Οι υποχρεώσεις σας για τα προσωπικά δεδομένα. Γιατί μαζί με τον ΠΑΣΚΕΔΙ;

28 Μαΐου, 2018
Οι υποχρεώσεις σας για τα προσωπικά δεδομένα. Γιατί μαζί με τον ΠΑΣΚΕΔΙ;
Γιατί ΜΟΝΟ η ‘λύση’ του ΠΑΣΚΕΔΙ ( και ΚΑΝΕΝΟΣ ΑΛΛΟΥ, όσον αφορά τον κλάδο Εστίασης & Διασκέδασης ) κάνει το πρόβλημα αυτό … παιχνίδι

Υποχρεώσεις σας για τα προσωπικά δεδομένα :

Γιατί , «μαζί με τον ΠΑ.Σ.Κ.Ε.ΔΙ» ;

Γιατί ΜΟΝΟ η ‘λύση’ του ΠΑΣΚΕΔΙ ( και ΚΑΝΕΝΟΣ ΑΛΛΟΥ, όσον αφορά τον κλάδο Εστίασης & Διασκέδασης ) κάνει το πρόβλημα αυτό … παιχνίδι !

Ο ΠΑΣΚΕΔΙ – σε αποκλειστική συνεργασία με την ( πλήρως εξειδικευμένη σε θέματα δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα ) Εταιρεία ‘TRUST LINES g.d.p.r.’ – αξιοποιεί προς όφελός σας τη βαθιά γνώση του ( από την ‘καρδιά’ του κλάδου ) των πρακτικών λειτουργίας των επί μέρους κλαδικών Επιχειρήσεων , ‘συντονίζοντας’ και το δικό σας Κατάστημα, ώστε να είστε σε θέση οποτεδήποτε να αποδεικνύετε ότι συγκεντρώνετε / διαχειρίζεστε ΝΟΜΟΤΥΠΑ τα προσωπικά δεδομένα της πελατείας σας ( και των εργαζομένων σας, επίσης ) .

Αντίθετα , οι ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ( Λογιστής / Προγραμματιστής ΗΥ / Δικηγόρος / Μηχανικός κλπ ) που διεκπεραιώνουν τις τρέχουσες υποχρεώσεις σας, μπορούν πράγματι να είναι οι πλέον αρμόδιοι γι’ αυτές σας τις υποχρεώσεις, όχι όμως και για την πιστοποίηση της Επιχείρησής σας ως «επαρκώς συμβατής» προς τον ευρωπαϊκό Κανονισμό ‘GDPR’ .

Άλλωστε, αν ήταν όντως … Ειδικοί ( όπως επικαλούνται τώρα πολλοί από αυτούς ) , γιατί άραγε δεν σας ενημέρωσαν ακόμα για τις “SOS κατηγορίες επεξεργασίας προσωπικών δεδομένων στον κλάδο της ΕΣΤΙΑΣΗΣ” ( όπως θα κάνει ο ΠΑΣΚΕΔΙ για αρκετό διάστημα από σήμερα, με δημοσίευση πολυάριθμων ‘προειδοποιητικών ανακοινώσεων’ με διεξοδική περιπτωσιολογία επιχειρησιακών πρακτικών, που θεωρούνται «κόκκινο πανί» σύμφωνα με το νέο Κανονισμό προσωπικών δεδομένων και ,μάλιστα , με απειλή επιβολής εξοντωτικών προστίμων εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ – ακόμα και σε βάρος Επιχειρήσεων / Επαγγελματιών ΜΙΚΡΟΥ κύκλου εργασιών ) !

Επομένως, παραμείνετε online συντονισμένοι με το Σωματείο μας , ώστε να πληροφορείστε χωρίς καθυστέρηση κάθε εκδιδόμενη από το ΠΑΣΚΕΔΙ σχετική ανακοίνωση για το παρόν ‘φλέγον’ θέμα, δίνοντας ιδιαίτερη βάση σε οτιδήποτε σχετίζεται περισσότερο εν προκειμένω με το δικό σας είδος Καταστήματος και τις δικές σας ιδιαιτερότητες «αρχειοθέτησης» του πελατολογίου σας.

