Παγκόσμια Ημέρα Πολιτισμού: Αϊβάζης, Ναυπλιώτου, Ζέτα Δούκα μεταμορφώνονται σε… αγάλματα!

21 Μαΐου, 2021
AGALMATA2

Στόχος τους να εκφράσουν την ανάγκη της επιστροφής στην Ελλάδα, σπουδαίων αρχαίων γλυπτών που βρίσκονται σε ξένα μουσεία, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Πολιτισμού σήμερα 21 Μαΐου

Μια διαφορετική -σιωπηλή- διαμαρτυρία εμπνεύσθηκαν και υλοποίησαν η Μαριάμ Νίκου και η Μαρία Κορινθίου (περιοδικό Koita magazine) σε σκηνοθεσία του Γιάννη Αϊβάζη και με την συμμετοχή μιας πλειάδας καταξιωμένων καλλιτεχνών.

Για τη σιωπηλή διαμαρτυρία, το #SETMEFREECAMPAIGN, Έλληνες ηθοποιοί μεταμορφώνονται σε αγάλματα και φωτογραφίζονται με σκοπό να να εκφράσουν την ανάγκη της επιστροφής στην Ελλάδα, σπουδών αρχαίων γλυπτών που βρίσκονται σε ξένα μουσεία.

renos-rotas_jpg
O Ρένος Ρώτας
kakouris_jpg
Ο Λεωνίδας Κακούρης
nafpliotou_jpg
Η Μαρία Ναυπλιώτου
zeta-douka_jpg
Η Ζέτα Δούκα

Είναι ο ιδιαίτερος τρόπος με τον οποίο γιορτάζουν, σήμερα 21 Μαΐου, την Παγκόσμια Ημέρα Πολιτισμού.

Ανάμεσα σε αυτούς ο Λεωνίδας Κακούρης, ο Τάσος Νούσιας, η Στεφανία Γουλιώτη, η Ζέτα Δούκα, η Μαρία Κορινθίου, αλλά και ο Γιάννης Αϊβάζης. Την προσπάθεια αγκάλιασε η ΜΚΟ «Αποστολή» της Αρχιεπισκοπής Αθηνών.

koritnhioy-aivazis_jpg
Γιάννης Αϊβάζης, Μαρία Κορινθίου
nousias_jpg
Τάσος Νούσιας

Δείτε βίντεο: Αϊβάζης, Ναυπλιώτου, Ζέτα Δούκα και άλλοι ηθοποιοί μεταμορφώνονται σε… αγάλματα!


ΠΑΣΚΚΕΔΙ

Πανελλήνιο Σωματείο Καταστημάτων και Καταναλωτών Εστίασης και Διασκέδασης. Εξειδικευμένο portal ενημέρωσης για τον κλάδο της Εστίασης και τους καταναλωτές – Αποκλειστικές υπηρεσίες για καταστήματα ΚΥΑ – Πιστοποιημένος φορέας αδειών δημόσιας εκτέλεσης μουσικής με αναγνώριση από τον ΟΠΙ.


ΚΑΛΕΣΤΕ ΜΑΣΣΗΜΑΝΤΙΚΑ


Εγγραφή στο newsletter

Ενισχύστε την προσπάθειά μας!

ΔΩΡΕΑΝ Εγγραφή μέλους