΕΟΔΟΜΙΑ.

·       Πρόστιμα από ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ.

·       Πρόστιμα από ΙΚΑ.

·       Πρόστιμα από ΣΔΟΕ.

·       Καταγγελίες Συμβάσεων από εργαζομένους, συνδικαλιστικοί εκβιασμοί.

·       Εργατικό δίκαιο.

·       Προσλήψεις αλλοδαπών – καταγγελίες

·       Προβλήματα με το ενοικιοστάσιο, εξώσεις, χώρους PARKING κλπ.

·       Μηνύσεις από ενοίκους και περιοίκους για διάφορα θέματα (Κοινή ησυχία κλπ).

·       Αυτόφωρες συλλήψεις από ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ για ηχορύπανση και παραβίαση ωραρίου.

·       Αυτόφωρες συλλήψεις από ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ για υποψία διακίνησης ναρκωτικών ή χρήσης ή και εμπορίας ή ΄΄μπόμπα΄΄ ποτών ή και στημένης υπόθεσης.

·       Εμπρησμοί ή κακόβουλες πράξεις εναντίον μελών.

Νομική κάλυψη με γνώση του χώρου και εξειδίκευση

Θα θέλαμε να σημειώσουμε ότι στα αυτόφωρα θα υπάρχει άμεση παρέμβαση των νομικών μας, προσωπική ή τηλεφωνική. Σε όλες τις άλλες περιπτώσεις το ΠΑ.Σ.Κ.Ε.ΔΙ. ζητά από το μέλος τη δικογραφία, δίδονται οι πρώτες νομικές συμβουλές για τον χειρισμό της υπόθεσης από τον συμβεβλημένο νομικό του ΠΑ.Σ.Κ.Ε.ΔΙ., ο οποίος με τις καλύτερες τιμές -κατόπιν υποδείξεως του Σωματείου στο μέλος, θα αναλαμβάνει την υπόθεση.

Τα ονοματεπώνυμα των συμβεβλημένων νομικών με το ΠΑ.Σ.Κ.Ε.ΔΙ., μαζί με τα πλήρη στοιχεία τους, θα είναι διαθέσιμα στο www.paskedi.gr, ενώ θα διατίθενται επίσης έντυπα (προσεχώς), καθώς και μέσα από διαφημιστικά έντυπα που διανέμονται από το Σωματείο, αλλά και από την επίσημη μηνιαία εφημερίδα με διακριτικό τίτλο ΄΄Εστίαση & Διασκέδαση΄΄, που θα διανέμεται ΔΩΡΕΑΝ ως ένθετη, με την εφημερίδα Karfitsa.

Η αμοιβή των Νομικών θα προέρχεται από τις υποθέσεις που θα αναλαμβάνουν από τα μέλη. Οι νομικοί που έχουν συμβληθεί με το ΠΑ.Σ.Κ.Ε.ΔΙ. είναι απόλυτα εξειδικευμένοι και καταρτισμένοι πάνω στη σχετική νομοθεσία που διέπει τα καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος.

Εκδήλωση ενδιαφέροντος.

Βιογραφικά Δικηγόρων & Δικηγορικών εταιρειών με φωτογραφία στο paskedi@paskedi.gr

του Αντώνη Καραμπουρνιώτη

Εγγραφή Μέλους ΔΩΡΕΑΝ – Κατάστημα Εστίασης/Διασκέδασης

Αγαπητέ επισκέπτη σε προσκαλούμε να εγγραφείς ως μέλος του ΠΑΣΚΕΔΙ. Μαζί μπορούμε να πετύχουμε πολλά. Τα 35.000 μέλη μας το ξέρουν. Γίνε κι εσύ μέλος!

Αν είσαι ήδη μέλος επέλεξε: Σύνδεση

Αν δεν είσαι μέλος μπορείς να εγγραφείς ΔΩΡΕΑΝ τώρα: Εγγραφή

Έχοντας την ιδιότητα του καταστηματάρχη υγειονομικού ενδιαφέροντος μπορείς να εγγραφείς ως μέλος του ΠΑΣΚΕΔΙ εντελώς ΔΩΡΕΑΝ

Αναλυτικότερα τα προνόμια των μελών εδώ.

Θέλεις να μαθαίνεις πρώτος όλα τα νέα πάνω στην εστίαση, τον κλάδο της φιλοξενίας και τον τουρισμό; Θέλεις να ξέρεις όλα τα νέα που θα απογειώσουν την επιχείρησή σου;

Ακολούθησε τώρα το ΠΑΣΚΚΕΔΙ στα social media και μείνει διαρκώς online!

Κάντε like στο Facebook, ή follow σε Instagram & twitter!


ΠΑΣΚΚΕΔΙ

Πανελλήνιο Σωματείο Καταστημάτων και Καταναλωτών Εστίασης και Διασκέδασης. Εξειδικευμένο portal ενημέρωσης για τον κλάδο της Εστίασης και τους καταναλωτές – Αποκλειστικές υπηρεσίες για καταστήματα ΚΥΑ – Πιστοποιημένος φορέας αδειών δημόσιας εκτέλεσης μουσικής με αναγνώριση από τον ΟΠΙ.


ΚΑΛΕΣΤΕ ΜΑΣΣΗΜΑΝΤΙΚΑ


Εγγραφή στο newsletter

Ενισχύστε την προσπάθειά μας!

ΔΩΡΕΑΝ Εγγραφή μέλους