Οι επαγγελματίες επισιτισμού του Νομού Ηρακλείου συναντήθηκαν με τον Γιάννη Κουράκη

Απρίλιος 11, 2019
Οι επαγγελματίες επισιτισμού του Νομού Ηρακλείου συναντήθηκαν με τον Γιάννη Κουράκη
Συνάντηση εφ’ όλης της ύλης είχε με την Διοίκηση και τα μέλη του Συνδέσμου Επαγγελματιών Επισιτισμού & Διασκέδασης Νομού Ηρακλείου, ο υποψήφιος Δήμαρχος Γιάννης Κουράκης

Οι επαγγελματίες επισιτισμού του Νομού Ηρακλείου συναντήθηκαν με τον Γιάννη Κουράκη

Συνάντηση εφ’ όλης της ύλης είχε με την Διοίκηση και τα μέλη του Συνδέσμου Επαγγελματιών Επισιτισμού & Διασκέδασης Νομού Ηρακλείου, ο υποψήφιος Δήμαρχος και επικεφαλής της Δημοτικής Κίνησης «ΗΡΑΚΛΕΙΟ 3.7.5» κ. Γιάννης Κουράκης, συνοδευόμενος από υποψηφίους δημοτικούς συμβούλους.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε σε άριστο κλίμα, με τους επαγγελματίες του επισιτισμού να αναπτύσσουν τα προβλήματα που απασχολούν τον κλάδο σε τοπικό επίπεδο, αναλύοντας ειδικότερα τα ζητήματα που έχουν να κάνουν με την λειτουργία των καταστημάτων και τους κοινόχρηστους χώρους, την τιμολογιακή πολιτική που ακολουθεί ο Δήμος Ηρακλείου, την καθαριότητα, την μη επαρκή αστυνόμευση και την έλλειψη φωτισμού στο ιστορικό κέντρο.

Ο Γιάννης Κουράκης τόνισε από την πλευρά του ότι στο πρόγραμμα της Δημοτικής Κίνησης «ΗΡΑΚΛΕΙΟ 3.7.5» υπάρχει συγκεκριμένο σχέδιο αλλά και η πολιτική βούληση για την οριστική επίλυση όλων των θεμάτων που απασχολούν τον κλάδο, με παρεμβάσεις που θα εξασφαλίζουν την εύρυθμη λειτουργία των καταστημάτων, μέσα από μια εικόνα ομοιογένειας και καλαισθησίας.

Συγκεκριμένα, ο κ. Γιάννης Κουράκης τόνισε: «Η συνεργασία και η συνεννόηση ήταν και είναι πάντα στις πολιτικές μας προτεραιότητες. Έχουμε την βούληση και την τόλμη να δρομολογήσουμε άμεσα, από το πρώτο κιόλας διάστημα, όλα εκείνα τα μέτρα και τις παρεμβάσεις που απαιτούνται για την αντιμετώπιση των ζητημάτων».

ΠΗΓΗ

Εγγραφή Μέλους ΔΩΡΕΑΝ – Κατάστημα Εστίασης/Διασκέδασης

Αγαπητέ επισκέπτη σε προσκαλούμε να εγγραφείς ως μέλος του ΠΑΣΚΕΔΙ. Μαζί μπορούμε να πετύχουμε πολλά. Τα 35.000 μέλη μας το ξέρουν. Γίνε κι εσύ μέλος!

Αν είσαι ήδη μέλος επέλεξε: Σύνδεση

Αν δεν είσαι μέλος μπορείς να εγγραφείς ΔΩΡΕΑΝ τώρα: Εγγραφή

Έχοντας την ιδιότητα του καταστηματάρχη υγειονομικού ενδιαφέροντος μπορείς να εγγραφείς ως μέλος του ΠΑΣΚΕΔΙ εντελώς ΔΩΡΕΑΝ

Αναλυτικότερα τα προνόμια των μελών εδώ.

Θέλεις να μαθαίνεις πρώτος όλα τα νέα πάνω στην εστίαση, τον κλάδο της φιλοξενίας και τον τουρισμό; Θέλεις να ξέρεις όλα τα νέα που θα απογειώσουν την επιχείρησή σου;

Ακολούθησε τώρα το ΠΑΣΚΚΕΔΙ στα social media και μείνει διαρκώς online!

Κάντε like στο Facebook, ή follow σε Instagram & twitter!


ΠΑΣΚΚΕΔΙ

Πανελλήνιο Σωματείο Καταστημάτων και Καταναλωτών Εστίασης και Διασκέδασης. Εξειδικευμένο portal ενημέρωσης για τον κλάδο της Εστίασης και τους καταναλωτές – Αποκλειστικές υπηρεσίες για καταστήματα ΚΥΑ – Πιστοποιημένος φορέας αδειών δημόσιας εκτέλεσης μουσικής με αναγνώριση από τον ΟΠΙ.


ΚΑΛΕΣΤΕ ΜΑΣΣΗΜΑΝΤΙΚΑ


Εγγραφή στο newsletter

Ενισχύστε την προσπάθειά μας!

ΔΩΡΕΑΝ Εγγραφή μέλους