Ο Ν.Καρανίκας «ξαναχτυπά»: «Εγώ ήμουν ο σκάουτερ του Α.Τσίπρα» – Τι λέει για τα περί χρήσης ναρκωτικών (βίντεο)

3 Ιουνίου, 2021
karanikasnikos

Ο Νίκος Καρανίκας κατά τη διάρκεια της πρώτης του τηλεοπτική συνέντευξης αναφέρθηκε σε φλέγοντα ζητήματα της πολιτικής αλλά και προσωπικής του ζωής.

Ο σύμβουλος του πρώην πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα, μίλησε στον Alpha και την εκπομπή «Tik talk» για την προηγούμενη διακυβέρνηση, τη νομιμοποίηση της κάνναβης, την προσωπική του εμπειρία με τη χρήση ναρκωτικών ουσιών, αλλά και τη συγγνώμη που δέχθηκε από τον υπουργό Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνι Γεωργιάδη.

Στο trailer της συνέντευξης, που θα προβληθεί απόψε στις 00:40, ο κ. Καρακίνας ερωτήθηκε για το εάν ήταν αυτός ο σκάουτερ του Αλέξη Τσίπρα, εάν -δηλαδή- ήταν αυτός που τον ανακάλυψε, απαντώντας θετικά.

 

Σε ερώτηση σχετικά με τη νομιμοποίηση της κάνναβης, υπέρ της οποίας είχε ταχθεί δημοσίως υπέρ, σημείωσε πως εάν ο ΣΥΡΙΖΑ δεν ήταν στη διακυβέρνηση με τους ΑΝΕΛ, θα είχε γίνει πραγματικότητα.

Επί του ιδίου ζητήματος, αναφέρθηκε και στη συγγνώμη που δέχθηκε από τον κ. Γεωργιάδη – για την επίθεση που είχε εξαπολύσει εναντίον του για την νομιμοποίηση της κάνναβης – εξιστορώντας το τηλεφώνημά τους.

Ακόμη, ο κ. Καρανίκας ερωτήθηκε για το εάν έχει ο ίδιος κάνει χρήση «σκληρών» ναρκωτικών, όπως ηρωίνη και κοκαΐνη, απαντώντας θετικά και δηλώνοντας: «Έχω δοκιμάσει πολλά πράγματα».

ΠΗΓΗ


ΠΑΣΚΚΕΔΙ

Πανελλήνιο Σωματείο Καταστημάτων και Καταναλωτών Εστίασης και Διασκέδασης. Εξειδικευμένο portal ενημέρωσης για τον κλάδο της Εστίασης και τους καταναλωτές – Αποκλειστικές υπηρεσίες για καταστήματα ΚΥΑ – Πιστοποιημένος φορέας αδειών δημόσιας εκτέλεσης μουσικής με αναγνώριση από τον ΟΠΙ.


ΚΑΛΕΣΤΕ ΜΑΣΣΗΜΑΝΤΙΚΑ


Εγγραφή στο newsletter

Ενισχύστε την προσπάθειά μας!

ΔΩΡΕΑΝ Εγγραφή μέλους