Οργή στην βόρεια Ελλάδα κατά της κυβέρνησης: Αναρτήθηκαν πανό στην Τούμπα που προειδοποιούν για το τι έρχεται

Ιανουάριος 13, 2021
toumba01

«Καζάνι» που βράζει είναι όλη η βόρεια Ελλάδα κατά της κυβέρνησης όπως έχει ήδη γράψει το pronews.gr με αφορμή τόσο τη στάση της απέναντι στο σκοπιανό  όπου νομιμοποίησε την επαίσχυντη συμφωνία των Πρεσπών αλλά και την οικονομική πολιτική, που ακολουθεί εν μέσω απαγορεύσεων για τον κορωνοϊό, που έχει καταδικάσει σε εξαφάνιση εκατοντάδες χιλιάδες επιχειρήσεις  και έχει φέρει σε κατάσταση απόγνωσης εκατομμύρια Έλληνες.

Σε πείσμα των αστείων δημοσκοπήσεων που εμφανίζουν την κυβέρνηση να μην έχει χάσει ούτε μια ψήφο σε σχέση με τον Ιούλιο του 2019 και την αντιπολίτευση  να καταρρέει,  το πανό που εμφανίστηκε στην Τούμπα ως μια μορφή επικοινωνιακού «ανταρτοπόλεμου» λέει πολλά για αυτά που έρχονται.

Το περίεργο όμως της υπόθεσης είναι ότι αν και τα πανό δεν είχαν κάτι το υβριστικό, η παρουσία τους λίγο έλειψε, να οδηγήσει σε -νέα- αναβολή του ντέρμπι της ομάδας τους με τον πρωτοπόρο Ολυμπιακό!

Έφτασε μάλιστα να παρέμβει μέχρι και ο… εισαγγελέας(!), ο οποίος ζήτησε να τα κατέβουν, διαφορετικά θα διέτασσε να αναβληθεί ο… εξ αναβολής αγώνας ανάμεσα στον Δικέφαλο του Βορρά και τους Ερυθρόλευκους, για την 6η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α΄εθνικής.

Τελικά, τα πανό κατέβηκαν, με αποτέλεσμα το πολυαναμενόμενο ντέρμπι να ξεκινήσει κανονικά.

Για να γίνει αντιληπτή η οργή που υπάρχει στη Μακεδονία αλλά και σε  όλη τη βόρεια Ελλάδα για το θέμα του Σκοπιανού, είναι η εγκύκλιος του υπουργείου Παιδείας προς τους εκπαιδευτικούς όλων των βαθμίδων,  στην οποία φαίνεται πόσα και ποια βιβλία αναθεωρήθηκαν ώστε τα Σκόπια να αποκαλούνται πλέον “Βόρεια Μακεδονία” στα σχολικά βιβλία.

Είναι αυτές οι  κινήσεις της κυβέρνησης, που ενώ από τα έδρανα της αντιπολίτευσης κατέκρινε την συμφωνία και τώρα σαν κυβέρνηση έχει γίνει ο  καλύτερος υπερασπιστής της και θεματοφύλακας που έχουν προκαλέσει την οργή του κόσμου.

ΠΗΓΗ

 


ΠΑΣΚΚΕΔΙ

Πανελλήνιο Σωματείο Καταστημάτων και Καταναλωτών Εστίασης και Διασκέδασης. Εξειδικευμένο portal ενημέρωσης για τον κλάδο της Εστίασης και τους καταναλωτές – Αποκλειστικές υπηρεσίες για καταστήματα ΚΥΑ – Πιστοποιημένος φορέας αδειών δημόσιας εκτέλεσης μουσικής με αναγνώριση από τον ΟΠΙ.


ΚΑΛΕΣΤΕ ΜΑΣΣΗΜΑΝΤΙΚΑ


Εγγραφή στο newsletter

Ενισχύστε την προσπάθειά μας!

ΔΩΡΕΑΝ Εγγραφή μέλους