2310 932420 - 932473 - 932481 paskedi@paskedi.gr

Μίκης Θεοδωράκης ΄΄Θέλω τα 1.000 τραγούδια που χαρίζω στον Ελληνικό Λαό, να φτάσουν σε κάθε γωνιά της ελληνικής γης και σε κάθε πτυχή της ελληνικής ψυχής, γιατί τότε μόνο πιστεύω ότι η ψυχή μου θα βρει ανάπαυση''.

ΟΡΟΙ ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΠΑΣΚΕΔΙ-StereoCloud Υποβολή ΑΙΤΗΣΗΣ

ΜΕ ΣΥΝΘΕΤΕΣ-ΣΤΙΧΟΥΡΓΟΥΣ-ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΕΣ-ΜΟΥΣΙΚΟΥΣ-ΔΙΣΚΟΓΡΑΦΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ-DJ’S-ΓΚΡΟΥΠ


Μια συνεργασία ΄΄Λόγω τιμής΄΄


Εμείς σαν ΠΑ.Σ.Κ.Ε.ΔΙ. δε λαμβάνουμε μέρος στα παχνιδάκια των Κτηματομεσιτών-Δημιουργών, που θεωρούν τον εαυτό τους Σολωμό, αλλά τον ''σολομό'' τον ξέρουν μόνο απ΄τα ....τραπέζια τους.


Δεν έχουμε τίποτα με τους υγιείς Δημιουργούς Πνευματικών έργων, αλλά με τους αρρωστημένους κερδοσκόπους δημιουργούς, που δεν τους ενδιαφέρει τίποτε άλλο παρά μόνο πως θα γεμίσει η βαθιά τσέπη τους. Ξεχνούν όμως ότι σε πολύ λίγο χρονικό διάστημα θα ψάχνουν για ακροατές, αλλά δεν θα βρίσκουν. Εμείς τους ενημερώσαμε, τους δώσαμε τον απαιτούμενο χρόνο να σκεφτούν, ότι οι μέθοδοι που χρησιμοποιούν δεν είναι οι ενδεδειγμένοι, όσον αφορά πάντα τον κλάδο μας και για να ξεκαθαρίζουμε την θέση μας (για να μην παρεξηγηθούμε), δεν μιλάμε για Club, Bar, Κέντρα Διασκέδασης, Μουσικές σκηνές και Ταβέρνες, που η μουσική είναι απαραίτητη, αλλά για Παραδοσιακά καφενεία, Εστιατόρια, Οινομαγειρεία, Ψαροταβέρνες, Πιτσαρίες, Fast Food, Μπουγατσατζίδικα, που η μουσική χρησιμοποιείται απλά σαν συνοδευτικό ΄΄χαλί΄΄.


Εμείς ζητήσαμε ποτέ διαφημιστικά δικαιώματα; Όχι βέβαια. Τέλος λοιπόν και η διαφήμιση των τραγουδιών τους. Να παίζετε κύριοι τα τραγούδια σας στην Αφρική, στην Αυστραλία και στην Αλάσκα. Σας σιχάθηκε ο κλάδος μας. Σας ακριβοπλήρωσε με το αίμα της ψυχής του.


Κατασχέσατε σπίτια, φυλακίσατε συνανθρώπους σας, κλείσατε επιχειρήσεις κύριοι ακριβοπληρωμένοι συνθέτες και στιχουργοί, μέλη της ΑΕΠΙ. Καιρός λοιπόν κι εμείς να σας κλείσουμε την πόρτα από τα μαγαζιά μας, δίδοντάς σας τα ποσά που δικαιούσθε κι όχι αυτά που ζητάτε. Δεν θέλουμε πια ούτε να σας ακούμε, μα ούτε και να σας βλέπουμε. Δεν φταίμε καθόλου εμείς γι αυτό, μα καθαρά εσείς. Μας πνίξατε με μηνύσεις κύριοι. Προσλάβετε και μπράβους κι όποιος δεν πληρώνει να του καίτε το μαγαζί, ειδικά κάποιων παραμεθόριων καφενείων που με ένα τρανζιστοράκι, προσπαθούν να ακούσουν τα τραγούδια σας και να περάσουν λίγο ευχάριστα τις ατέλειωτες ώρες μοναξιάς και αναδουλειάς τους.


