Ο ΕΦΕΤ ανακάλεσε πατατάκια από την ελληνική αγορά!

12 Νοεμβρίου, 2018
Ο ΕΦΕΤ ανακάλεσε πατατάκια από την ελληνική αγορά!
Συγκεκριμένα, πρόκειται για τα προϊόντα με την εμπορική ονομασία «Trafo», που παρασκευάζονται από την ολλανδική εταιρεία «FZ Organic Food»

Ο ΕΦΕΤ ανακάλεσε πατατάκια από την ελληνική αγορά!

Πατατάκια ολλανδικής προέλευσης ανακάλεσε από την αγορά ο Ενιαίος Φορέας Ελέγχου Τροφίμων, αφού όπως ενημερώθηκε ο ΕΦΕΤ μέσω του Συστήματος Έγκαιρης Προειδοποίησης για τα Τρόφιμα και τις Ζωοτροφές (RASFF), ενδέχεται να περιέχουν ξένα σώματα (σκληρά επιμήκη τμήματα φυτών, ξυλώδους υφής).

Συγκεκριμένα, πρόκειται για τα προϊόντα με την εμπορική ονομασία «Trafo», που παρασκευάζονται από την ολλανδική εταιρεία «FZ Organic Food» και έχουν διατεθεί με τις ακόλουθες ημερομηνίες ανάλωσης και τύπους συσκευασιών:

– Organic Potato Chips Natural, 40 γρ., 02/05/2018

– Bio Organic Potato Chips Natural, 125 γρ., 25/04/2018 & 02/05/2018

– Bio Organic Handcooked Chips Seasalt, 125 γρ., 25/04/2018

– Bio Organic Potato Chips & Paprika, 125 γρ., 25/04/2018

– Bio Organic Potato Chips Sourcream & Onion, 125 γρ ., 25/04/2018.

Ο ΕΦΕΤ ζήτησε την προληπτική ανάκληση / απόσυρση για όλες αυτές τις παρτίδες από την εσωτερική αγορά, όσο παράλληλα βρίσκονται σε εξέλιξη οι σχετικοί έλεγχοι για να βγει το τελικό πόρισμα.

Ο ΕΦΕΤ προειδοποιεί τους καταναλωτές που ήδη έχουν προμηθευτεί τις συγκεκριμένες παρτίδες των αναφερόμενων προϊόντων «TRAFO» να ΜΗΝ ΤΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΟΥΝ!

ΠΗΓΗ

Εγγραφή Μέλους ΔΩΡΕΑΝ – Κατάστημα Εστίασης/Διασκέδασης

Αγαπητέ επισκέπτη σε προσκαλούμε να εγγραφείς ως μέλος του ΠΑΣΚΕΔΙ. Μαζί μπορούμε να πετύχουμε πολλά. Τα 35.000 μέλη μας το ξέρουν. Γίνε κι εσύ μέλος!

Αν είσαι ήδη μέλος επέλεξε: Σύνδεση

Αν δεν είσαι μέλος μπορείς να εγγραφείς ΔΩΡΕΑΝ τώρα: Εγγραφή

Έχοντας την ιδιότητα του καταστηματάρχη υγειονομικού ενδιαφέροντος μπορείς να εγγραφείς ως μέλος του ΠΑΣΚΕΔΙ εντελώς ΔΩΡΕΑΝ

Αναλυτικότερα τα προνόμια των μελών εδώ.

Θέλεις να μαθαίνεις πρώτος όλα τα νέα πάνω στην εστίαση, τον κλάδο της φιλοξενίας και τον τουρισμό; Θέλεις να ξέρεις όλα τα νέα που θα απογειώσουν την επιχείρησή σου;

Ακολούθησε τώρα το ΠΑΣΚΚΕΔΙ στα social media και μείνει διαρκώς online!

Κάντε like στο Facebook, ή follow σε Instagram & twitter!


ΠΑΣΚΚΕΔΙ

Πανελλήνιο Σωματείο Καταστημάτων και Καταναλωτών Εστίασης και Διασκέδασης. Εξειδικευμένο portal ενημέρωσης για τον κλάδο της Εστίασης και τους καταναλωτές – Αποκλειστικές υπηρεσίες για καταστήματα ΚΥΑ – Πιστοποιημένος φορέας αδειών δημόσιας εκτέλεσης μουσικής με αναγνώριση από τον ΟΠΙ.


ΚΑΛΕΣΤΕ ΜΑΣΣΗΜΑΝΤΙΚΑ


Εγγραφή στο newsletter

Ενισχύστε την προσπάθειά μας!

ΔΩΡΕΑΝ Εγγραφή μέλους