Νίκη Κωνσταντίνου: Απευθύνομαι στο Κράτος. Nα αναλάβει τις ευθύνες του

Απρίλιος 3, 2021
proedrospaskedi-1-1280x853

Απευθύνομαι στο κράτος και όχι στους αναγνώστες απλά του άρθρου, μιας που όντως τα social media έχουν στη σύγχρονη εποχή τη δύναμη του βήματος, και όντως το κράτος και οι θεσμοί του ενημερώνονται κανονικα μέσα από αυτά.

Δηλώνω, όχι την δυναμική μελών, την οποία με άνεση και επίσημα εντοπίζει από το μητρώο μελών του σωματείου, όπως είναι κατατεθειμένο στο πρωτοδικείο και σύγχρονα ενημερωμένο όπως ο νόμος ορίζει, αλλά την δυναμική μιας τεράστιας πληθυσμιακής οργανωμένης και συνειδητά ενταγμένης επαγγελματικής ομάδας στο ΠΑΣΚΚΕΔΙ, η οποία όπως προκύπτει, φλερτάρει εντονα με την χρεοκοπία πια και ως κοινωνικός εταίρος η ΓΣΕΒΕΕ, είναι αυτή που χρησιμοποιείται από την εκάστοτε κυβέρνηση ( για να μη ξεχνάμε και τις προηγούμενες με τις όποιες φροντίδες τους) για την υποτιθέμενη συνεργασία, ως προς την επικύρωση των ειλημμένων αποφάσεων που ρυθμίζουν τις εργασίες μας.

Το ΠΑΣΚΚΕΔΙ δεν μάχεται τον κοινωνικό εταίρο, επειδή θα ήθελε να είναι στη θέση του και σας το αποδεικνύω, με την παραπομπή σας στο καταστατικό ίδρυσης του, όπου στο Άρθρο 3, Σκοπός 12, αρνείται την ένταξή του σε δευτεροβάθμιο και τριτοβάθμιο συνδικαλιστικό όργανο, για τον λόγο ότι θα πρέπει πρωτίστως να υπαχθει ο εκάστοτε εκπρόσωπος και εκλέκτορας σε κόμμα πολιτικό και να αποτελεί άμεσα κρατικοδίαιτο όργανο, δηλαδή να πληρώνεται με εντολή της κυβέρνησης από το δημόσιο χρήμα.

Μια τεράστια παθογένεια της ελληνικής οικονομίας είναι ο πληρωμένος και με τεράστια ποσά  τριτοβάθμιος και δευτεροβαθμιος συνδικαλισμός και πλέον αυτό το καρκίνωμα θα πρέπει να αφαιρεθεί αμέσως, μιας που εξαιρούνται της διάσωσης από το κράτος τα 2/3 των επιχειρήσεων.

Πρέπει όλοι να γνωρίζετε ποιο είναι το ΠΑΣΚΚΕΔΙ και ποιοι οι άλλοι.

Να μας γνωρίζετε διότι παλεύουμε κόντρα σε ότι σας πληγώνει, δυο δεκαετίες κοντά και μάλιστα, ακόμα και η Βουλή των Ελλήνων μας αναφέρει, ότι σε απάντηση του αιτήματος μας μείωσε τον δημοτικό φόρο 2% σε 0,5 %.

Αυτό με κάνει φοβερά περήφανη, και όχι για το προφανές, αλλά γιατί κατάφερα να βάλω όλο τον κλάδο μέσα στη σύγκλητο ενός πανεπιστημίου το 2009 και να βραβευθεί ολόκληρος ο κλάδος μας, διότι κάποιοι συνάδελφοι θέλησαν αυτό το κεκτημένο να το επιστρέψουν στη κοινωνία, θρέφοντας και αγκαλιαζοντας, οικονομικά ασθενέστερους φοιτητές.

Δείτε παρακάτω βίντεο της εποχής εκείνης

Σας λέγω πως το όραμα όσων έκαναν το ΠΑΣΚΚΕΔΙ δεν εγκλωβιζεται στο κρατικοδίαιτο βρωμικο και ελεεινό παιχνίδι του συνδικαλισμού, όπως τον βιώνουμε τα τελευταία τριάντα χρόνια, αντίθετα έχει αποκλειστικά σχέση με τον σχεδιασμό μιας τεράστιας παραγωγικής δύναμης που θα ενισχύει την οικονομία της χώρας μας και θα κάνει τον κάθε μέτοχο αυτής να νοιώθει ευτυχισμένος που διαλεξε αυτό το επάγγελμα.

Δηλώνω λάτρης της ελευθερίας του λόγου και της εντιμότητας αυτού καθώς και πρωταρχικά της εστίασης ως πολιτισμικής ενότητας αυτού του υπέροχου τόπου. Κάθε κίνηση του σωματείου κάθε λέξη που γραφεται, αφορούν στην ευημερία όλων όσων ασχολούνται με αυτή και οι μάχες που πρέπει να δοθούν είναι πολλές.

Καλή συνέχεια σε όλους.

Νίκη Κωνσταντινου

Πρόεδρος


ΠΑΣΚΚΕΔΙ

Πανελλήνιο Σωματείο Καταστημάτων και Καταναλωτών Εστίασης και Διασκέδασης. Εξειδικευμένο portal ενημέρωσης για τον κλάδο της Εστίασης και τους καταναλωτές – Αποκλειστικές υπηρεσίες για καταστήματα ΚΥΑ – Πιστοποιημένος φορέας αδειών δημόσιας εκτέλεσης μουσικής με αναγνώριση από τον ΟΠΙ.


ΚΑΛΕΣΤΕ ΜΑΣΣΗΜΑΝΤΙΚΑ


Εγγραφή στο newsletter

Ενισχύστε την προσπάθειά μας!

ΔΩΡΕΑΝ Εγγραφή μέλους