Είστε τόσο μάγκες λοιπόν, που με τον φόβο της Αστυνομίας τους υποχρεώνετε να σας πληρώσουν. Παλιά μας συγκινούσαν τα τραγούδια σας, μας αναγκάσατε όμως να τα σιχαθούμε.


Σε πιο σημείο κύριοι ο 2121/93 λέει ότι το αμοιβολόγιό σας πρέπει να βγαίνει βάσει των τετραγωνικών μέτρων που έχει ένα μαγαζί; Σας βόλεψε λοιπόν μια χαρά αυτός ο υπολογισμός, για να μπορείτε να εισπράττετε, μόνο από τον κλάδο μας τεράστια ποσά. Γίνατε όλοι γνωστοί επειδή αυτός ο λαός σας τραγούδησε στις ταβέρνες, στα καφενεία, στα δημόσια στέκια του. Στόμα, στόμα έγιναν κάποιων από εσάς, κάποτε γνωστά τα τραγούδια σας και μίλησαν σε καρδιές, ένωσαν, συγκίνησαν και κάποια απαγορευόντουσαν κάποτε. Τι ειρωνεία. Και τώρα απαγορεύονται. Τώρα μόνοι σας αναγκάζετε τον κόσμο να μην τα παίζει πια, γιατί στέλνετε εσείς την αστυνομία να τους το απαγορεύει.


Αναρωτιέμαι, εάν πεινάτε, δεν θα μπείτε σε εστιατόριο που παίζει Καζαντζίδη και προτιμάτε να αγοράσετε τυρόπιτα από μαγαζί που παίζει Ρουβά; Ή μήπως, εάν δεν υπάρχει στη περιοχή σας, μένετε νηστικοί; ΈΛΕΟΣ! ΕΧΟΥΜΕ ΤΡΕΛΑΘΕΙ ΕΝΤΕΛΩΣ;


Η δουλειά του δημιουργού είναι πρώτα απ όλα δουλειά ψυχής και μετά κονόμας. Όλοι οι δημιουργοί αρέσκονται και είναι δίκαιο αυτό, να φτάνει η δουλειά τους (η ψυχή τους) στον κόσμο. Θέλουν να τους αγαπά ο κόσμος και μην μου πει κανένας ότι δεν το θέλει αυτό. Ο δημιουργός παίρνει ζωή από την αναγνώριση και την αποδοχή του κόσμου. Ναι!! Συμφωνούμε κι εμείς να κερδίζει χρήματα το Πνευματικό δικαίωμα, αλλά από μαγαζιά που πουλάνε μουσική, ποτό και διασκέδαση κι όχι από μαγαζιά που πουλάνε μουσακά, σάντουϊτς, τυρόπιτες και γλυκύβραστους.


Οι υπάλληλοι όμως που έχετε προσλάβει να σας εκπροσωπούν έχουν καταφέρει να κάνουν την αγορά να βρίζει τους δημιουργούς, που εξαιτίας τους και με εντολή τους «υποτίθεται» κλείνουν μαγαζιά, κυνηγούν το κοινό σας με την αστυνομία, και με τις μεθόδους αυτές η κοινωνία σχεδόν πια στο σύνολο της, αμφισβητεί όλο και περισσότερο το πνευματικό δικαίωμα γιατί το θεωρεί κλοπή και υπερβολή από μεριάς των δημιουργών.


Νομίζετε ότι αυτές οι τακτικές παραμένουν αιώνιες; Ότι θα λειτουργείτε πάντα σε καθεστώς φόβου, μηνύσεων και αστυνομίας;

Θα καταντήσετε σαν τις τράπεζες που όταν βγάλουν όλο τον κόσμο στον Τειρεσία με χρέη από 100 μέχρι εκατομμύρια, στο τέλος θα μείνουν χωρίς πελάτες.


Και τότε, τι; Θα παρακαλάνε για πελάτες; Τι ντροπή να παρακαλάτε για ακροατές. Τα πράγματα αλλάζουν και το ξέρετε.

