Ο Guy Fieri είναι σε αποστολή να σώσει εστιατόρια που έχουν πληγεί από πανδημία

11 Ιουνίου, 2021
guy-fieri-getty-images-promo

Ο αστέρας του Food Network και ο εστιάτορας Guy Fieri έχουν περισσότερα στο μυαλό τους αυτές τις μέρες από το πως να ξεμπλοκάρουν τη δική τους επιχείρηση εστιατορίων, από την πανδημία Covid.

Προσπαθεί να βοηθήσει στην αναζωογόνηση της ίδιας της βιομηχανίας.

Τον επόμενο μήνα, θα δώσει 300.000 $ σε επιχορηγήσεις, σε επίδοξους επιχειρηματίες εστιατορίων και υπάρχοντες ιδιοκτήτες.

«Ήμουν πολύ ευλογημένος», δήλωσε ο Fieri, ο οποίος υπέγραψε πρόσφατα μια τριετή συμφωνία με το Food Network που είπε ο Forbes, ότι αξίζει 80 εκατομμύρια δολάρια.

«Γι ‘αυτό προσπαθώ να στρέψω το χρόνο και την προσοχή μου στη βοήθεια άλλων και στη συγκέντρωση αυτών των χρημάτων και στην ευαισθητοποίηση», πρόσθεσε.

Περίπου 90.000 εγκαταστάσεις φαγητού και κατανάλωσης εξακολουθούν να είναι κλειστά, είτε πλήρως είτε μακροπρόθεσμα, σύμφωνα με την έρευνα χειριστή Covid-19 της National Restaurant Association για τον Απρίλιο.

Όσοι είναι ανοιχτοί ασχολούνται με υψηλότερο κόστος και χαμηλότερα κέρδη.

Οι επιχορηγήσεις, που θα γίνουν σε συνεργασία με το National Restaurant Association Education Foundation και την California Restaurant Association, θα πραγματοποιηθούν κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης του Fieri, Guy’s Restaurant Reboot, στις 12 Ιουνίου στις 7 μ.μ. Θα μεταδοθεί ζωντανά στη σελίδα του στο Facebook και στο GuysRestaurantReboot.com, καθώς και ταυτόχρονη μετάδοση σε άλλες πλατφόρμες κοινωνικών μέσων.

Guy Fieri

Οι παραλήπτες, οι οποίοι θα λάβουν 25.000 $ ο καθένας, θα επιλεγούν από τις δύο ομάδες τροφίμων, δήλωσε ο Fieri. Οι επιχορηγήσεις χρηματοδοτούνται σε μεγάλο βαθμό από τους χορηγούς της εκδήλωσης, συμπεριλαμβανομένου του LendingTree. Στην πραγματικότητα, δεν θα υπάρξει συγκέντρωση χρημάτων κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης. Αντ ‘αυτού, διασημότητες και γαστρονομικές εικόνες θα ενωθούν, με δημιουργίες φαγητού.

«Είναι μια γιορτή, μια έμπνευση.

«Θέλουμε να υπενθυμίσουμε σε όλους: Πηγαίνετε για φαγητό πιο συχνά», πρόσθεσε. «Προτιμάτε το Delivery. Αγοράστε περισσότερα κουπόνια δώρων. ”

Αυτή δεν είναι η πρώτη εισβολή του Fieri στη φιλανθρωπία. Έχει τιμηθεί από το Make-A-Wish για τη δουλειά του με το φιλανθρωπικό ίδρυμα και τροφοδότησε πυροσβέστες που πολεμούσαν τις πυρκαγιές της Καλιφόρνια πέρυσι, μεταξύ άλλων δραστηριοτήτων.

Επίσης πέρυσι, συγκέντρωσε 21,5 εκατομμύρια δολάρια για να βοηθήσει τους εργαζόμενους σε εστιατόρια μέσω του Ταμείου Ανακούφισης Εργαζομένων της Εθνικής Ένωσης Εστιατορίων. Το αποτέλεσμα: $ 500 χορήγησε σε περισσότερους από 43.000 εργαζόμενους.

Τώρα, καθώς τα εστιατόρια ανοίγουν ξανά και προσπαθούν να επαναλειτουργήσουν, οι εργαζόμενοι είναι δύσκολο να βρεθούν. Στην πραγματικότητα, το 84% των επιχειρηματιών δηλώνουν ότι το επίπεδο στελέχωσής τους είναι χαμηλότερο από αυτό που παρουσίαζε ο Covid-19, σύμφωνα με την έρευνα του National Restaurant Association τον Απρίλιο.

Οι ιδιοκτήτες έχουν κατηγορήσει τα επιδόματα ανεργίας, την έλλειψη φροντίδας παιδιών για τους εργαζόμενους γονείς και τα άτομα που εγκαταλείπουν την επιχείρηση κατά τη διάρκεια της πανδημίας.

«Ελπίζω ότι οι άνθρωποι αναγνωρίσετε ότι η βιομηχανία Εστίασης σας χρειάζεται», είπε ο Fieri. “Η βιομηχανία Εστίασης ήταν υπέροχη για εσάς.”

Ο Fieri αισθάνεται τον πόνο. Πρόσφατα προσπάθησε να πάρει έναν φίλο στο Vegas Kitchen and Bar του Guy Fieri για μεσημεριανό γεύμα την ημέρα της εβδομάδας – μόνο για να ανακαλύψει ότι η τοποθεσία δεν ήταν ανοιχτή για αυτές τις ώρες ακόμα.

«Είναι μια ποικιλία θεμάτων, το προσωπικό είναι ένα από αυτά», είπε.

«Αλλά το κάνουμε, ξέρεις, θα τα καταφέρουμε.»

 


ΠΑΣΚΚΕΔΙ

Πανελλήνιο Σωματείο Καταστημάτων και Καταναλωτών Εστίασης και Διασκέδασης. Εξειδικευμένο portal ενημέρωσης για τον κλάδο της Εστίασης και τους καταναλωτές.


ΚΑΛΕΣΤΕ ΜΑΣ