Αλλά και ΑΠΟ ΤΩΡΑ μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μας για τις – ούτως ή άλλως , ΕΠΕΙΓΟΥΣΕΣ – αυτές υποθέσεις

● μέσω της Γραμματείας του ΠΑΣΚΕΔΙ ( και τηλεφωνικά )

● είτε στο e-mail : info@gdpr-trustlines.eu ( της Εταιρείας πανευρωπαϊκής εξυπηρέτησης ‘TRUST LINES’ ) .

Εγγραφή Μέλους ΔΩΡΕΑΝ – Κατάστημα Εστίασης/Διασκέδασης

Αγαπητέ επισκέπτη σε προσκαλούμε να εγγραφείς ως μέλος του ΠΑΣΚΕΔΙ. Μαζί μπορούμε να πετύχουμε πολλά. Τα 35.000 μέλη μας το ξέρουν. Γίνε κι εσύ μέλος!

Αν είσαι ήδη μέλος επέλεξε: Σύνδεση

Αν δεν είσαι μέλος μπορείς να εγγραφείς ΔΩΡΕΑΝ τώρα: Εγγραφή

Έχοντας την ιδιότητα του καταστηματάρχη υγειονομικού ενδιαφέροντος μπορείς να εγγραφείς ως μέλος του ΠΑΣΚΕΔΙ εντελώς ΔΩΡΕΑΝ

Αναλυτικότερα τα προνόμια των μελών εδώ.

 

 

 

Ακολουθήστε μας στο Google News

 

 

Εγγραφή Μέλους ΔΩΡΕΑΝ – Κατάστημα Εστίασης/Διασκέδασης

Αγαπητέ επισκέπτη σε προσκαλούμε να εγγραφείς ως μέλος του ΠΑΣΚΕΔΙ. Μαζί μπορούμε να πετύχουμε πολλά. Τα 40.000 μέλη μας το ξέρουν. Γίνε κι εσύ μέλος!

Αν είσαι ήδη μέλος επέλεξε: Σύνδεση

Αν δεν είσαι μέλος μπορείς να εγγραφείς ΔΩΡΕΑΝ τώρα: Εγγραφή

Έχοντας την ιδιότητα του καταστηματάρχη υγειονομικού ενδιαφέροντος μπορείς να εγγραφείς ως μέλος του ΠΑΣΚΕΔΙ εντελώς ΔΩΡΕΑΝ

Αναλυτικότερα τα προνόμια των μελών εδώ.

Θέλεις να μαθαίνεις πρώτος όλα τα νέα πάνω στην εστίαση, τον κλάδο της φιλοξενίας και τον τουρισμό; Θέλεις να ξέρεις όλα τα νέα που θα απογειώσουν την επιχείρησή σου;

Ακολούθησε τώρα το ΠΑΣΚΚΕΔΙ στα social media και μείνει διαρκώς online!

Κάντε like στο Facebook, ή follow σε Instagram & twitter!

Ελάτε σε επαφή μαζί μας

Είμαστε στη διάθεσή σας 24/24 για κάθε ζήτημα που αφορά την επιχείρησή σας.

Θεσσαλονίκη

Μαυροκορδάτου 24 με Λεωφ. Βασιλίσσης Όλγας 151, 1ος όροφος – 546 45 Θεσσαλονίκη 2310 932420 – 932473 – 932481

Αθήνα

Λεωφ. Συγγρού 196 2ος όροφος 176 71 Καλλιθέα Αθήνα (Κέντρο) 210 22 41 227

paskedi@paskedi.gr


ΠΑΣΚΚΕΔΙ

Πανελλήνιο Σωματείο Καταστημάτων και Καταναλωτών Εστίασης και Διασκέδασης. Εξειδικευμένο portal ενημέρωσης για τον κλάδο της Εστίασης και τους καταναλωτές – Αποκλειστικές υπηρεσίες για καταστήματα ΚΥΑ – Πιστοποιημένος φορέας αδειών δημόσιας εκτέλεσης μουσικής με αναγνώριση από τον ΟΠΙ.


ΚΑΛΕΣΤΕ ΜΑΣΣΗΜΑΝΤΙΚΑ


Άμεσο μήνυμα    Ενισχύστε την προσπάθειά μας!

    ΔΩΡΕΑΝ Εγγραφή μέλους