Η Ομογένεια έχει λαμπρό μέλλον!

14 Οκτωβρίου, 2020
Η Ομογένεια έχει λαμπρό μέλλον!

Ποιος είπε ότι η Ομογένεια έχει μόνο παρελθόν. Μεγάλο λάθος! Η Ομογένεια έχει παρελθόν, αλλά έχει και μέλλον. Και μάλιστα λαμπρό!

Προσέξτε πόσα ονόματα Ελληνοαμερικανών ερευνητών και άλλων επιστημόνων ακούστηκαν και γράφτηκαν τους τελευταίους μήνες, σε σχέση με τον αγώνα για το θαυματουργό εμβόλιο για τον κορωνοϊό. Mέχρι και ο Πρόεδρος της Αμερικής χρησιμοποίησε αυτές τις μέρες φάρμακο που ανέπτυξε φαρμακευτική εταιρεία ομογενών.

Σε όλες τις κοινωνικές βαθμίδες ξεχωρίζουν Eλληνοαμερικανοί. Στην Παιδεία, βρίσκονται στην πρωτοπορία. Και στον πλούτο και πάλι μπροστά.

Είναι πολλά τα ονόματα ομογενών που έχουν κάποια θέση στους πλουσιότερους της Αμερικής, όπως δημοσιεύονται κάθε χρόνο από το έγκυρο οικονομικό περιοδικό «Forbes». Kαι ο «Εθνικός Κήρυκας» έχει κάθε χρόνο ειδικό αφιέρωμα σ’ αυτούς.

Ολόκληρος ο πλανήτης είναι φοβισμένος αυτή τη στιγμή από τη θανατηφόρο πανδημία. Και ολόκληρος ο πλανήτης στηρίζει ελπίδες, κοντά σε άλλους, σε Ελληνοαμερικανούς ερευνητές.

Και χαιρόμαστε, γιατί οι τελευταίοι δεν είναι ούτε απόμαχοι της ηλικίας, ούτε απόμαχοι της επιστήμης. Είναι νεότεροι σε ηλικία και αντιμετωπίζουν με αισιοδοξία για μέλλον.

Να, λοιπόν. Η Ομογένεια έχει παρελθόν, αλλά έχει και μέλλον!

Από τον Εθνικό Κήρυκα

 

Ακολουθήστε μας στο Google News

 

 

Εγγραφή Μέλους ΔΩΡΕΑΝ – Κατάστημα Εστίασης/Διασκέδασης

Αγαπητέ επισκέπτη σε προσκαλούμε να εγγραφείς ως μέλος του ΠΑΣΚΕΔΙ. Μαζί μπορούμε να πετύχουμε πολλά. Τα 40.000 μέλη μας το ξέρουν. Γίνε κι εσύ μέλος!

Αν είσαι ήδη μέλος επέλεξε: Σύνδεση

Αν δεν είσαι μέλος μπορείς να εγγραφείς ΔΩΡΕΑΝ τώρα: Εγγραφή

Έχοντας την ιδιότητα του καταστηματάρχη υγειονομικού ενδιαφέροντος μπορείς να εγγραφείς ως μέλος του ΠΑΣΚΕΔΙ εντελώς ΔΩΡΕΑΝ

Αναλυτικότερα τα προνόμια των μελών εδώ.

Θέλεις να μαθαίνεις πρώτος όλα τα νέα πάνω στην εστίαση, τον κλάδο της φιλοξενίας και τον τουρισμό; Θέλεις να ξέρεις όλα τα νέα που θα απογειώσουν την επιχείρησή σου;

Ακολούθησε τώρα το ΠΑΣΚΚΕΔΙ στα social media και μείνει διαρκώς online!

Κάντε like στο Facebook, ή follow σε Instagram & twitter!

Ελάτε σε επαφή μαζί μας

Είμαστε στη διάθεσή σας 24/24 για κάθε ζήτημα που αφορά την επιχείρησή σας.

Θεσσαλονίκη

Μαυροκορδάτου 24 με Λεωφ. Βασιλίσσης Όλγας 151, 1ος όροφος – 546 45 Θεσσαλονίκη 2310 932420 – 932473 – 932481

Αθήνα

Λεωφ. Συγγρού 196 2ος όροφος 176 71 Καλλιθέα Αθήνα (Κέντρο) 210 22 41 227

paskedi@paskedi.gr


ΠΑΣΚΚΕΔΙ

Πανελλήνιο Σωματείο Καταστημάτων και Καταναλωτών Εστίασης και Διασκέδασης. Εξειδικευμένο portal ενημέρωσης για τον κλάδο της Εστίασης και τους καταναλωτές – Αποκλειστικές υπηρεσίες για καταστήματα ΚΥΑ – Πιστοποιημένος φορέας αδειών δημόσιας εκτέλεσης μουσικής με αναγνώριση από τον ΟΠΙ.


ΚΑΛΕΣΤΕ ΜΑΣΣΗΜΑΝΤΙΚΑ


Άμεσο μήνυμα    Ενισχύστε την προσπάθειά μας!

    ΔΩΡΕΑΝ Εγγραφή μέλους