Οι Έλληνες ομογενείς στο πλευρό της Ελλάδας: δράσεις – ενημέρωση – εκθέσεις σε όλο τον κόσμο

Απρίλιος 13, 2019
Οι Έλληνες ομογενείς στο πλευρό της Ελλάδας: δράσεις – ενημέρωση – εκθέσεις σε όλο τον κόσμο
Στο πλευρό της Ελλάδας στέκονται ομογενείς επιχειρηματίες από όλο το φάσμα της οικονομίας (Εξαγωγείς, Έμποροι, Επιχειρηματίες, Tour Operators, διοργανωτές Εκθέσεων κ.α.)

Οι Έλληνες ομογενείς στο πλευρό της Ελλάδας: δράσεις – ενημέρωση – εκθέσεις σε όλο τον κόσμο

Στο πλευρό της Ελλάδας στέκονται ομογενείς επιχειρηματίες από όλο το φάσμα της οικονομίας (Εξαγωγείς, Έμποροι, Επιχειρηματίες, Tour Operators, διοργανωτές Εκθέσεων κ.α.), προσπαθώντας να δώσουν τη δική τους στήριξη για την επάνοδο της χώρας. Περίπου 200.000 ομογενείς και απόδημοι Έλληνες που φτάνουν τα επτά εκατομμύρια, επιχειρούν μέσα από στοχευμένες ενέργειες και δράσεις, απευθυνόμενοι σε όλους τούς Έλληνες Μετανάστες και στις 194 χώρες του πλανήτη, να πετύχουν τη συσπείρωση που απαιτείται, ώστε να βοηθήσουν στην υπερπροσπάθεια εξόδου από την κρίση.

Δράσεις σε όλο τον κόσμο

Βασικές έδρες των δράσεων αποτελούν το Ντίσσελντορφ, η Μόσχα, η Λευκωσία και το Σίδνεϊ, ενώ στις τρεις τελευταίες μπορούν να διοργανωθούν Εκθέσεις προϊόντων και Β2Β επιχειρηματικές συναντήσεις, με Έλληνες και ξένους επιχειρηματίες, με υπογραφές συμβολαίων, τόσο για τις Εξαγωγές μας, όσο και για ενδιαφέρουσες μορφές Υπηρεσιών (π.χ. Επενδύσεις, Ακίνητα, Τουρισμός).

Διαρκής ενημέρωση

Το Ομογενειακό Ραδιόφωνο, που εδρεύει στην Αυστραλία και εκπέμπει παγκόσμια, φροντίζει για την τακτική ενημέρωση σε ζητήματα δράσεων και συνεργασιών που πραγματοποιούνται. Με ζωντανές συνεντεύξεις, παρέχεται «φωνή» σε κάθε Έλληνα ή εταιρία που θέλει να προωθήσει τις υπηρεσίες ή τα προϊόντα του, διεκδικώντας νέες συνεργασίες και προοπτικές. 

Εκθέσεις παγκόσμιας εμβέλειας

Η Κύπρος αποτελεί μοναδική ευκαιρία για Εκθέσεις κάθε μορφής, όπως η 2η Έκθεση «FoodPanorama Expo και Οινογεύσεις 2019», η οποία μαζί με την «Cyprus HoReCa Expo 2019», είναι οι μεγαλύτερες και μοναδικές στο είδος της έκθεσης στην Μεγαλόνησο. Διοργανώνεται από την UnityExpo στις 9-10 Νοεμβρίου 2019 στην Διεθνή Κρατική Έκθεση στην Λευκωσία από τις 10:00 – 18:00.

Η έκθεση «FoodPanorama Expo και Οινογεύσεις 2019» αποτελεί την σημαντικότερη επιχειρηματική και επικοινωνιακή πλατφόρμα για τον κλάδο, μοναδική ευκαιρία για όσους ασχολούνται με τον τομέα τροφίμων, ποτών και HORECA, να συναντηθούν, να συζητήσουν, να διαπραγματευτούν και να συναλλαγούν. Η έκθεση θα δώσει την ευκαιρία στους εκθέτες να παρουσιάσουν τα προϊόντα τους και τις επιχειρήσεις τους και στο ευρύ κοινό λόγω του ότι η έκθεση θα είναι ανοικτή προς όλους.

Όλα τα στοιχεία για την έκθεση FoodPanorama Expo & Οινογεύσεις 2019 καθώς και της Cyprus HoReCa Expo μπορείτε να τα βρείτε στο www.foodpanoramaexpo.com

Στοιχεία Επικοινωνίας για Κύπρο: +357 22 256915 / +357 97 618820 / kchristodoulou@foodpanoramaexpo.com

Για το σύνολο των δράσεων μας σε όλο τον Πλανήτη γράψτε, υπόψιν τού Γενικού Συντονιστή , Γιάννη Ευτυχίδη, στην διεύθυνση ieftichidis@gmail.com και θα επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σας.

του Αντώνη Καραμπουρνιώτη

Εγγραφή Μέλους ΔΩΡΕΑΝ – Κατάστημα Εστίασης/Διασκέδασης

Αγαπητέ επισκέπτη σε προσκαλούμε να εγγραφείς ως μέλος του ΠΑΣΚΕΔΙ. Μαζί μπορούμε να πετύχουμε πολλά. Τα 35.000 μέλη μας το ξέρουν. Γίνε κι εσύ μέλος!

Αν είσαι ήδη μέλος επέλεξε: Σύνδεση

Αν δεν είσαι μέλος μπορείς να εγγραφείς ΔΩΡΕΑΝ τώρα: Εγγραφή

Έχοντας την ιδιότητα του καταστηματάρχη υγειονομικού ενδιαφέροντος μπορείς να εγγραφείς ως μέλος του ΠΑΣΚΕΔΙ εντελώς ΔΩΡΕΑΝ

Αναλυτικότερα τα προνόμια των μελών εδώ.

Θέλεις να μαθαίνεις πρώτος όλα τα νέα πάνω στην εστίαση, τον κλάδο της φιλοξενίας και τον τουρισμό; Θέλεις να ξέρεις όλα τα νέα που θα απογειώσουν την επιχείρησή σου;

Ακολούθησε τώρα το ΠΑΣΚΚΕΔΙ στα social media και μείνει διαρκώς online!

Κάντε like στο Facebook, ή follow σε Instagram & twitter!


ΠΑΣΚΚΕΔΙ

Πανελλήνιο Σωματείο Καταστημάτων και Καταναλωτών Εστίασης και Διασκέδασης. Εξειδικευμένο portal ενημέρωσης για τον κλάδο της Εστίασης και τους καταναλωτές – Αποκλειστικές υπηρεσίες για καταστήματα ΚΥΑ – Πιστοποιημένος φορέας αδειών δημόσιας εκτέλεσης μουσικής με αναγνώριση από τον ΟΠΙ.


ΚΑΛΕΣΤΕ ΜΑΣΣΗΜΑΝΤΙΚΑ


Εγγραφή στο newsletter

Ενισχύστε την προσπάθειά μας!

ΔΩΡΕΑΝ Εγγραφή μέλους