Νέα ηλεκτρονική εποχή για το ΠΑΣΚΕΔΙ

23 Σεπτεμβρίου, 2020
Νέα ηλεκτρονική εποχή για το ΠΑΣΚΕΔΙ

Η νέα ηλεκτρονική εποχή για το Πανελλήνιο Σωματείο Καταστημάτων Καταναλωτών Εστίασης και Διασκέδασης μόλις ξημέρωσε. Σε καιρούς δύσκολους, εποχές μεγάλης σύγχυσης και αβεβαιότητας, εμείς επιλέγουμε την ανανέωση. Δείχνουμε θάρρος και όχι δισταγμό. Μιλάμε με πράξεις και όχι άλλα λόγια. Το ανανεωμένο paskedi.gr είναι πλέον στον “αέρα” πιο έτοιμο, πιο δυνατό, πιο ασυναγώνιστο από ποτέ.

Ανταποκρινόμενοι στην εμπιστοσύνη σας και σεβόμενοι απόλυτα την ανάγκη σας για ακόμα πιο ποιοτικές υπηρεσίες στον χώρο της Εστίασης, αποφασίσαμε να κάνουμε το μεγάλο βήμα και να περάσουμε σε νέα εποχή. Νέα εμφάνιση, βελτιωμένη λειτουργικότητα, περισσότερες επιλογές, μεγαλύτερη απόλαυση περιήγησης. Εκτιμώντας βαθιά την καθημερινή σχέση με το κοινό μας, που έχει αναδείξει το paskedi.gr στο Νο1 εξειδικευμένο portal για την Εστίαση και τις συναφείς επιχειρήσεις, κάνουμε πια το επόμενο βήμα επιχειρώντας να χτίσουμε κάτι ακόμα μεγαλύτερο, αυθεντικό και 100% αφιερωμένο στους ανθρώπους του κλάδου μας.

Νέα ηλεκτρονική εποχή για το ΠΑΣΚΕΔΙ

Απολαύστε μια πρώτη γεύση της νέας μας εικόνας και μείνετε συντονισμένοι εν όψει της επίσημης ολοκληρωμένης μας εμφάνισης που έχει προγραμματιστεί για τις επόμενες μέρες.

Σας ευχαριστούμε!


ΠΑΣΚΚΕΔΙ

Πανελλήνιο Σωματείο Καταστημάτων και Καταναλωτών Εστίασης και Διασκέδασης. Εξειδικευμένο portal ενημέρωσης για τον κλάδο της Εστίασης και τους καταναλωτές – Αποκλειστικές υπηρεσίες για καταστήματα ΚΥΑ – Πιστοποιημένος φορέας αδειών δημόσιας εκτέλεσης μουσικής με αναγνώριση από τον ΟΠΙ.


ΚΑΛΕΣΤΕ ΜΑΣΣΗΜΑΝΤΙΚΑ


Εγγραφή στο newsletterΕνισχύστε την προσπάθειά μας!

ΔΩΡΕΑΝ Εγγραφή μέλους