Η Ομογένεια έχει λαμπρό μέλλον!

14 Οκτωβρίου, 2020
Η Ομογένεια έχει λαμπρό μέλλον!

Ποιος είπε ότι η Ομογένεια έχει μόνο παρελθόν. Μεγάλο λάθος! Η Ομογένεια έχει παρελθόν, αλλά έχει και μέλλον. Και μάλιστα λαμπρό!

Προσέξτε πόσα ονόματα Ελληνοαμερικανών ερευνητών και άλλων επιστημόνων ακούστηκαν και γράφτηκαν τους τελευταίους μήνες, σε σχέση με τον αγώνα για το θαυματουργό εμβόλιο για τον κορωνοϊό. Mέχρι και ο Πρόεδρος της Αμερικής χρησιμοποίησε αυτές τις μέρες φάρμακο που ανέπτυξε φαρμακευτική εταιρεία ομογενών.

Σε όλες τις κοινωνικές βαθμίδες ξεχωρίζουν Eλληνοαμερικανοί. Στην Παιδεία, βρίσκονται στην πρωτοπορία. Και στον πλούτο και πάλι μπροστά.

Είναι πολλά τα ονόματα ομογενών που έχουν κάποια θέση στους πλουσιότερους της Αμερικής, όπως δημοσιεύονται κάθε χρόνο από το έγκυρο οικονομικό περιοδικό «Forbes». Kαι ο «Εθνικός Κήρυκας» έχει κάθε χρόνο ειδικό αφιέρωμα σ’ αυτούς.

Ολόκληρος ο πλανήτης είναι φοβισμένος αυτή τη στιγμή από τη θανατηφόρο πανδημία. Και ολόκληρος ο πλανήτης στηρίζει ελπίδες, κοντά σε άλλους, σε Ελληνοαμερικανούς ερευνητές.

Και χαιρόμαστε, γιατί οι τελευταίοι δεν είναι ούτε απόμαχοι της ηλικίας, ούτε απόμαχοι της επιστήμης. Είναι νεότεροι σε ηλικία και αντιμετωπίζουν με αισιοδοξία για μέλλον.

Να, λοιπόν. Η Ομογένεια έχει παρελθόν, αλλά έχει και μέλλον!

Από τον Εθνικό Κήρυκα


ΠΑΣΚΚΕΔΙ

Πανελλήνιο Σωματείο Καταστημάτων και Καταναλωτών Εστίασης και Διασκέδασης. Εξειδικευμένο portal ενημέρωσης για τον κλάδο της Εστίασης και τους καταναλωτές – Αποκλειστικές υπηρεσίες για καταστήματα ΚΥΑ – Πιστοποιημένος φορέας αδειών δημόσιας εκτέλεσης μουσικής με αναγνώριση από τον ΟΠΙ.


ΚΑΛΕΣΤΕ ΜΑΣΣΗΜΑΝΤΙΚΑ


Εγγραφή στο newsletter

Ενισχύστε την προσπάθειά μας!

ΔΩΡΕΑΝ Εγγραφή μέλους