Ολοκληρώθηκαν οι εκλογές του ΠΑΣΚΕΔΙ (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

11 Φεβρουαρίου, 2020
Ολοκληρώθηκαν οι εκλογές του ΠΑΣΚΕΔΙ (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)
Ολοκληρώθηκαν χθες (σ.σ. Δευτέρα 10/2) οι αρχαιρεσίες για την ανάδειξη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου και της Διοίκησης του ΠΑΣΚΕΔΙ - Πρήτη σε ψήφους αναδείχθηκε η κα Νίκη Κωνσταντίνου.

Ολοκληρώθηκαν χθες (σ.σ. Δευτέρα 10/2) οι αρχαιρεσίες για την ανάδειξη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου και της Διοίκησης του Πανελλήνιου Σωματείου Καταστημάτων – Καταναλωτών Εστίασης και Διασκέδασης. Πλήθος κόσμου από επαγγελματίες της Εστίασης και όχι μόνο έδωσε το παρόν σε μια ψηφοφορία που διήρκησε από 10.00 έως 17.00 το απόγευμα και έλαβε χώρα στα γραφεία του ΠΑΣΚΕΔΙ στη Θεσσαλονίκη (Μαυροκορδάτου 24 με Λεωφ. Βασιλίσσης Όλγας 151, 1ος όροφος). Με την ολοκλήρωση της ψηφοφορίας, πρώτη σε ψήφους αναδείχθηκε και πάλι η κα Νίκη Κωνσταντίνου, με το νέο ΔΣ να προκύπτει κατά το πρώτο ΔΣ που θα γίνει αύριο.

Ο Γιάννης Δαμδούμης Ιδιοκτήτης GOODY’S στην Θεσσαλονίκη

Ο Δημήτρης Τοπουζάκης με τον Ηλία Καλιώρα

Η Πρόεδρος Νίκη Κωνσταντίνου

Το ψηφοδέλτιο των υποψηφίων για την Προεδρία

Ο Δημήτρης Τοπουζάκης

Η Δικαστική αντιπρόσωπος κ. Τραυλού Ηλιάνα-Καρολίνα


ΠΑΣΚΚΕΔΙ

Πανελλήνιο Σωματείο Καταστημάτων και Καταναλωτών Εστίασης και Διασκέδασης. Εξειδικευμένο portal ενημέρωσης για τον κλάδο της Εστίασης και τους καταναλωτές – Αποκλειστικές υπηρεσίες για καταστήματα ΚΥΑ – Πιστοποιημένος φορέας αδειών δημόσιας εκτέλεσης μουσικής με αναγνώριση από τον ΟΠΙ.


ΚΑΛΕΣΤΕ ΜΑΣ


Ενισχύστε την προσπάθειά μας!

ΔΩΡΕΑΝ Εγγραφή μέλους