Οι άνθρωποι της Εστίασης

11 Δεκεμβρίου, 2019
Οι άνθρωποι της Εστίασης
Οι άνθρωποι της Εστίασης ζούνε μια ιδιαίτερη καθημερινότητα. Δουλεύουν σκληρά, πολλές φορές κάτω από δύσκολες συνθήκες, προσπαθώντας εμείς να περάσουμε καλά.

Χριστούγεννα και Πρωτοχρονιά σημαίνει δώρα, διακοπές, διασκέδαση, βόλτα με φίλους, χαλάρωση. Είναι ίσως η μοναδική στιγμή του χρόνου, που όλος ο κόσμος κυριολεκτικά σταματά ό,τι κάνει και αφιερώνει λίγες παραπάνω στιγμές με την οικογένεια και τα αγαπημένα πρόσωπα.

Όλος ο κόσμος, εκτός από τους ανθρώπους της Εστίασης. Εκείνους που έχουν αναλάβει ο ιερό καθήκον να δουλεύουν για να εξασφαλίσουν τη διασκέδασή μας. Να μας σερβίρουν, να μας περιποιούνται, να μας κάνουν να νιώσουμε άνετα προκειμένου να απολαύσουμε αυτές τις πολύτιμες στιγμές ηρεμίας και ξεκούρασης.

Πόσες φιλίες, πόσες σχέσεις, πόσα όμορφα πράγματα σε ένα εστιατόριο, ένα μπαρ, ή μια απλή καφετέρια δεν θα είχαν γίνει ποτέ, αν δεν υπήρχαν οι άνθρωποι της Εστίασης για να δημιουργήσουν όλη τη την ξεχωριστή ατμόσφαιρα.

Οι άνθρωποι της Εστίασης ζούνε μια ιδιαίτερη καθημερινότητα. Δουλεύουν σκληρά, πολλές φορές κάτω από δύσκολες συνθήκες, προσπαθώντας εμείς να περάσουμε καλά. Δεν μετράει η δική τους διάθεση, αλλά η ανάγκη να φέρουν εις πέρας τον στόχο τους. Αυτές τις μέρες, λόγω των γιορτών, όλο και περισσότερος κόσμος θα βρεθεί έξω για να διασκεδάσει και να απολαύσει φαγητό και ποτό. Σκεφτείτε αυτούς που εργάζονται για να περάσετε όμορφα.

Μιλήστε τους ευγενικά, κατανοήστε τους και επιτρέψτε τους να σας εξυπηρετήσουν με την αξιοπρέπεια και τον επαγγελματισμό που διαθέτουν.


ΠΑΣΚΚΕΔΙ

Πανελλήνιο Σωματείο Καταστημάτων και Καταναλωτών Εστίασης και Διασκέδασης. Εξειδικευμένο portal ενημέρωσης για τον κλάδο της Εστίασης και τους καταναλωτές – Αποκλειστικές υπηρεσίες για καταστήματα ΚΥΑ – Πιστοποιημένος φορέας αδειών δημόσιας εκτέλεσης μουσικής με αναγνώριση από τον ΟΠΙ.


ΚΑΛΕΣΤΕ ΜΑΣ


Ενισχύστε την προσπάθειά μας!

ΔΩΡΕΑΝ Εγγραφή μέλους