Σεβόμαστε απόλυτα το Πνευματικό και Συγγενικό Δικαίωμα. Σεβαστείτε μας κι εσείς.


Ευχαριστούμε τους Δημιουργούς που μας σεβάστηκαν Ευχαριστούμε τους Δημιουργούς και τους κληρονόμους αυτών, για τα τραγούδια που χαρίζουν στα μαγαζιά μας.

Μας σεβάστηκαν και τραγουδιστές Ευχαριστούμε τους Τραγουδιστές και τους κληρονόμους αυτών, για τα τραγούδια που χαρίζουν στα μαγαζιά μας. Φυσικά όλοι τους γνωρίζουν πως με ένα απλό e-mail βγαίνει το όνομά τους από την λίστα, όπως σταματούν και τα τραγούδια που μας χάρισαν, να παίζονται στα μαγαζιά μας την ίδια στιγμή.


ΟΡΟΙ ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΠΑΣΚΕΔΙ-StereoCloud Υποβολή ΑΙΤΗΣΗΣ

ΜΕ ΣΥΝΘΕΤΕΣ-ΣΤΙΧΟΥΡΓΟΥΣ-ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΕΣ-ΜΟΥΣΙΚΟΥΣ-ΔΙΣΚΟΓΡΑΦΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ-DJ’S-ΓΚΡΟΥΠ


Μας ενδιαφέρει μια υγιής συνεργασία, γιατί εμείς Είμαστε ΞΕΚΑΘΑΡΟΙ!!!  Θέλουμε πρώτα να διαβάσετε προσεχτικά τι γράφουμε παρακάτω κι αν κάτι δεν καταλαβαίνετε, καλό είναι να μας ρωτήσετε τι εννοούμε, παρά να βγάλετε αυθαίρετα συμπεράσματα, όπως συμπεραίνεται από τα παρακάτω σχόλια δημιουργών στο Face Book Δείτε εδώ


Ο ΠΑΣΚΕΔΙ των 14 ετών, με 35.000 μέλη καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος, σεβόμενος το Πνευματικό και Συγγενικό δικαίωμα

ΚΑΛΕΙ 

όλους τους Δημιουργούς, Τραγουδιστές, Μουσικούς, Δισκογραφικές εταιρίες, Dj’s, που είτε είναι δικαιούχοι-μέλη Οργανισμού Συλλογικής διαχείρισης, είτε δεν είναι, να του παραχωρήσουν την μοναδική από τις 15 και πλέον εξουσίες των έργων τους, σύμφωνα με το άρθρο 12 του Νόμου 4481/2017, ΄΄Το δικαίωμα δημόσιας εκτέλεσης των ραδιοφωνικά μεταδιδόμενων έργων (π.χ. δημόσια εκτέλεση ΜΟΝΟ μέσω του StereoCloud, σε καταστήματα)΄΄.

Με την εξουσία αυτή που θα μας παραχωρήσετε:


1) Θα ακούγονται τα τραγούδια σας, μέσω διαδικτύου, σε χιλιάδες καταστήματα-μέλη μας (που τους τα προσφέρουμε εμείς ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ) (Εστιατόρια, Ταβέρνες, Καφετέριες κλπ που δεν τους είναι η μουσική απαραίτητη), εντός και εκτός Ελλάδας.


2) Παραχωρείτε όποια τραγούδια ή Album εσείς θέλετε. Θέλετε ένα; Ένα. Θέλετε εκατόν σαράντα; Εκατόν σαράντα. Θέλετε αύριο να προσθέσετε άλλα πέντε; Προσθέστε τα. Εσείς κάνετε ότι θέλετε και όποτε θέλετε. Θέλετε αύριο να σταματήσουμε τα τριάντα; Τα σταματάμε.


3) Δεν θίγονται καθόλου τα Πνευματικά και Συγγενικά σας δικαιώματα.


4) Δεν ισχύει κανένας χρονικός περιορισμός. Όποτε μας ζητήσετε διακόπτουμε την μετάδοση, εξ΄ άλλου τα έργα είναι δικά σας.


5) Δεν θίγονται τα δικαιώματά σας από τους Οργανισμούς που τα έχετε αναθέσει (ΑΕΠΙ, ΑΥΤΟΔΙΑΧΕΙΡΗΣΗ, GEA κλπ), ούτε αποδεσμεύεστε από αυτούς, εκτός κι αν εσείς το επιδιώξετε, διότι κύριοι δικαιούχοι των έργων σας είστε εσείς, άρθρο 12, παρ. 1 Νόμου 4481/2017


6) Τραγούδια γνωστών δημιουργών, που λόγω συμφερόντων Οργανισμών, σταμάτησαν να ακούγονται, είναι μια πρώτης τάξεως ευκαιρία να ακουστούν και πάλι, μέσω του StereoCloud, χωρίς καμία δέσμευση ή αποδέσμευση από τους Οργανισμούς.


7) Τραγούδια άγνωστων δημιουργών, που είτε ανήκουν σε Οργανισμούς, είτε όχι, τους δίνεται μια τεράστια ευκαιρία να γίνουν πασίγνωστοι, χωρίς καμία απολύτως δέσμευση.


8) Στο ιδιωτικό μας Studio StereoCloud,  μπορείτε ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ να δημιουργήσετε νέα τραγούδια ή οποιαδήποτε διασκευή.

Μην κρατάτε τα τραγούδια σας κλεισμένα στο σεντούκι. Ο λαός θέλει να τα ακούει και να τα τραγουδά!!!


Μην διστάζετε και προ παντός μην επηρεαστείτε από τους Οργανισμούς. Οι εξουσίες των έργων είναι δικές σας και όχι των Οργανισμών. Εσείς είστε οι κύριοι που θα αποφασίσετε που, πως, κι ως πότε θα διαμοιράσετε τις εξουσίες των έργων σας, σύμφωνα με τα συμφέροντά σας. Εάν δεχτείτε πιέσεις από οποιονδήποτε Οργανισμό, (π.χ. δεν σε δέχομαι ως μέλος μου αν δώσεις αυτή την εξουσία στον ΠΑΣΚΕΔΙ, επικαλεστείτε το Νόμο 4481/2017 άρθρο 12, παρ. 1 ή ενημερώστε μας να αναλάβουν οι δικηγόροι μας ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ).


Εάν συμφωνείτε με τα παραπάνω τότε σας ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΟΥΜΕ ΣΤΟ StereoCloud. Το Studio του ΠΑΣΚΕΔΙ. Υποβολή ΑΙΤΗΣΗΣ


Για περισσότερες πληροφορίες 2310 932420 από 09.00 έως 17.00 ή paskedi@paskedi.gr

www.paskedi.gr 


Είσαι Νέος Καλλιτέχνης; Δες αυτό!

Το Πανελλήνιο Σωματείο Καταστημάτων και Καταναλωτών Εστίασης και Διασκέδασης "ΠΑΣΚΕΔΙ" επιθυμεί συνεργασίες.

Εάν είσαι γνωστός ή λιγότερο γνωστός, τραγουδιστής, τραγουδίστρια, γκρουπ ή μπάντα, συνθέτης, στιχουργός, μουσικός, Dj, δισκογραφική εταιρία και θεωρείς ότι αξίζεις, σε θέλουμε δίπλα μας, Το Studio ηχογράφισής μας είναι στην διάθεσή σου και μάλιστα ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ. Έλα ηχογράφισε το τραγούδι σου, την μουσική σου και την ίδια στιγμή τα προωθούμε και πάλι ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ σε χιλιάδες μαγαζιά του κλάδου της Εστίασης στην Ελλάδα και στην Ομογένεια (Εστιατόρια, καφετέριες, Bar, Beach Bar κλπ), μέσω της ιντερνετικής πλατφόρμας StereoCloud®. Αφού συμπληρώσεις την ΑΙΤΗΣΗ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΗ, κλείσε ραντεβού για οντισιόν στο paskedi@paskedi.gr 

Δίνουμε ευκαιρίες σε νέους καλλιτέχνες που αξίζουν.

Κάνε το όνειρό σου πραγματικότητα ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!!!


;